Şimdi Ara

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
33.868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayda bir kere mi kullanabiliyoruz? iki farklı kod denedim uyarı verdi?
  • 1000tl üstü alışveriişim var elinde kodu olan varsa pm lütfen
  • arkadaşlar kampanya devam ediyor mu? Yeni bir hesap açıp bepsi kodu denedim ama kabul etmedi.
  • pepsi kodları artık geçerli olmuyor sunucu hatası veriyor sürekli..
  • En son deneyen var mı kabul etmiyor mu Pepsi kodlarını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

En son deneyen var mı kabul etmiyor mu Pepsi kodlarını ?

Az önce kendi hesabımda tekrar denedim önce bu kod 5 kez kullanılabilir uyarısı çıktı sonrasında iyice saçmaladı kupon eklenemedi uyarısının ardından bir de sunucu hatası 505 uyarısı çıktı neyse uzatmayayım eski hesaptan hayır yok anlamışamBaşka bir internet tarayıcıda(ya da çerezler silinmeli) yeni bir hesap açıp e-mail onayını da tamamladım ardından denedim ve oldu 100 lira alt limitli pepsi kodu başarıyla eklendi.

Vesselam kod kullanarak alışverişini ucuza getirmek isteyenler kendi hesaplarında denesinler olmuyorsa yeni hesap açsınlar en garantisi bu ama şu çerezler silinmeli muhabbetini de ihmal etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Az önce kendi hesabımda tekrar denedim önce bu kod 5 kez kullanılabilir uyarısı çıktı sonrasında iyice saçmaladı kupon eklenemedi uyarısının ardından bir de sunucu hatası 505 uyarısı çıktı neyse uzatmayayım eski hesaptan hayır yok anlamışamBaşka bir internet tarayıcıda(ya da çerezler silinmeli) yeni bir hesap açıp e-mail onayını da tamamladım ardından denedim ve oldu 100 lira alt limitli pepsi kodu başarıyla eklendi.

Vesselam kod kullanarak alışverişini ucuza getirmek isteyenler kendi hesaplarında denesinler olmuyorsa yeni hesap açsınlar en garantisi bu ama şu çerezler silinmeli muhabbetini de ihmal etmeyin

Peki iş bankası 22 TL ile birleşiyor mu hocam?

Onuda deneyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Peki iş bankası 22 TL ile birleşiyor mu hocam?

Onuda deneyebilir misiniz?

Birleşmez daha doğrusu birleşemez çünkü her alışveriş için ödeme ekranında sadece bir Sepet Kuponu: seçilebiliyor

• Bir kaç kodu birleştiriyorlardı eskiden..
  • Pepsi kodu olan var mı arkadaşlar? Bir ürün almam lazım acilen. Kodu alayım, yarın veren arkadasa pepsi alıp kodu hemen veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevabına pepsi kodu verecek olan var mi ? dua ederim :)
  • PEPSİ KOD LAZIM ARKADAŞLAR elinde bulunan varsa LÜTFEN PM
  • pepsi kodu olan varsa gonderebilirmi?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/f_//tm.htm#54670258

pepsi kod isteyen arkadaşlar yukarıdaki konudan talep edebilirler
  • arkadaslar n11 den alısverıs yapacam ama pepsı kodu olan varsa ucretsız paylasabılrı mı .. acıl arkadaslar..
  • arkadaşlar n11 için pm den pepsi kodu gönderebilirseniz sevinirim.
  • Yeni alıcağım tablet için kod lazım arkadaşlar, elinde olup boşa gitmesin bi hayrımız dokunsun diyen arkadaş varsa pm atabilir
  • n11 için pepsi kodu alınıktır.
  • pepsi kodu varsa bende alabilrim
  • pepsi kodu kullanmayacka olan varsa bende alırım bir alışverişim olucak n11 den de..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.