Şimdi Ara

Performans Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görsel Efekt Ağırlıklı Oyunları Oynuya Bilmek İçin Corei7 Sistem Topladım Ama İstediğim Performansı Alamıyorum Bütün Anakart Çok Isınıyor İşlemci Özellikle 50/60 Derece Boşta Bi Sıcaklığa Ulaşıyor

Sistemim Şöyle :

Anakart : INTEL BOXDX58SO X58/ICH10R Dual DDR3 1600MHz Core i7 LGA1366

İşlemci : INTEL CORE i7 920 2.66GHz 8MB CACHE 45nm LGA 1366

Ram : KINGSTON 4GB DDR3 HYPERX 1600MHZ CL9 (2*2GB)

Ekran Kartı : SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 2GB GDDR5 PCI-E OC

HDD : SEAGATE 500GB 7200 NCQ SATA2 32MB

Power Supply : AOPEN 880WT -12ALN

Call of Duty: Modern Warfare 2 / Call of Duty: Modern Warfare / NFS Undercover ve NFS Shift Aşırı Kasılma Oluyor Ses Yükselmesi Oluyor Call of Duty Serisinde Oynarken Kasma Oluyor Ağır Hareket Ediyor Kimi Yerde Çok Seri Hemde Full Çözünürlükte Öyle Yerde Oluyor En Düşük Çözünürlükte Ağır Hareket Ediyor Silahlarda Geçiş Koşma Ateş Etme Nedeni Ne Olabilir Sistem Zaten Bu Oyunlarımı Kaldırmıyor Aşırı Isınmamı Sorun Yardımcı Olun Lütfen veya Sistemde Eksik Bişey Mi Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaza--kent -- 10 Aralık 2009; 22:14:38 >

• İşlemci çok ısınıyodur büyük ihtimal, fanını bi kontrol et derim...
  • sistemin gayet iyi ama bence soğutması iyi değil kasada kaç fan kullanıyorsun ve bence CPU için güzel bir soğutucu al ve arka fan olarak 12cmlik fanlardan kullan
  • Benimde Gördüğüm Tek Şey Bi İşlemci Fanı Kasa Raidmax AZTEC 6/7 Tane Fan Var Kasa Buz Gibi Isınmıyor O Kadar İşlemci Sıcaklığına Bakıyorum 4 Çekirdek Zaten Sırasıyla 53/58/60/63 Böyle Yani Kasayı Açıyorum Ramlere El Değmiyor Zaten Önere Bileceğin Bi Soğutucu Var Mı ??
  • Sizce Bu İşlemci Fanı Nasıl Zalman CNPS9900 LED

Performans Düşüklüğü

veya THERMALTAKE CL-P0466 SPİNQ

Performans Düşüklüğü

Hangisi Daha İyi Soğutma Yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaza--kent -- 12 Aralık 2009; 1:37:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.