Sevgili arkadaşlar alışveriş yapacağım bir kod lazım, param cebimde kalsın :)
var mı yardım edecek bir baba yiğit, şimdiden teşekkürler :)
morhipo 100 tl altlimitli alışverişlerde 20 tl indirimli hesap, 1 adet n11 pepsi koduyla takas edilir, kullanım sonrası hesap geri alınır...
hesapta ayrıca 50 tl lik indirim sağlayan Cucinox Hediye Çeki de mevcuttur...
bir adet pepsi kodu lazım limit 100 olmuş galiba paraylada olur hayrına verecekde olur cuma duasına eklerim :)
arkadaşlar elinde olan varsa bir kod yollayabilirmi hayrına :)
Beyler acilen n11'den alacağım bir bot için pepsi koduna ihtiyacım var verebilecek olan yalnızca verebileceğine dair mesaj atıversin ve 1-2 saat içinde tekrar haberleşelim. Zira şu an bulunduğum yere 20 dakika uzaklıktaki tek markete kodlu pepsi var mı diye bakmaya çıkıyorum. Bulmuş olursam koda gerek kalmayacak
ya ben de 3 tane kod var ama hata veriyor 4 gündür "500 server hatası" diyor deli olcam. Lazım olan biri varsa pm atsın bir tanesini vereyim de denesin.
sabahtan beri deniyorum olmuyor ,aradım kapmanya geçerli dediler , sunucu 500 hatası alıyorum dedim, ilk defa siz söylüyorsunuz sistem normal dediler :-d müşteri temsilcisinin adı :suat yada fuat
sistem 500 hatası
farklı bilgisayar veya tarayıcıdan deneyin bakalım
hala devam ediyormu
Ben bugün denedim 100Tl olmuş.
Elinde kod olup kullanmayan biri sevabına pm atsa kodu da kullansak :) Teşekkürler şimdiden.
Kod olupta kullanmayan varsa alabilir miyim ?
Merhabalar, Elinde fazla olupta kullanmayan pepsi kodu varsa kullanabilirmiyim!.Tşkler!.
bu pepsi kodu en iyi fiyat garantisi çekleriyle birleşiyor mu?
selam ARKADASŞLAR n11.com için indirim kuponu lazım ipad alacagım için yardımcı olursanız sevınırım .nasıl alabılırım yada satan varmıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: tdursun
bu pepsi kodu en iyi fiyat garantisi çekleriyle birleşiyor mu?
bende merak ettim ????
Kullanmayacak olan varsa kodu alabilirim :)
bir alışverişte en fazla kaçtane pepsi kodu kullanılabiliyor. bir de hesap ta pepsi kodundan başka indirim varsa onu kullanıp yanına pepsi kodu ya da kodları eklenebilir mi ?
Acil Pepsi koduna ihtiyacım var ücreti mukabilinde pepsi kodu alınır :))