Şimdi Ara

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
33.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu kupon işini puan işini anlamadım.gittigidiyor ve n11 gibi sitelerde her defasında bakıyorum puan hediye olunca o kadar satıcı kişi fiyata ekleme yapıyor yani farkı ödeyip sonra puan veya indirim olarak geri alıyoruz.

n11.com'dan telefon bakıyorum 317 TL satıcının sitesine bakıyorum 306 TL tesadüfe bak :)
  • Beyler pepsi kodu olan gönderebilir mi?
    Ben evde birtane buldum kutu pepsi altındaki şifreyi yazıyorum kabul etmiyor.Kutuya basılmış kapağın altında kalanı yazıyom türkcell numarası istiyor?
  • n11 de pepsi olayı bitti.

@M4CH3T3
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

n11 de pepsi olayı bitti.

@M4CH3T3

Müşteri hizmetleri devam ettiğini söyledi dostum.Bende bitti diye biliyordum.

Şu konudaki arkadaşlarda bitmediğini yazmışlar.Bende konu ürününü falan alıcaktım o yüzden arıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_81395893/mpage_2/tm.htm
  • Ve kampanya devam ediyor, ben ekledim ve alışverişimi yaptım.Kod gönderen ve göndermek için PM atan arkadaşlara burdanda teşekkür ederim.
  • pepsi kodu gonderebilcek olan varmi pm atabilirmi cok hayra gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana 4 kod lazım arkadaşlar. 400 tllik alışveriş yapacam. Gönderenlerden allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord2147 -- 28 Eylül 2013; 11:10:57 >
  • Buradan isteyeceginize bakkaldan alin yada cek tksdan alin cami avlusuna dondurmeyin konuyu. 500lira harcayacaksiniz 20krs icin kod isteyip durmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 29 Eylül 2013; 9:43:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fazla kodu olup da kullanmayacak varsa ben de bir kod rica ediyorum. Teşekkürler
  • pepsi kodu 100tl ye 11 tl indirim yapıyor.
    tanımlarsanız 30gün geçerli.
  • fazla kodu olan varsa n11 den sipariş gececem hayra gecer...tesekkurler.
  • •İndirimden yararlanabilmek için "Ödeme Onayı" sayfasındaki "Kod Girişi" alanına veya Hesabım >Kuponlarım sayfasındaki "Yeni kupon Gir" kutusuna BKMEXPRESS11 yazılmalı.
  • arkadaşlar 1 adet pepsi koduna ihtiyacım var gönderen olursa çok memnun olurum. iyi bayramlar
  • pepsi kodu olan varsa makbule geçer tşkrler
  • Arkadaşlar 50 TL kuponum var
    11 TL pepsi kodu ile birleşiyor mu?

Alacağım ürün 189 TL
  • 3 farklı satıcıdan alırsak 3 kere mi kargo ödeniyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

3 farklı satıcıdan alırsak 3 kere mi kargo ödeniyor :S

ürüne ait sayfada kargo bilgisi vardır istersen 300 ayrı satıcıdan al kargo ücreti alıcıdan görünüyorsa hepsi için kargo ödersin...
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    birleşmez. ödeme ekranında kendin de deneyebilirsin.
  • n11 için pepsi kodu lazım arkadaşlar. özelden atabilirmisiniz.
  • Kampanya devam ediyor, kodu hesabıma ekledim bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 28 Ekim 2013; 1:41:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.