Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutaksoy -- 4 Temmuz 2015; 3:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar güzel niyetlerle düzgün bi grup kurmuşsunuz öncelikle tebrik ederim... Merak ettiğim bi konu varda siz sürekli elder scrolls da oynuyormusunuz bn 4 gün önce başladım levelim 30 oldu ancak bn sürekli online takılıyorum sürekli oynayan arkadaşlar ekleyebilirler... Rahatsız etmiş olabilirim şimdiden kusura bakmayın ii oyunlar...

Psn id: rua77fix

• quote:

Orijinalden alıntı: Rua77fix

Slm arkadaşlar güzel niyetlerle düzgün bi grup kurmuşsunuz öncelikle tebrik ederim... Merak ettiğim bi konu varda siz sürekli elder scrolls da oynuyormusunuz bn 4 gün önce başladım levelim 30 oldu ancak bn sürekli online takılıyorum sürekli oynayan arkadaşlar ekleyebilirler... Rahatsız etmiş olabilirim şimdiden kusura bakmayın ii oyunlar...

Guilde katılmak istiyorsanız PSN'den görüşelim. 9:30 gibi eklerim.

• quote:

Slm arkadaşlar güzel niyetlerle düzgün bi grup kurmuşsunuz öncelikle tebrik ederim... Merak ettiğim bi konu varda siz sürekli elder scrolls da oynuyormusunuz bn 4 gün önce başladım levelim 30 oldu ancak bn sürekli online takılıyorum sürekli oynayan arkadaşlar ekleyebilirler... Rahatsız etmiş olabilirim şimdiden kusura bakmayın ii oyunlar...

Sadece Eso oynayan bir grup değiliz. Single hikayeli oyunlardan Last of Us, Destiny, Eso, Gta gibi online pek çok oyun oynuyoruz. Grubumuzdan birçok kişi Eso oynuyor gerçi ama sadece Eso diyorsan onun için PerfectFire Eso isimli ayrı bir grubumuz ve Guildimiz var.
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim biz üç arkadaş eso da guild kurduk ancak pek sadece üçümüzüz :) bizde her ohunu oynuyoruz özellikle last of us çok oynardık ta ki eso alana kadar :) ekleyebilirsiniz istediğiniz zaman lou da yapabiliriz... Gerçi çok iyi değiliz ama oynarız... Arkadaşlarla konuşur guild içinde haber veririz... Teşekkürler ilginize...

• quote:

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim biz üç arkadaş eso da guild kurduk ancak pek sadece üçümüzüz :) bizde her ohunu oynuyoruz özellikle last of us çok oynardık ta ki eso alana kadar :) ekleyebilirsiniz istediğiniz zaman lou da yapabiliriz... Gerçi çok iyi değiliz ama oynarız... Arkadaşlarla konuşur guild içinde haber veririz... Teşekkürler ilginize...

Ekleyecek olan kisim sizsiniz :) ilk 3 uyemizi eklerseniz,aksam grubumuzda sizi tanimak,kaynasmak isteriz.

• Günaydınlar.

Kemal naptın da 4 gün ceza verdiler ? (4 gün sonra yazarsın)

• quote:

Orijinalden alıntı: kainah

quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

quote:

Orijinalden alıntı: kainah

şu pazartesi bi bitsinde , haftanın geri kalanı hayırlı olur inşallah

bu patatesi sendrom falan olmayı aştı bildiğin kara pazartesi oldu ama şükür bitti.. Oruç tuttuğunuzda siz siz olun 400 mt depar atmayın adamı çok yoruyor ama alışıyorsun sonra biraz daha istiyorsun ama kaçan eleman bitiyor ve yakalıyorsun..

kaçan eleman oruç tutmuyorsa işte o zaman sıkıntı

kaçan eleman sigara içiyor ve oruç tutmuyordu

• Gününüz Aydın Olsun Gençler...

* Umutcanaksoy / 25 / umutaksoy / Umut
    * Wilter2015 / 14 / merakli oyuncu / Furkan (Çırak üye )

arkadaşlar aramıza katılmıştır. Partide konuşup tanıştık. Listede kendi isimlerinizden yukarıya doğru herkesi eklersiniz arkadaşlar
  • kornrulez kullanıcısına yanıt
    türk polisinden kaçmaz diyorsun yani . yavrumm benim

(inşallah suçlular bunu bir mesaj olarak algılamazlar. sigara içmez ve koşu antremanı yaparlarla polisten kaçabilirler mi ? kaçamazlar mı ?
  • Pişttt birileri kulaklarımı çınlatmışşş :D :D
  • Gönderebildiğim herkese arkadaşlık isteği gönderdim, bir tek Utku Tekin ve Umut abinin PSN hesabını ne kadar arasam da bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgelmişler merhaba arkadaşlar yarın grup kalabalık olur malum destiny haftası nightfall , arena , haftalık

• Destiny'si olmayan bir ben miyim yav

• Sen de ne var oyun olarak ? Söyle ortak bişey varsa Salı akşamları dışında yardımcı olmaya çalışalım
  • GTA V var ESO var, bir de ücretsiz oyunlar var online olarak Kalan oyunlar hep singleplayer
    ESO yerine Destiny alacaktım ilk başta ama birlikte alacak kişi bulamadım 1 kişi buldum o adam da oyunu tüm DLC'leriyle birlikte alacaktı, yeni gelecek DLC'ler dahil Sonuç? Çok pahalı

Bir de gruptaki herkese arkadaşlık isteği göndermeme rağmen 2 günde sadece 3'de biri kabul etmiş, doğruyu söyleyin, beni dışlıyonuz mu olm?
    Bu arada zaten bugün Destiny günü olmasa da aranıza katılamayacaktım, bugün dışarıdayım, size iyi oyunlar

• Her akşam bakıyorum eso oynuyorsunuz bakıyorum kütüphaneme eso yok buruk bi şekilde tek başıma tlou giriyorum olmuyor böyle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: umutaksoy

Her akşam bakıyorum eso oynuyorsunuz bakıyorum kütüphaneme eso yok buruk bi şekilde tek başıma tlou giriyorum olmuyor böyle :D

malum eso yeni çıktığı için belli bir seviyeye gelmek için uğraşıyoruz hepimiz o yüzden bi süre bizi affedeceksiniz

salı günleri ve bazı hafta sonlarıda destiny fix oluyor (sebebi salı günleri görevlerin sıfırlanması ve yenileri gelmesi).

eso oynamayanların partileride oluyor akşamları ki zaten bizim grupda 6-7 kişide eso var. O partilere girerek onların açtığı oyunlara katılabilirsin yada oynadığın ,oynayacağın oyunu söyleyerek gelmek isteyen olup olmadığını sorabilirsin.

Ayrıca kimse senin oynadığın oyunu açmamış olabilir partilere bu yüzden katılıyoruz ,hem muhabbet ediyoruz hemde senin oynadığını gören bir sonraki grup üyesi yanına katılabiliyor.

Yavaş yavaş sisteme alışırsın zaten sıkıntı yok

• O 2 günün birinde psn yoktu zaten ,çoğu kişi senin isteğini daha görmedi bile kardeşim
    Bildirimleri kapatmış olabilirler,makinayı açmıyor olabilirler,sen Perfect fire partilerinde (eso harici açılan) kimi görüyorsan hemen orada parti üzerinden ekle. Seni görenlerde ekleyecektir.
    ESO oynuyorsun diye hep eso partilerine girmen gerekiyor diye bir şey yok, diğer perfect fire adı ile açılan partilere de girerek selam ver
  • iyi akşamlar herkese.
    Ben Murat BULUT Yaş:31 iki gün önce Home Night nicli arkadaşımızın aracığı ile sizin gruba üye olmak istedim. PS oyunlarında çok eski sayılmam eski PC oyuncularındanım ama online olarak sizin grup gibi bir yer arıyordum ben malum ortam çok iyi değil daha digital oyunlarda bile sorun yaşıyoruz kimseye güven kalmadı. Her gün online olamıyorum evli ve çocuklu olduğumdan dolayı ama eğer kabul ederseniz online oyunlarda iyi bir takım arkdaşı oluruz. online olarak hafta sonları (hafta içi resmi tatillerde :) ) her zaman ben varım.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.