Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SuspectT kullanıcısına yanıt
    Geriye uyumluluk sittin sene olmaz, Now denilen servis komple çöp olur o zaman ki Sony çok ciddi bir server yatırımı yaptı o işe.

Ayrıca Naughty Dog iyidir. Uncharted serisi de özellikle dublajlı olarak gelmesiyle güzel sürpriz yaptılar. Gerçi remastered ve remake kavramları yeni nesil oyuncular arasında pek sevilmeyecek bir durum olsa da, benim gibi ps one zamanından bu yana konsollarla ilgisi olmayan birisi olarak da harika bir durum. Last Of Us çıktığı zaman Heavy Rain ve Beyond Two Souls için de keşke çıksa da alıp oynasak diyordum. Evet doğru, yeni oyunların çıkması hepimiz tarafından beklenebilir bir özellik olsa da daha önce kaçırdığımız şahaserleri oynamak da ayrı bir keyif. O yüzden de sırf bu remake ve remastered sürümleri için bile geriye dönük işine girmez Sony. Microsoft'un da eski ve tutmuş oyunlarının bu versiyonlarını çıkartacak gücü olmadığından dolayı bir nevi Sony'nin ayağına sıkma çabası bu başka birşey değil, yoksa o grafik kalitesiyle insanlar gidip niye alsınlar o oyunları. Hiç değilse Sony bu oyunları tekrar elden geçiriyor, yeni görevler ekliyor, icabında farklılıklar gösteriyor.

• homeknight kullanıcısına yanıt
    Bir kısım oyuncu kitlesi Sony'nin Remastered olarak yeniden çıkarttığı oyunlara neden bu kadar takılıyor insanlar bunu hiç anlamıyorum. Zaten eski nesilde oynayan insanlar bu oyunlardan maksimum hazzı almıştır. Tekrar PS3 grafikleriyle, PS4 üzerinde oynamak istemek neyin kafası ?

Hiç oynamayanlar için zaten çoğu efsane elden geçirilerek, 1080p 60FPS olarak geliyor. Bu bence çok iyi bir şey! Hatırladığım kadarıyla, çok az yapım kaldı yeni nesle gelmeyen.

Soruyorum size; Sony geri uyumluluk açsa gidip PS3 oyununu alıp oynar mısınız? Ya da sırf ucuz diye PS3 Versiyonunu alıp yeni nesilde oynar mısınız ?

Xbox'ın yaptığı ise bi nevi biz yeni nesilde sıçtık eski nesli de, olayın içine katarak durumu toparlamaya çalışıyoruz'dur.

Hatırlarsanız Microsoft bu neslin başında bir çok konuda geri adım atmak zorunda oldu, başlıca sebebi ise; 2. El oyun, Kinect zorunluluğu ve Online bağlantı olmadan makinenin işlevsiz hale gelmesi gibi...

Xbox 360'da elde ettiği başarı neticesinde, üzerine çöken rehavet nedeniyle bu gibi yasakçı bir zihniyetle çıkan konsol satış rakamları konusunda elbette sıçıp sıvayacaktır.

Bu neslin daha çok başındayız, yığınla oyun geliyor. :)

Pierre Emerick Aubameyang ismini daha çok duyarız :)

Yeni oyun dediklerini düşünürsek Unity ile Syndicate arasında ne kadar fark var, ya da Far Cry 3 ile 4 arasında ne değişiklik var ki zaten. O yüzden bu adamlar hiç değilse oyunu kaçırmış olan kitlelere hizmet veriyorlar ve dediğin gibi oyun üzerinde bir dünya fps, grafik ve içerik olarak değişiklik yapıyorlar.

Microsoft'un bu yaptığı her ne kadar bir kesime güzel gibi gelse de işlevsel olarak red dead redemption ve benzerleri haricinde ki 3-5 oyun haricinde çok işe yaramaz. Sony bu konuda benim fikrimce her daim 1-2 tık önünde yer alacaktır.
  • PS4'e geri uyumluluk gelse PS3 oyunlarını ıstırırım bir de yalarım

• Gorkster G kullanıcısına yanıt
    PS NOW var :)
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de yeni ps4'ümle beraber Destiny oyununa başlamış bulunmaktayım. Headset vs. her şey mevcuttur :)

İsmim Tunç yaş 27. Doruk'un iş arkadaşıyım bu arada :) Aranıza katılmak istiyorum.

Selamlar
  • Doruk kim bizim grupta öyle biri yok ki

Şaka şaka elbette var memnun oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler Günaydın,

Akşamm NF crota arena vs bilimum herşeyi emelim! :)
  • Batman: Arkham Knight’ın ilk gün yaması 3.5GB!

Son yıllarda popülerleşen ve Türkiye gibi kota uygulamasının yoğun olduğu ülkelerde oyuncuların canını bir hayli sıkan ilk gün yamaları, Batman: Arkham Knight’ı satın alan kullanıcılarında canını sıkacak gibi gözüküyor.

Bugün ortaya çıkan habere göre Batman: Arkham Knight, PlayStation 4’te 3.5GB ilk gün yamasına ihtiyaç duyuyor. Yama ile gelen değişiklikler ise “Rival Puanı” eklenmesi, orijinal Batman kostümü, performans iyileştirmeleri ve gelecek DLC’ler için destek olarak açıklanmış durumda.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rise of the Tomb Raider'ı iki farklı yapımcı hazırlıyor

E3 2015’te gösterdikleri oynanış videosu ile oldukça dikkat çekmeyi başaran Rise of the Tom Raider’ın Xbox 360 sürümü Nixxes’a emanet edilmiş durumda. Crystal Dynamics ise yaptıkları açıklamada Rise of the Tomb Raider’ın yapım aşamasında tamamen Xbox One’a odaklandıklarını, Xbox 360 sürümünün Nixxes tarafından port edildiği için karşılarında hiçbir engel olmadığını ve oyunu Xbox One’a mümkün olan en kısa zamanda ve en kaliteli biçimde hazırladıklarını belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuspectT -- 23 Haziran 2015; 9:44:07 >

• inyourmind İ kullanıcısına yanıt
    Günaydın arkadaşlar. Doruğun iş arkadaşıysan istemene gerek yok zaten, aramıza hoşgeldin, ilk sayfadaki psn idlerini ekle, akşam açılan perfect fire 1-2 tarzı grupları ve destiny oynayan grubu görürsün, istediğin zaman tanıt kendini dal gruplara.
    Ben iftarda yemekteyim, arena ve nf ile ilgili tüm taciz telefonların, mesajların, whatsapp yazışmaların itinayla silinecektir
    Batman ilk 16 gb indirince oynamaya başlayabileceğin bir oyun ama ön sipariş içerikleri bile başlı başına kota düşmanı, 2.5-3 gb ön sipariş bonusu var oyunda, 3.5 gblık update ve 50 gb. e yaklaşan oyunun tamamıyla da tek başına TTNET AKK'na saldırabilecek bir oyun. Yalnız oyun inanılmaz hızlı indi, dün akşam 7 gibi indirmeye başladı, sabah 9 da kontrol ettiğimde ne var ne yok hepsini indirmişti.
    Bunu bile bile yine arayağımı biliyorsun dimi abi
    Şimdi tek dert oynamaya vakit bulmak kanımca
    Farklı hesap ta aldım, baktım huzur vermiyorsunuz, ruhunuz bile duymaz oynarken
  • inyourmind İ kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin kardeşim. PSN nickini de yazarsan listeye ekleyelim
    Yapma bunu yapma bunu yaa

Özleriz :)

Kim Warlock'lar ööööllmeeezz vatann bölünmeeeezz diye bağıracak şimdi,
  • Daha ilk oyun soğumadan 2 ?

quote:

Project Cars ile birlikte kritiklerden genelde olumlu yorumlar alan Slightly Mad Studios, bugün yaptığı duyuru ile Project Cars 2 üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Yeni oyunlarında toplamda 50 farklı yarış bölgesi olacağını açıklayan yapımcılar, 8 farklı türde yarışların bizleri beklediğini belirtti. Bu türlerin içerisinde ilk dikkat çeken ise Rally oldu. İlk oyunda en çok eleştirilen noktanın araç yetersizliği olduğunu göz önüne alan Slightly Mad, 200’den fazla aracın oyunda bulunacağının altını çizdi.

Ayrıca yeni bir özellik olarak Co-Op kariyer modunun da oyunu ekleneceğini belirten yapımcılar bu sayede takım yarışı keyfini oyuncuya yaşatmaya çalışacak.

Project Cars 2, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Steam OS için geliştiriliyor. Çıkış tarihi ise henüz belirlenmiş değil.

• kainah kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk.

Psn nickim Ramalusia
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.