Şimdi Ara

perde mesafesi ve projeksiyon seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oturma odamda 240*200'lük bir perdem ve cihazı perdeye 5,5m uzaklıkta yerleştirebileceğim bir tavanım var. Öncelikle sizce bu mesafede bir sıkıntı var mı?
    Amaç maç, film ve PES izlemek... HD olsun, 3D olsun çok pahalı olmasın deyince Optoma gt750XL iyi bir tercih gibi gözüküyor.
    Bir yerlerde ansilümen 1500 üzeri olunca gözleri çok yorar diye okumuştum. Bu bir problem olur mu sizce??

• Optoma gt750 short throw bir projeksiyon, yakasik belki daha az belki daha fazla ama 1,5 m civarindan zaten 240x200 perdeye goruntu alirsiniz. Eger 720p sizin icin yeterliyse gayet iyi bir cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5,5 mden daha kısa mesafeye cihazı koyma şansım yok acaba bu mesafe bu cihazda goruntu kalitesini düsürür mü, yada 5,5 mden olusacak gorüntü cok mu büyük boyutlarda olur diye cekiniyorum.
    Bir de 720p size yeterse demişsiniz, yetmezse ne onerirsiniz
  • aşağıdakilink sana baya bir yardımcı olacakır. perde büyüklüğü seçimi konusunda

İzleme Mesafesi Hesaplayıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovi

5,5 mden daha kısa mesafeye cihazı koyma şansım yok acaba bu mesafe bu cihazda goruntu kalitesini düsürür mü, yada 5,5 mden olusacak gorüntü cok mu büyük boyutlarda olur diye cekiniyorum.
    Bir de 720p size yeterse demişsiniz, yetmezse ne onerirsiniz

şayet 2.5 metreden sonra ekran dev olur 240 a sıgdıramazsın ..ben yaklaşık bir buçuk metreden 200*200 perdeye sıgdırıyorum.Bu soylediklerim OPTOMA GT750 XL için dostum:) kısa mesaafe projeksiyonudur bilesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Projeksiyon Perde Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.