Şimdi Ara

Performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakıyorum millet GTS 450 HD 6570'ler ile Athlon x2 6400+ ile Gta 5'de akıyor ne drop yiyor ne darboğaz ne bişey, ben giriyorum Radeon HD 5770 içeride soygun tarafında 1366x768 60FPS dışarıya bi çıktım 20FPS ve GPU kullanımı %30. bune lan? Bi core 2 duo performansı veremiyor lan işlemci şaka gibi. CPU-Z stres testinde 230 puan veriyo bide utanmadan. MSI DKA790GX Platinum anakartsa sahibim işlemci önerileriniz falan var ise ha birde AM2+ sokete AM3 soket işlemci uyar deniliyor ne kadar doğrudur? Phenom II işlemciler çalışmaz mı yoksa normal Phenom işlemciler mi çalışıyor sadece? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

90 nm. athlon 6400+ boşta 31c böhöhyt.

Performans sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Ekim 2020; 1:44:53 >

• çift çekirdekli athlon işlemciden ne bekliyosun ki? anakart'ın sitesinden desteklediği işlemciler bölümünde desteklediği en yüksek amd işlemciyi bulup googleda arat gittigidiyorda ikinci el olarak satılıyolar. benim tahminim anakart'ın en fazla phenom 935 veya 945 iix4 işlemci destekliyodur bu işlemciyşede düşük ayarlarda her oyunu oynarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.