Şimdi Ara

Perento Asmo Sorc Satılık !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Account ıcınde 8 char vardır.
    7 si perento da 1 i spatalosta olmak üzere
    Main char 55 Sorc olup +10 ABG orb EC 2 cond. ile birleştirilmiş 3760 fire gs takılıdır . 50 ap seti MA , SW set MB , 2 cond. EC set 3 parca MB 2 parca HP , Fenrsi tome +10 1880 fıre gs ve MA basılıdır . 260 MR tası 150 MB tası L80 L90 arası yaklasık 50 enc. stone.Her ıkı buıld stıgmalarıda mevcuttur . cooking 500 Alcm 499 desing lar mevcut kendi işinizi kendiniz rahatça görebilirsiniz.
    ortak kasada 1.060.000.000 kinah bulunmaktadır . 55 turuncu full takılar vardır .

İkinci char 55 glad olup elınde 2 cond. pole altında exp. dren pole vardır . 40 +12 seti bulunmktadır Fenris warhammer ve Expert drenıum sword ıse pve amaclı dır . crit atak acc stone ları basılıdır . Weapon smıth 500

Üçüncü char 50 ranger full fenris dir . atk 5 basılıdır . 449 cookıng ( bankasında yer toplamasından toplanan ore lar bulunmaktadır )

Dödüncü char 47 Chanter 30 Devanşon set +10 crit ve atak basılıdır ( bankasında120 gold 30 sılver medal ve bır cok malzeme bulunmaktadır , hand. craft expert dir )

Beşinci char 48 Temp. mob farm için brusht. de ideal . ( bankasında her türlü flux bulunur. üzerinde L60 L75 arası 60 ench stone vardır )

Altıncı char SM 47 level olup stok amaclı kullanılmak uzere acılmıstır ( bankasında craftlanabılır manastonelar bulunmaktadır . armorsmıth te expertdir )

Yedinci char 43 Sin . elinde nuaka ile exp. noble adam. swor , üzerinde Grand chieftian Lether set atak 5 basılıdır . rift amaclı kullanıma ideal.

Spatalos serverındakı 13 level sın de 60m kınah bulunmaktadır .

Ve ayrıca her charın ustunde 10m kınah vardır .

İlgilenen arkadaşlar lutfen Accountun hakkını verecek tekliflerini pm yolu ıle burdan ulasabılırler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTabu -- 9 Ocak 2012; 21:55:31 >

• ''ortak kasada 1.060.000.000 kinah bulunmaktadır'' fazla söze gerek yok hayırlı satışlar...
  • Türkiye sınırları içerisinde satılabilecek bir karakter değil bu Yabancı siteleri denemenizi öneririm.
  • 3 zoomda denedım ama adamlar charı satmaktan cok parayı almak istiolar batu. Sen nerelerdesın pm den goruselım benı tanırsın .
  • hayırlı satişlar up!!!

200m versene hayrına !!!!!

^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTabu

3 zoomda denedım ama adamlar charı satmaktan cok parayı almak istiolar batu. Sen nerelerdesın pm den goruselım benı tanırsın .

Karakterin itemlere tekrar bakınca ampül yandı, tanıdım Ben Aion sayfasını kapattım uzun zaman önce, en son karakteride nakit para lazım olduğu için satmak zorunda kaldım acil. En son SW:ToR aldımda sarmadı tek başına oynayınca. Zaten oyunda PvP diye bir olay yok, direk soğudum o yüzden. Siz neler yapıyosunuz abi?
  • 200m verırım 300 alırım ama :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: xTabu

3 zoomda denedım ama adamlar charı satmaktan cok parayı almak istiolar batu. Sen nerelerdesın pm den goruselım benı tanırsın .

Karakterin itemlere tekrar bakınca ampül yandı, tanıdım Ben Aion sayfasını kapattım uzun zaman önce, en son karakteride nakit para lazım olduğu için satmak zorunda kaldım acil. En son SW:ToR aldımda sarmadı tek başına oynayınca. Zaten oyunda PvP diye bir olay yok, direk soğudum o yüzden. Siz neler yapıyosunuz abi?

Eyw batu ne olsun ıste bıldıgın gıbı sen de ne var ne yok hangı denızlerın dalgasındasın

• karakter güzel satan iyi hayırlı satşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.