Şimdi Ara

Pereira İstifa Takip Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 11numara

ciddi mi? ciddiyse komik şakaysa değil.

rvp yada Fernandao hoca mı ya da başkan mı bu kulüptede utanmadan böyle saçma sapan bi istatistik paylaşabiliyorsun.

İstatistikler 12 numaradan alındı, gerçek. Saçma saçma yazdığın paragraflara cevap olarak istatistikleri attım. Ne yani istatistikleri attım diye mi saçmalıyorum?

Fernandao sadece maç kazandırır, rvp ise maçları ve şampiyonluğu kazandırır.

Ben sadece şampiyonluğu'nu düşündüğüm için RvP'nin oynamasını istiyorum, sadece ben değil herkes istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathest

quote:

rvp yada Fernandao hoca mı ya da başkan mı bu kulüptede utanmadan böyle saçma sapan bi istatistik paylaşabiliyorsun.

İstatistikler 12 numaradan alındı, gerçek. Saçma saçma yazdığın paragraflara cevap olarak istatistikleri attım. Ne yani istatistikleri attım diye mi saçmalıyorum?

Ben sadece şampiyonluğu'nu düşündüğüm için RvP'nin oynamasını istiyorum, sadece ben değil herkes istiyor.

şampyonluk kazandırıyosa neden şutlandı mudan? 15m çok mu geldi şampiyonluk getircek adama.
    Bu laflar bayatladı artık her dediğinizde rvpyi sevdirceğinize daha da soğutuyorsunuz.

bir blok kazandın kardeşim ho.

• Şampiyon yapamasa bile yollanmamalidir bu adam. İstediği transferleri yapıp bu hocayla devam etmeliyiz.

• Şutlanmışmışmış

• Rvp çizgide sıkışmışmış Ulan adam ölmüş dediniz Anelka vari gitti geçti. Ayakta kaldı topu ceza sahası içine taşıdı. Ayağına top bekleyen Souza topa hareketlense gol ile sonuçlanabilecek bir pozisyondu. Gelmişler hocayı övmek için gol pozisyonu dahi yaratan adama laf ediyorlar. Maç falan izlemeyin birader siz. Siz sanıyorsunuz ki Rvp hiç bir şey yapmayıp millet burada ismi var diye koruyor. Bir de hava toplarında daha iyi Fernandao demişler. Ilk bjk maçında topu kafayla stad ısıtmasına ben astım değil mi ? Gomez'in attığı şaibeli 3. gol gibi Fenerbahçe o pozisyonu yakalamıştı. Tıpa tıp aynısıydı. Peki " hava toplarında çok iyi " olan Fernandao ne yaptı ? Gitti kafa vuruşunu Tolga gibi kazma bir kalecinin üzerine vurdu. Uçan Hollandalı diye lakap almış, dünya kupasında ki kafa golüyle de sükse yapmış adamı gelmişler elin kıçı kırık brezilyalısıyla kafa toplarında kıyaslıyorlar. Rvp yoktan kafa vuruşu yapar. Sizin kazmandaonuz ise boştayken kafa vuruşu yapar. Tabi o da tavana gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

şampyonluk kazandırıyosa neden şutlandı mudan? 15m çok mu geldi şampiyonluk getircek adama.
    Bu laflar bayatladı artık her dediğinizde rvpyi sevdirceğinize daha da soğutuyorsunuz.

M.United şutlandıdan sonrasını okumadım. Ülkem insanı işte. O kadar yabancı ki futbola MU'dan kovuldu sanıyor. Oysa RvP'nin futbol oynamak için maaşının 3 kat kadar azalmasına ve İngiltere gibi bir ülkeden Türkiye'ye sırf futbol için geldiğini bilmiyor. Bu kadar Fransız işte olaylara. Sorsan Fernandao, RvP'den iyi der.

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

quote:

quote:

M.United şutlandıdan sonrasını okumadım. Ülkem insanı işte. O kadar yabancı ki futbola MU'dan kovuldu sanıyor. Oysa RvP'nin futbol oynamak için maaşının 3 kat kadar azalmasına ve İngiltere gibi bir ülkeden Türkiye'ye sırf futbol için geldiğini bilmiyor. Bu kadar Fransız işte olaylara. Sorsan Fernandao, RvP'den iyi der.

10ken 5e düştü mat op.
    maldı ki imza parasıyla nerdeyse bir yıllık daha kazandı zaten ekstralara hiç girmiyorum bile.
    Ve bu adam 31 yaşında futbolda fiziğinden dolayı son yılları ibra drogba gibi fizikli olsa hadi 1-2 yıl daha ekstradan küçük liglerde iş yapsın.
    Manudaki 1-2 yıl önceki aynı katkıyı versin 10m maaş almasına da razıyım hatta her zaman ki gibi yine gidip elimden gelen katkıyı da yaparım ama göz var nizam var sadece siz takip etmediniz rvpyi bende yıllardır rvpyi eplyi takip eden biriyim yani karalamak için öylesine sallamıyoruz burda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

quote:

quote:

10ken 5e düştü mat op.
    maldı ki imza parasıyla nerdeyse bir yıllık daha kazandı zaten ekstralara hiç girmiyorum bile.
    Ve bu adam 31 yaşında futbolda fiziğinden dolayı son yılları ibra drogba gibi fizikli olsa hadi 1-2 yıl daha ekstradan küçük liglerde iş yapsın.
    Manudaki 1-2 yıl önceki aynı katkıyı versin 10m maaş almasına da razıyım hatta her zaman ki gibi yine gidip elimden gelen katkıyı da yaparım ama göz var nizam var sadece siz takip etmediniz rvpyi bende yıllardır rvpyi eplyi takip eden biriyim yani karalamak için öylesine sallamıyoruz burda.

Ben 15 diye biliyordum.
    Ve gelelim bizim lige. Bu adam ilk başlarda çok iyi maçlar çıkarıyordu. Ama sonra VP tarafından kesildi, sakatlık geçirdi derken bu halde. Ve buna rağmen sahanın iyilerinden. Moskova maçında iki golde de katkısı var. Ligde kalitesini konuşturduğu tonla maç var. Bedava gollerle istatistik kasan Ferdi'den kötü bu adam?

• Lord, S.Hawking, BlackStocking, Matrax vs. bloklamıştım.

RvP düşmanı Vitorsporlu 11 numarayıda blokladım ,rahatım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

Lord, S.Hawking, BlackStocking, Matrax vs. bloklamıştım.

beni niye blokladın yahu arada kaynamışım galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

Lord, S.Hawking, BlackStocking, Matrax vs. bloklamıştım.

vitoru savunmak suçsa evet ben VİTORSPORLUYUM.
    Rvp yi eleştirmek suçsa evet ben rvp düşmanıyım.

• Ben hocanın kalmasından yanayım, istikrarın başarıyı getireceğine eminim ki en bariz örneği Aykut kocaman ın uyutan futbolu bile çeyrek final oynadı Avrupa da. Takımda bariz bir şekilde eksik bölgeler var. İki tane orta saha ve bir tane Kuyt gibi kanat forvet oynayan birisi lazım. Şuan ki takım gol yönünden çok sıkıntılı bir kadro üzerine kurulu.

Kiralık oyunculardan hiçbirisi takımda kalmamalı, özellikle Markovic. Bir futbolcu bu kadar genç yaşta uzun zaman boyunca sakat kalır mı arkadaş. Zaten skor olarak pek bir katkıda bulunmuyor. Ba içinde sakatlık yönünden aynı şey geçerli birde takımda bunlar varken Rvp sakat deniyor ya ona yanarım.

İnşallah Carrillo ve Banega ile anlamışlardır sene sonu bedavaya alırız, Nani yi iyi fiyata satarız. Alves böyle oynayacak ise seneye de kalsın takımda 3. Stoper olarak durur hiç olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Ben hocanın kalmasından yanayım, istikrarın başarıyı getireceğine eminim ki en bariz örneği Aykut kocaman ın uyutan futbolu bile çeyrek final oynadı Avrupa da. Takımda bariz bir şekilde eksik bölgeler var. İki tane orta saha ve bir tane Kuyt gibi kanat forvet oynayan birisi lazım. Şuan ki takım gol yönünden çok sıkıntılı bir kadro üzerine kurulu.

Kiralık oyunculardan hiçbirisi takımda kalmamalı, özellikle Markovic. Bir futbolcu bu kadar genç yaşta uzun zaman boyunca sakat kalır mı arkadaş. Zaten skor olarak pek bir katkıda bulunmuyor. Ba içinde sakatlık yönünden aynı şey geçerli birde takımda bunlar varken Rvp sakat deniyor ya ona yanarım.

İnşallah Carrillo ve Banega ile anlamışlardır sene sonu bedavaya alırız, Nani yi iyi fiyata satarız. Alves böyle oynayacak ise seneye de kalsın takımda 3. Stoper olarak durur hiç olmadı.

Alves acayip iyi bu sene. Ama milli takım için bu kadar çabalıyor. Ve Portekizli oyuncuların istikrar sorunu var. O yüzden gitmesinden yanayız. Kulübümüze katkılarından dolayı teşekkürümüzü eder ve yollarız.

• kasım ayında da söyledim pereira istifa ederse veya gönderilirse siz kaybedersiniz sırf bir van persie için yakmayın takımı. siz şuan aslında takımınıza zarar veriyorsunuz farkında değilsin adam korkudan beşiktaş maçında van persieyi çıkarmadı oysa van persie hala daha dk 55 olunca bitiyor yürümeye başlıyor. lig bitecek van persie hala 60 dk üzeri oynayacak duruma gelemediyse suçu da biraz van persie de arayın.
  • vitora suan istifa yolu gozukmuyor. Ama Kalmasi icin skandalsiz olaysiz net bir sampiyonluk + ueafada en az ceyrek final gibi bir performans lazim.Basarili olmasini istiyorum iyiye gidiyoruz gibi ama bazi inatlari bitirmesi lazim. Ust duzey bir hoca gibi durmuyor cogu zaman ama kendi bi havasi var sahaya yansitabiliyor bunu.

• Umarım Vitor Pereira başarılı olur takımımızda ve yıllarca başarılı bir şekilde yönetir. Ama ilk devredeki maçlar gibi olucaksa kalsın, istemem yani. Yoksa sürekli hoca değiştirmeyi biz de istemiyoruz. İyi bir hocamız olsun, yıllarca yönetsin Lucescu, Arsene Wenger gibi efsane olsun isteriz biz de. Umarım son zamanlarda olumlu hava devam eder, hoca tüm eksikliklerini kapatır, başarılı olur. Temennim bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

36 maç oynadıysak bunların 30 tanesi leş futbol ve yanlış ilk 11 tercihleri 6 tanesi Ersun Yanal dönemini andıran güzel futbol ve doğru 11..

Özellikle son iki maç takımın bu kadar iyi olması Antalya faciasından sonra olaya bizzat el atan Aziz yıldırım sayesindedir. Eğer egoist Vitor pereiraya kalsa dün fernandao ilk 11 de islerdik ve pas gelmediği için de saha da aylak aylak dolanan gelen bi iki pası da auta yollayan birini seyrederdik. Van Persienin sağ kanattan Anelka gibi gelip yarattığı pozisyon naniye attığı pasları bu takımda Ferdi 100 maç oynasa YAPAMAZ. Ama bunu kalas Vitor Pereira ANLAYAMAZ

Bu nedenle teşekkürler Aziz Yıldırım'a. İnşallaj sene sonu da bu adamı kovup kadroyu bilen Türkiye'yi bilen sene başı vaadler ile TARAFTARI beklentiye sokup sene içinde en az 10 maçı 1-0 kazanan hoca yerine gerçekten hücum futbolu oynatabilen 140 milyonluk kadronun Hakkı'nı verebilen bi hoca alırız. Kadroyu efektif kullanmaktan aciz daha. Bu kadro kaç maç sıkıntı yaşadı Avrupa da Diego bir maç daha yok madem Diego kötü niye uzun bir süredir kafanda bi alternatif kuramıyorsun ? Ozan tufan Diego mevkisinin oyuncusu değil bunu bilmediği gibi o bölge için bir iki maç Nasıl randıman alacağını izlemek adına efektif bir oyuncu da yaratamıyor. Hiç denedin mi Alpler'i orada ? Tamam kanat olarak etkili ama bu oyuncunun çıkış noktası 10 numara zaten. Hiç denedin mi naniyi ?

Neyse ne. İlk gün de söyledim dün alınan güzel galibiyete rağmen söylüyorum bir maç ile unutan skor TARAFTARI değiliz biz. Vitor Pereira UEFA kupasını alsa dahi gidecek bu takımdan

Fenerbahçe 30 maç oynadıysa max 7-8 tanesinde kötü oynamıştır,onların da sebepleri var,oyuncularımızın başlarda yaşadıkları uyum sorunu(kolay değil takım baştan aşağı yeniydi),hocanın ligi,taraftarı tanıması,sürekli sakatlanan oyuncularımız yüzünden her hafta farklı çıkan ilk 11 vs vs

fenerbahçe sezonun geneline bakarsak çok başarılı zira 3 kulvarda'da ilerliyor,kondisyon problemi çözüldü,takım yedek oyunculardan bile verim almaya başladı(alper hasan ali volkan şen ba vs) baskılı,büyük takım gibi oynuyoruz,avrupa'da ilerlemek öyle kolay gelmesin gözünüze dostum,aykut kocaman 3 kulvar'da ilerliyim derken ligde 10 puan fark yemişti,vitor pereira'ya sahip çıkın,uefa'yı alsa bile gönderilecek falan bunlar hoş laflar değil,fenerbahçeli olmadığınızı düşünüyorum böyle şeyler yazınca

bize gelebilecek hocaları bir düşün(mourinho ancelotti gibi gelmeyecek adamları saymıyorum)dünya'da bize uefa kupasını aldıracak kaç hoca var şu anda?dünya'da 3 kulvarda takımına bu kadar temiz top oynatan kaç hoca var?

vitor pereira burada kalacak,burada başarılı olacak,siz istediğiniz kadar istifa diyin,zico'yu bitirmeye çalıştınız başkan arkasında durdu,ersun'u bitirmeye çalıştınız başkan arkasında durdu ve şimdi de vitor'u bitirmeye çalışıyorsunuz,Allahın izniyle başkan yine arkasında duracak,hocanıza az sahip çıkın da sene sonu yine ersun yanal,zico gibi başarılı olduğu halde kovulup yıllarca arkasından ağlamayalım,her t.direktör gittiğinde vitor gelsin abi demeyelim

Hocam sana bir sorum var,

Daha gecen hafta rvp istedigimiz seviyede degil, katki veremiyor diyen vp neden senenin belki de en onemli macinda rvpyi 90dakika oynatti?

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

quote:

quote:

36 maç oynadıysak bunların 30 tanesi leş futbol ve yanlış ilk 11 tercihleri 6 tanesi Ersun Yanal dönemini andıran güzel futbol ve doğru 11..

Özellikle son iki maç takımın bu kadar iyi olması Antalya faciasından sonra olaya bizzat el atan Aziz yıldırım sayesindedir. Eğer egoist Vitor pereiraya kalsa dün fernandao ilk 11 de islerdik ve pas gelmediği için de saha da aylak aylak dolanan gelen bi iki pası da auta yollayan birini seyrederdik. Van Persienin sağ kanattan Anelka gibi gelip yarattığı pozisyon naniye attığı pasları bu takımda Ferdi 100 maç oynasa YAPAMAZ. Ama bunu kalas Vitor Pereira ANLAYAMAZ

Bu nedenle teşekkürler Aziz Yıldırım'a. İnşallaj sene sonu da bu adamı kovup kadroyu bilen Türkiye'yi bilen sene başı vaadler ile TARAFTARI beklentiye sokup sene içinde en az 10 maçı 1-0 kazanan hoca yerine gerçekten hücum futbolu oynatabilen 140 milyonluk kadronun Hakkı'nı verebilen bi hoca alırız. Kadroyu efektif kullanmaktan aciz daha. Bu kadro kaç maç sıkıntı yaşadı Avrupa da Diego bir maç daha yok madem Diego kötü niye uzun bir süredir kafanda bi alternatif kuramıyorsun ? Ozan tufan Diego mevkisinin oyuncusu değil bunu bilmediği gibi o bölge için bir iki maç Nasıl randıman alacağını izlemek adına efektif bir oyuncu da yaratamıyor. Hiç denedin mi Alpler'i orada ? Tamam kanat olarak etkili ama bu oyuncunun çıkış noktası 10 numara zaten. Hiç denedin mi naniyi ?

Neyse ne. İlk gün de söyledim dün alınan güzel galibiyete rağmen söylüyorum bir maç ile unutan skor TARAFTARI değiliz biz. Vitor Pereira UEFA kupasını alsa dahi gidecek bu takımdan

Fenerbahçe 30 maç oynadıysa max 7-8 tanesinde kötü oynamıştır,onların da sebepleri var,oyuncularımızın başlarda yaşadıkları uyum sorunu(kolay değil takım baştan aşağı yeniydi),hocanın ligi,taraftarı tanıması,sürekli sakatlanan oyuncularımız yüzünden her hafta farklı çıkan ilk 11 vs vs

fenerbahçe sezonun geneline bakarsak çok başarılı zira 3 kulvarda'da ilerliyor,kondisyon problemi çözüldü,takım yedek oyunculardan bile verim almaya başladı(alper hasan ali volkan şen ba vs) baskılı,büyük takım gibi oynuyoruz,avrupa'da ilerlemek öyle kolay gelmesin gözünüze dostum,aykut kocaman 3 kulvar'da ilerliyim derken ligde 10 puan fark yemişti,vitor pereira'ya sahip çıkın,uefa'yı alsa bile gönderilecek falan bunlar hoş laflar değil,fenerbahçeli olmadığınızı düşünüyorum böyle şeyler yazınca

bize gelebilecek hocaları bir düşün(mourinho ancelotti gibi gelmeyecek adamları saymıyorum)dünya'da bize uefa kupasını aldıracak kaç hoca var şu anda?dünya'da 3 kulvarda takımına bu kadar temiz top oynatan kaç hoca var?

vitor pereira burada kalacak,burada başarılı olacak,siz istediğiniz kadar istifa diyin,zico'yu bitirmeye çalıştınız başkan arkasında durdu,ersun'u bitirmeye çalıştınız başkan arkasında durdu ve şimdi de vitor'u bitirmeye çalışıyorsunuz,Allahın izniyle başkan yine arkasında duracak,hocanıza az sahip çıkın da sene sonu yine ersun yanal,zico gibi başarılı olduğu halde kovulup yıllarca arkasından ağlamayalım,her t.direktör gittiğinde vitor gelsin abi demeyelim

Daha gecen hafta rvp istedigimiz seviyede degil, katki veremiyor diyen vp neden senenin belki de en onemli macinda rvpyi 90dakika oynatti?

nedeni basit,böyle önemli maçlarda taraftarı karşısına almamak için,rvp hala istenilen seviyede değil,tamam pasları falan iyi ancak oyun içinde çoğu zaman kayboluyor,şut denemiyor

sen bjk gibi sezonun en kritik maçında taraftarı karşına alırsan ayağına sıkarsın,fenerbahçe taraftarı fenerbahçe futbol takımının en büyük silahıdır(özellikle de derbilerde),bunu pereira da biliyor bu nedenle rvp derbide ilk 11 başladı

açıkçası doğru karar,belki fernandao oynasa bjk maçında gol atacaktı ancak bu riske girilmez,gol kaçırdığı anda taraftar tepki gösterirdi,hem ferdi'yi kaybederdik hem de oyuncularımız demoralize olacağından dolayı maçı...

• Ismail kartali kucumsemeyin adamin elindeki kadroyla bu kadro arasinda cok önemli farklar var.Fb ligde acik ara lider olmasi gerekir.Şampiyonlar ligi artik herseyden onemli bunu hala idrak edememis olanlar var.ikinci olursan ön eleme oynarsin ve yuksek ihtimalle elenirsin.En önemli hedef sampiyonluktur ve sampiyonlar ligine direk katilmaktir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

quote:

quote:

nedeni basit,böyle önemli maçlarda taraftarı karşısına almamak için,rvp hala istenilen seviyede değil,tamam pasları falan iyi ancak oyun içinde çoğu zaman kayboluyor,şut denemiyor

sen bjk gibi sezonun en kritik maçında taraftarı karşına alırsan ayağına sıkarsın,fenerbahçe taraftarı fenerbahçe futbol takımının en büyük silahıdır(özellikle de derbilerde),bunu pereira da biliyor bu nedenle rvp derbide ilk 11 başladı

açıkçası doğru karar,belki fernandao oynasa bjk maçında gol atacaktı ancak bu riske girilmez,gol kaçırdığı anda taraftar tepki gösterirdi,hem ferdi'yi kaybederdik hem de oyuncularımız demoralize olacağından dolayı maçı...

Peki sirf rvp hazir olmadigi icin maci kaybetseydiniz suclu kim olacakti?

Taraftar mi? Yoksa vp mi?

Vp su an cok buyuk bir cikmazda. Iceride fernandaoyu oynattigi her mac tepki gorecek, belki de taraftar destegi azalacak. Ama rvp ise gercekten kariyerinin son demlerinde. Tabiki de hala efsane paslar atiyor, kosular yapiyor. Ama sadece teknikle bu is yurumuyor. Oyle olsa ronaldinho hala buyuk takimlarda oynuyor olurdu.

Isin ozu ben bir galatasarayli olarak vpyi begenmiyorum. Besiktas macinda gercekten bekledigimden iyi hamlelerle maci aldirdi ama tek maclada gozume giremiyor ne yazik ki.

Insallah avrupada en azindan yari finale kadar ilerler de bana ve vpyi sevmeyen fenerbahceli kardeslerime bu yoldan cevap verir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.