Şimdi Ara

Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarda kayda değer performans düşüşü yaşıyorum ve birden kapanıyor,format attım virüs programını değiştirdim,bütün driverları güncelledim,ve daha sayısız şey yaptım ama düzelmedi yardımcı olur musunuz?Birde boştayken görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı %50-60'larda oluyor sonra düşüyor bir terslik var bu işte...

• özellikler ? Işletim sistemi ? Son zamanda yapılan değişiklikler (ram ekleme vs. ) çok az bilgi vermişsiniz .
  • Win7 kullanıyorum son zamanda hiç bir değişiklik yapmadım,yeniden kasmaya başladı :(
  • özellikleri yazın lütfen ona göre cevap verelim.
  • Bad sector var büyük ihtimalle.Hdd ni tarattır bakalım bir hd tune ile.
  • İşlemci:
    Intel Core i3 540 3,07 ghz
    Ram:
    2 gb ram
    Ekran kartı:
    ATI Radeon HD 4850
    Ana kart:
    Gigabyte h55m-s2v

Bu bilgisayarı basit iş için kullanıyorum ama o kadar çok kasıyor ki :D

Tamam taratıyorum hemen.
  • kesin virüs vardır. bu makina durduk yere o işlemciyi kullanmaz i3 diyosunuz hocam :)
  • öne volkanbabanın dediği gibi hdtune ile bad sector taraması yapun sorun yoksa buyuk ıhtımalle virüs vardır
  • Fanların düzgün çalıştığından emin misin?
  • win7 64 bit filan kurduysan problem olusturabilir.ama 32 bitse virüstür büyük ihtimal
  • Bilgisayara komple format attım 32 bit kullanıyorum ama hala düzelmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwolf095

İşlemci:
    Intel Core i3 540 3,07 ghz
    Ram:
    2 gb ram
    Ekran kartı:
    ATI Radeon HD 4850
    Ana kart:
    Gigabyte h55m-s2v

Bu bilgisayarı basit iş için kullanıyorum ama o kadar çok kasıyor ki :D

Tamam taratıyorum hemen.

Psu kaç vat? 2gb remle kasabilir makina sisteminizin ısı değerlerini yazarmısınız ek fan kullanıyormusunuz ayrıca hdd nizi hdd tune adlı program ile taratın ve sonuçları buraya yazın yardımcı olalım.
  • Şu an şoktayım,ek fan kullanıyorum,sistem boşta iken işlemci sıcaklığı 85 derecenin altına inmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwolf095 -- 22 Mayıs 2011; 18:59:08 >
  • Sorun belli oldu,donanımsal muhtemelen yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler gerisini ben hallederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.