Şimdi Ara

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
33.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GLC23ME3

NOT: olmaz ise baştaki G yi C yaparak tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

Alın "1 kod" da ben vereyim

GLC23ME3

NOT: olmaz ise baştaki G yi C yaparak tekrar deneyin.

Hocam teşk.
    Lazımdı işimi görecek inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Pepsi kullanım sayısını 5 ile sınırlamışlar

bugun bende ogrendim ne yazıkkkı
  • 3-4 adet daha kod ekleyeceğim....
  • Kod kullanarak ne almak çok mantıklı oluyor, tavsiyeniz nedir???

• bu saatte pepsi içen varmı kod lazımda
  • quote:

ya bir pepsi alamıyor musunuz...........

zaten sıcak günlerdeyiz, alın için işte ..

Ankaradayım ve alışveriş yaptığım 10 kadar süpermarket var ve en fazla 2 tanesinde pepsi satılıyordur. Büfelerde bile yok

• Beyler ben kod ekleyemiyorum nedendir sizce,daha once n11 den alisverisim olmadi ondanmi kaynaklaniyordur

• İki veya daha fazla kullanabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: eraye43

İki veya daha fazla kullanabilir mi

Bir uyelikle mqx 5 adet pepsi kodu kuullanoliyor bana pm atarsaniz hayir duami alirsiniz 1 adet pepsi kodu lazim

• KODU GİRİNCE SAYFA HATA VERİYOR NEDENDİR ACEPPPP
  • AYRICA TEK ALIŞVERİŞTE DİYELİÖ Kİ 5 TANE KODUMUZ VAR DİYELİM HEPSİ KULLANILABİLİR Mİ.?
  • Pepsi Çoşdu
    Fakat n11 de satıcılar sürekli fiyatları değiştiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

AYRICA TEK ALIŞVERİŞTE DİYELİÖ Kİ 5 TANE KODUMUZ VAR DİYELİM HEPSİ KULLANILABİLİR Mİ.?

• 18.06.2013 tarihine kadar kullanılabilir olan n11 hesabımda 13 adet pepsi kodu indirimi bulunmaktadır. Hesabı uygun fiyata devrediyorum. Belki alıcı çıkar İyi akşamlar, iyi forumlar

• Benim yapı kredi ve Vakıfbank worldkartım var ikisinde 111 tl kazanabilirmiyim

• pepsi kodu olan varsa alabilirmiyim lütfen?
  • kodlar..... eğer kodu kullanan varsa ben 3 nolu kodu kullandım desin, diğerleri kullanıma açık olduğu anlaşılsın

4 adet kod şudur ...şimdilik......

1- GUCAA83V
    2- GFVUBVL6
    3- GHTESC7G
    4- GGLAAADK

HERKES TEK KOD KULLANSIN.... buldukça eklerim..sonuçta bu kod para değil, alışveriş yaparsam anlamı var yapmayacaksam benim için değeri yok.
    zaten kendime 3 kod ekledim..bakalım 3 ayrı 50 tllik alışveiş yapacak mıyım ? saatlerde kullanılabilir, casionun beğendiğim bir modeli vardı piyasada kargo dahil 59 tl ye bulunabilen bu model n11 de 67 tl mi ne (kargo dahil) 11 tl düşünce 56 tl gibi bir fiyat yapıyor piyasadan daha makul bir fiyata inmiyor (sadece bu model için yorumdur diğer bir çok model için araştırma yapabilirsiniz
    ama elektrikli el aletlerinde kullanılabilir, piyasada 60-65 tl aralığında olan einhell (bu markanın modellerine baktığım için bu markayı örnek veriyorum ) aletler bu sitede 55-60 tl aralığında... eee 11 tl de indirim olursa beni al diyor. darbeli matkabı ile ayrı ayrı bir kaç ürün alırsanız bu el aletlerinden ve aynı satıcıdan olursa ve kendilerine telefon edip tek kargo yaptırırsanız çok uygun olur...

her zaman PEPSİ tercihimdir, COCACOLA lardaki demir pası tadı pepside olmadığı için pepsi tercih etmekteyim, tercih meselesi.
    markette olmasada ŞOK marketlerinde var.

einhell taşlama mak. için örnek.

http://www.akakce.com/arama/?q=einhell&c=17115

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 10 Haziran 2013; 14:51:23 >

• 3 noluyu örnek verdiğin için onu seçtim, hesaba yükledim. Yarın kullanacağım bir aksilik olmazsa.
    Paylaşımın için teşekkürler.
  • quote:

kodlar..... eğer kodu kullanan varsa ben 3 nolu kodu kullandım desin, diğerleri kullanıma açık olduğu anlaşılsın

4 adet kod şudur ...şimdilik......

1- GUCAA83V
    2- GFVUBVL6
    3- GHTESC7G
    4- GGLAAADK

HERKES TEK KOD KULLANSIN.... buldukça eklerim..sonuçta bu kod para değil, alışveriş yaparsam anlamı var yapmayacaksam benim için değeri yok.
    zaten kendime 3 kod ekledim..bakalım 3 ayrı 50 tllik alışveiş yapacak mıyım ? saatlerde kullanılabilir, casionun beğendiğim bir modeli vardı piyasada kargo dahil 59 tl ye bulunabilen bu model n11 de 67 tl mi ne (kargo dahil) 11 tl düşünce 56 tl gibi bir fiyat yapıyor piyasadan daha makul bir fiyata inmiyor (sadece bu model için yorumdur diğer bir çok model için araştırma yapabilirsiniz
    ama elektrikli el aletlerinde kullanılabilir, piyasada 60-65 tl aralığında olan einhell (bu markanın modellerine baktığım için bu markayı örnek veriyorum ) aletler bu sitede 55-60 tl aralığında... eee 11 tl de indirim olursa beni al diyor. darbeli matkabı ile ayrı ayrı bir kaç ürün alırsanız bu el aletlerinden ve aynı satıcıdan olursa ve kendilerine telefon edip tek kargo yaptırırsanız çok uygun olur...

her zaman PEPSİ tercihimdir, COCACOLA lardaki demir pası tadı pepside olmadığı için pepsi tercih etmekteyim, tercih meselesi.
    markette olmasada ŞOK marketlerinde var.

einhell tağlama mak. için örnek.

http://www.akakce.com/arama/?q=einhell&c=17115

Pepsi Koduna N11 .COM' DA 11 TL İNDİRİM

2 Numarayı kullandım, çok teşekkürler. Emeğine de teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.