Şimdi Ara

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
33.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pepsi kapaklarındaki şifre ile n11.com’da 100 TL ve üzeri alışverişinizde kullanmak üzere 11 TL indirim kuponu hediye edilir.
  • daha öncede söylemiştim site yavaş yavaş sıradanlaşmaya başladı diye o saatlerinizi 11.11 e alın sağlam indirimleri bitti artık son birkaç haftadır neyi daha fazla indirime girsin diye beklediysem fiyat arttı kol saati alacaktım çoğu üründe n111 kuponunu kaldırmışlar pepsi koduda 100liraya çekmeleri kötü olmuş
  • 100tl limit olayı kötü olmuş,50/11tl ile güzel fırsatlar oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane 100lük kuponum kaldı bir an önce kullanmak lazım ne yapacakları belli olmaz.kupon dalgasına baya bir şey aldım.pepsi olayıda iyiydi aslında ama artık N 11 den bir şey alır mıyım hiç sanmıyorum.pek bir avantajı kalmadı

• ben şikayetvar a yazdım,eskiden girilenlere uygulanmamalı diye
  • Ben de şimdi girdim şifreyi:11,00 TL (100,00 TL üzeri için)
    Yavaş yavaş rengini belli ediyor.İyi gidiyordu, oysa.
  • Pepsi içmesekte kampanyadan yararlandık, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 15 Haziran 2013; 13:59:58 >
  • hesabımda 7-8 tane kod var isteyen kullanabilir
  • Alt limiti yükselterek kendileri kaybettiler.
  • baştan 100 tl deseler sorun yok ama bu şekil yapmaları yanlış madem bir şey yapılıyor bazı öngörülerde bulunacaksın, pepsiden reklam parası alıp bundan ne kadar kar sağlarım dersen olmaz. o zaman kimse pepsi kampanyalarına itibar etmez, pepsiye yazık olur o 11 tller pepsiden çıkıyor.

kupon olarak veriyorlarsa dahada ayıp ediyorlar. hepsiburada 200 tl çek veriyor 1000 tl üstüne, burda her 100 tl ye 11 tk desek 1000 tl için 110 tl yapar ki hb daha avantajlı demektir.

go220 nin paket açılmış 825 tl lik philips tv sini aldım ama sipariş iptal edilmiş..........bu 1

atikelektronikten 2 adet elk. el aleti aldım kargo için 5tl+kdv yani 5,9 tl yerine 17,64 tl ödedim ........bu 2 ......( hem mağaza hem n11 e durumu belirttim n11 mağaza ile görüş deyip üzerinden attı, mağaza kargoda yanlışlık olmuş düzeltilecek dedi bir sonuç yok.)

pepsi kodu olayı ...............bu 3

omax saatleri beğendim orijinal değil diye düşünmüştüm ama omaxın kendi sitesine girdim ve bir mail attım gece, yanıt geldi ve n11 de satan mağaza ürünleri
    bu omaxtan temin etmekte imiş yani orjinalmiş, 27, 35, 37 tl gibi komik rakamlara çok güzel saatleri var 3-4 tane alıp 100 barajını aşıp kodu kullanmaktı ama.. bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 15 Haziran 2013; 18:35:56 >

• Bugün ilk defa pepsi kodu girdim. 50 tl beklerken 100tl limit olduguni gördüm. Yapacaklari bukadarmis.

• eskiden böyle bir ibare var mıydı bilmiyorum ama artık ayda sadece 1 kez bu pepsi kodlarını kullanabiliyoruz. 1 ay içinde bi kaç alışveriş yapacaklar bütün kodları aynı hesabına yüklemesin. her seferinde yeni hesap açsınlar.
  • elinde fazla pepsi kodu varsa rica ediyorum, teşekkürler
  • 1 ad pepsi kodu gerekli n11 icin pm atarsaniz sevinirim
  • hesabımda yüklü son günü gelmiş 5 adet pepsi çek var kullanmak isteyen kullanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 17 Haziran 2013; 20:23:47 >
  • Pepsi kodu: T4K5DR6N

• 100 altlimite çıkarmaları çok kötü oldu
    zaten 50ye zor tamamlıyoduk

hesaptaki yüklenilmiş kodlar bari 50 altlimitli kalsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Pepsi kodu: T4K5DR6N

Eyvallah,sagolasin dostum.

• ben de kod istiyoruuummmmm. pm atın ama herkes görmesin, kaptırmayalım sonra
  • Selam arkadaşlar;

n11 de geçerli pepsi kodu olan pm atabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.