Şimdi Ara

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
33.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar alışveriş yapacağım bir kod lazım, param cebimde kalsın :)
  • var mı yardım edecek bir baba yiğit, şimdiden teşekkürler :)
  • morhipo 100 tl altlimitli alışverişlerde 20 tl indirimli hesap, 1 adet n11 pepsi koduyla takas edilir, kullanım sonrası hesap geri alınır...

hesapta ayrıca 50 tl lik indirim sağlayan Cucinox Hediye Çeki de mevcuttur...
  • bir adet pepsi kodu lazım limit 100 olmuş galiba paraylada olur hayrına verecekde olur cuma duasına eklerim :)
  • arkadaşlar elinde olan varsa bir kod yollayabilirmi hayrına :)
  • Beyler acilen n11'den alacağım bir bot için pepsi koduna ihtiyacım var verebilecek olan yalnızca verebileceğine dair mesaj atıversin ve 1-2 saat içinde tekrar haberleşelim. Zira şu an bulunduğum yere 20 dakika uzaklıktaki tek markete kodlu pepsi var mı diye bakmaya çıkıyorum. Bulmuş olursam koda gerek kalmayacak
  • ya ben de 3 tane kod var ama hata veriyor 4 gündür "500 server hatası" diyor deli olcam. Lazım olan biri varsa pm atsın bir tanesini vereyim de denesin.
  • sabahtan beri deniyorum olmuyor ,aradım kapmanya geçerli dediler , sunucu 500 hatası alıyorum dedim, ilk defa siz söylüyorsunuz sistem normal dediler :-d müşteri temsilcisinin adı :suat yada fuat

• sistem 500 hatası

farklı bilgisayar veya tarayıcıdan deneyin bakalım
  • hala devam ediyormu
  • Ben bugün denedim 100Tl olmuş.
  • Elinde kod olup kullanmayan biri sevabına pm atsa kodu da kullansak :) Teşekkürler şimdiden.
  • Kod olupta kullanmayan varsa alabilir miyim ?
  • Merhabalar,
    Elinde fazla olupta kullanmayan pepsi kodu varsa kullanabilirmiyim!.Tşkler!.
  • bu pepsi kodu en iyi fiyat garantisi çekleriyle birleşiyor mu?
  • selam ARKADASŞLAR n11.com için indirim kuponu lazım ipad alacagım için yardımcı olursanız sevınırım .nasıl alabılırım yada satan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdursun

bu pepsi kodu en iyi fiyat garantisi çekleriyle birleşiyor mu?

bende merak ettim ????
  • Kullanmayacak olan varsa kodu alabilirim :)
  • bir alışverişte en fazla kaçtane pepsi kodu kullanılabiliyor. bir de hesap ta pepsi kodundan başka indirim varsa onu kullanıp yanına pepsi kodu ya da kodları eklenebilir mi ?
  • Acil Pepsi koduna ihtiyacım var ücreti mukabilinde pepsi kodu alınır :))

Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.