Şimdi Ara

HP ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2-2.5 senelik bi HP laptop kullanıyorum ama aşırı ısınma sorunu var. Bilgisayarcıya götürdüm, format attırdım ve içindeki tozları temizlettim (içini açtırarak) ama fayda etmedi. Anakartta sorun olabileceğini söyledi.

Sizce durum nedir ? Ne yapmam gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Cevap bekliyorum
  • bende de dv6 1375et modeli var ısınma sorun degıl normal bence :) Eskiden ısınmadan dolayı kapatıyordu açıp temizlettirdim , ısı derecesi normal düzeylere indi ama şuan içinde bulunduğumuz mevsimden de kaynaklanan ısınma sorunu olabiliyor. Artık bilgisayarı değiştirme zamanın gelmiş fazla bir performans beklememelisin bu saatten sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgvrl4545

Herkese merhaba.
    Yaklaşık 2-2.5 senelik bi HP laptop kullanıyorum ama aşırı ısınma sorunu var. Bilgisayarcıya götürdüm, format attırdım ve içindeki tozları temizlettim (içini açtırarak) ama fayda etmedi. Anakartta sorun olabileceğini söyledi.

Sizce durum nedir ? Ne yapmam gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Isınma aynen bendede var kardeş denemediğim şey kalmadı macununu değiştirttim yine aynı bir fark etmiyor durduk yere ısınıyor hele bir oyuna gir aşırı sıcak oluyor laptopun üzerine yumurta kır o bile pişer sıcakta
  • Çaresi yok onun, ya da soğutucu alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Teşekkür Ederim
    Size durumun ciddiyetini şöyle anlatayım, kapağı kapalı vaziyette ve fanı üstte kalacak şekilde ters çevirerek koyuyorum yere. Film indirirken kapanıyo ısınıp :) o derece.
  • Herkese iyi günler ;
    Bellirttiğiniz sorunlarla ilgili her türlü çözüm :

http://forum.donanimhaber.com/m_79531913/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah keşke :) Manisada yaşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.