Şimdi Ara

perfectworld

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buradan item düşüren oldumu para eden yoksa boşa mı uğraşıyoruz

• Perfect World'den item düşürebiliyor musun ki sen? Neye uğraşıyorsun anlamadım.
  • çin server ve 1 kaç yere baktım yok 300 dolarlık item düşüyo yok şu düşüyo diyenler oldu ama netiniz iyise çin sw de oynayın derim adamlar cok iyi feed yok takım oyunu süper ping 450 olmasa awrupada oynamam walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feelinside

çin server ve 1 kaç yere baktım yok 300 dolarlık item düşüyo yok şu düşüyo diyenler oldu ama netiniz iyise çin sw de oynayın derim adamlar cok iyi feed yok takım oyunu süper ping 450 olmasa awrupada oynamam walla

Kardesim olayi yanlis anlaissin sen. Dogrusunu aciklayamadim simdi mobildeyim ama perfect worldu bir arastir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırdım pek bişi bulamadım kulaktan duyma bilgiler oldu acıklıyabilirsen sevinirim
  • Perfect world cin cinli bir sirketin serveri iste. Yanlis bilmiyorsam alternatif bir ag steame. Saniyorum bu cinli ve korelilerin internet kafelerinde bile ekstra battle point boosterlar oluyor. Redditte perfect worlde giris anlatiliyordu. Ayrica sinirli bir zaman araliginda chest yayinliyorlar. Emerald dragon gibi. (Slarkin skadisi, mirananin gryphon mountu gibi) yani yine para vermen gerekiyor. Steam wallet disinda baska perfect worldun kendine ait bir walletı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.