Bildirim
Perfect World online oynayan var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tavsiyem geç olmadan bırak Grafik Güzel Game Play güzel fakat o oyunda sadece PVE yapabilrsin :) Parayi veren düdügü itemi silahi ne varsa oyunda hepsini çalar mantıgı var :D -
Pw Ms oynuyordum oyun dediğin kadar guzel fakat arkadaşın dediği gibi para önemli bir faktör para vermeden oynarım diyorsan bayağı bir vakit ayırman gerekiyor oyuna oyunda kazandıgın paralarla auction house sayesinde pw cash satın alabiliyorsun -
Bu tarz köşede kalmış online oyunları oynamanın bir mantığı yok güzel gözüküyorlar ama hiçbir işe yaramıyorlar , şuan oynanabilecek oyunlar
ultima online (yıllar geçsede değerini kaybetmedi)
world of warcraft
warhammer
cabal online
mu online
bu oyunların belli bir oyuncu kitlesi var ve hepside birbirinden güzel oyunlar bunların dışında online rpg oyunu oynamanın bir mantığı yok kendim pw oynamış biri olarak bunu söylüyorum , pw gibi birçok oyunu denedim ama hepsinide 1 hafta olmadan bıraktım olan zamanıma oldu -
grafiklere dicek yok ama oynarken açık sölim uykum geldi benim ve ekle/kaldırdan sildim -
Pw'nin zevki 60 - 70 lvldan sonra başlıyor 60-70 olmak içinde 1.5 - 2 ay harcamanız gerekli Pw ms kapanana kadar oynadım 101 lvl karakterim vardı grupça oynamayı dusunuyorsanız tam oyundur diyebilirim. Pwi sunucusunada 4 adet yeni karakter geldi tadından yenmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream
Bu tarz köşede kalmış online oyunları oynamanın bir mantığı yok güzel gözüküyorlar ama hiçbir işe yaramıyorlar , şuan oynanabilecek oyunlar
world of warcraft
warhammer
cabal online
mu online
bu oyunların belli bir oyuncu kitlesi var ve hepside birbirinden güzel oyunlar bunların dışında online rpg oyunu oynamanın bir mantığı yok kendim pw oynamış biri olarak bunu söylüyorum , pw gibi birçok oyunu denedim ama hepsinide 1 hafta olmadan bıraktım olan zamanıma oldu
Daha saçma bir genelleme yapılamazdı. Tebrikler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream
world of warcraft
warhammer
cabal online
mu online
bu oyunların belli bir oyuncu kitlesi var ve hepside birbirinden güzel oyunlar bunların dışında online rpg oyunu oynamanın bir mantığı yok kendim pw oynamış biri olarak bunu söylüyorum , pw gibi birçok oyunu denedim ama hepsinide 1 hafta olmadan bıraktım olan zamanıma oldu
voyy bobayın ki
tüm oyunların belli bir oyuncu kitlesi var. Her oyun herkese hitap etmek zorunda değil. Trial ftw
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X