Şimdi Ara

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
33.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

kodlar..... eğer kodu kullanan varsa ben 3 nolu kodu kullandım desin, diğerleri kullanıma açık olduğu anlaşılsın

4 adet kod şudur ...şimdilik......

1- GUCAA83V
    2- GFVUBVL6
    3- GHTESC7G
    4- GGLAAADK

HERKES TEK KOD KULLANSIN.... buldukça eklerim..sonuçta bu kod para değil, alışveriş yaparsam anlamı var yapmayacaksam benim için değeri yok.
    zaten kendime 3 kod ekledim..bakalım 3 ayrı 50 tllik alışveiş yapacak mıyım ? saatlerde kullanılabilir, casionun beğendiğim bir modeli vardı piyasada kargo dahil 59 tl ye bulunabilen bu model n11 de 67 tl mi ne (kargo dahil) 11 tl düşünce 56 tl gibi bir fiyat yapıyor piyasadan daha makul bir fiyata inmiyor (sadece bu model için yorumdur diğer bir çok model için araştırma yapabilirsiniz
    ama elektrikli el aletlerinde kullanılabilir, piyasada 60-65 tl aralığında olan einhell (bu markanın modellerine baktığım için bu markayı örnek veriyorum ) aletler bu sitede 55-60 tl aralığında... eee 11 tl de indirim olursa beni al diyor. darbeli matkabı ile ayrı ayrı bir kaç ürün alırsanız bu el aletlerinden ve aynı satıcıdan olursa ve kendilerine telefon edip tek kargo yaptırırsanız çok uygun olur...

her zaman PEPSİ tercihimdir, COCACOLA lardaki demir pası tadı pepside olmadığı için pepsi tercih etmekteyim, tercih meselesi.
    markette olmasada ŞOK marketlerinde var.

einhell tağlama mak. için örnek.

http://www.akakce.com/arama/?q=einhell&c=17115

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM

1 numarayı kullandım teşekkür ederim

• hepsi kapısılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 10 Haziran 2013; 1:48:40 >
  • ne alıyonuz söyleyin bizde alak

http://www.n11.com/bahar-paketi-2-P13610493

bunu alsak fiyat nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 10 Haziran 2013; 2:07:41 >
  • pepsi kodu varsa pm atın lütfen.
  • 24 tl lik gozluk daha ucucza getirilir mi ? Fiyat az diye kampanya yok sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim gibi gazlı içecek içmeyen birine, elinizde pepsi kodu varsa pm'lermisiniz.
  • pepsi kodu acil lazım
  • 1 adet pepsi kodu lazım içip atanlardan biri verirse sevinirim.
  • banada pepsi

kodu lazim

pm lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar banada1 adet pepsi kodu lazım hayrına verecek yokmu?
    Veya sonra 1 tanede ben size veririm.
  • alınacak ne var link verirmsnz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraye43

Benim yapı kredi ve Vakıfbank worldkartım var ikisinde 111 tl kazanabilirmiyim

*Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. maddesi var yani ikinci alışverişinizi başka bir n11 hasabından diğer kartınızla yaparsanız 2*111 TL WORLDPUAN kazanabilirsiniz elbette.
  • pepsi kodu ile world puan kampanyası birleşiyormu? bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-neocu

pepsi kodu ile world puan kampanyası birleşiyormu? bilginiz varmı?

evet kesin olarak birleşiyor worldpuan kampanyasının ilk tanıtım görselinde vardı 111 lira worldpuan ve 11 lira pepsi kodu birlikte gösteriliyordu pepsi kodu kullanıldıktan sonra karttan 500 lira üzerinde ödeme yapılırsa sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 10 Haziran 2013; 15:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-neocu

pepsi kodu ile world puan kampanyası birleşiyormu? bilginiz varmı?

evet kesin olarak birleşiyor worldpuan kampanyasının ilk tanıtım görselinde vardı 111 lira worldpuan ve 11 lira pepsi kodu birlikte gösteriliyordu pepsi kodu kullanıldıktan sonra karttan 500 lira üzerinde ödeme yapılırsa sıkıntı çıkmaz.

teşekkür ederim cevabınız için.
  • Karttaki puanı kullanınca hata veriyor.Ödeme gerçekleşmiyor.

Neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Karttaki puanı kullanınca hata veriyor.Ödeme gerçekleşmiyor.

Neden acaba ?

Ben de aynı problemi yaşadım 5 defa farklı sepetlerle denediğim halde değişen birşey olmadı her seferinde sorun oluştu deyip durdu ve ben de vazgeçtim
  • slm. 49.00 tl ürün alacam ama 50.00 tl ye tamamlayamıyorum kargo bedava ürünlerde pahalı varmı gözünüğze takılan bişey kargo bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

banada pepsi

kodu lazim

pm lutfen...

halen kod lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu pepsi koduyla 11 tl n11 bonus birleşir mi acaba? N11 bonus kazandım ama haziranın 15inde yüklenecek galiba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.