Şimdi Ara

Perfect Petzzz canlı görünen peluş oyuncaklarda güzel indirim !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
7.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün benim (aslan-köpek karışımı) Aslan figürü oyuncağımız geldi. fakat Fil hediyesi çıkmadı. Ayrıca çalışmıyor sanırım bitik pille göndermişler. pil alıp tekrar deniycem bozuksa iade edicem zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

dün benim (aslan-köpek karışımı) Aslan figürü oyuncağımız geldi. fakat Fil hediyesi çıkmadı. Ayrıca çalışmıyor sanırım bitik pille göndermişler. pil alıp tekrar deniycem bozuksa iade edicem zaten.

altta kırmızı şeriti çekip çıkartman lazım çalışması için
  • cem2016 kullanıcısına yanıt
    şaka yapıyor olmalısın kapağıda tornavidayla açmamda gerekiyor olabilir. ben bunu nasıl düşünemedim!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

şaka yapıyor olmalısın kapağıda tornavidayla açmamda gerekiyor olabilir. ben bunu nasıl düşünemedim!!

Boş konuşmana gerek yok belki dumb sındır o yüzden açıklama yaptım insan gibi
  • Merhaba

Siparişinizdeki ‘’Perfect Petzzz Peluş Oyuncaklar ‘’ürününüze ait belirtilen ‘’ hediye ürün’’ firmanın barkod hatası sebebiyle satışta yer almıştır.
    Fakat maalesef ürününüzle birlikte gönderim sağlanacağı iletilen ürün ait bu hediye tedarik edilememektedir.Bu sebeple gün içinde bir nebze olsun durumu telafi edebilmek için tarafınıza 10TL hediye çeki tanımlanacaktır.
    Anlayışınız için teşekkür eder,sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Morhipo Takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Merhaba

Siparişinizdeki ‘’Perfect Petzzz Peluş Oyuncaklar ‘’ürününüze ait belirtilen ‘’ hediye ürün’’ firmanın barkod hatası sebebiyle satışta yer almıştır.
    Fakat maalesef ürününüzle birlikte gönderim sağlanacağı iletilen ürün ait bu hediye tedarik edilememektedir.Bu sebeple gün içinde bir nebze olsun durumu telafi edebilmek için tarafınıza 10TL hediye çeki tanımlanacaktır.

Saygılarımızla,
    Morhipo Takımı

+1

Lokum güzelmiş bu arada Allah kabul etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Merhaba

Saygılarımızla,
    Morhipo Takımı

aynı mail banada geldi umarım 10 tlnin alt limiti yoktur. Çeki gün içinde kontrol edeceğim
  • cem2016 kullanıcısına yanıt
    Sen çok bildiğin için süperzeka oldugun ve dumber olduğun için diye cevap verdim insan gibi !!!
  • Çekten hala haber yok
  • kapatılmıyor mu bu ya
  • 30tlye ara ara ciğer alır bu soğuk günlerde sokak hayvanlarina veririm daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil 4-5 saatte bitti. solunum durdu, hayvan ex oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

kapatılmıyor mu bu ya

bu sorunun cevabını bekliyorum :)
  • ürünler süper ötesi
  • pilini çıkartınca duracaktır elbet :D

10 tl de hediye çeki kaptınız hadi iyisiniz sıcağın sıcağı oldu.
  • Çeki gelen varmı ?
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    hala yok çek.

bugün akşam bitecek 20tl lik çek var 100tl alt limitli onu da katıp enpara+bkm+avantajixle yapıcam bişiler de gelemedi hala.
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi, bakalım mesaj attım siteye ne diyecekler..
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Enteresan bir yorum, bu yorum neredeyse forumdaki her başlık altında sabit bir şekilde kullanılabilir ama ne kadar mantıklı o tartışma konusu.. Umarım lafta kalmaz, alır ve verirsiniz sokak hayvanlarına.
  • Biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm saat 6 ya kadar yükelnmiş olur 6.30 giib ulaşabilirnsiz en geç dediler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.