Şimdi Ara

Performans düşüklüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: intel hastası

şuan biosda 200 xkac gösteriyor hani o mavi ekranda

hocam mhzyi soruyorsan işlemci mhz 200 eski hali yani bi ben anlamadım bu olayı.
  • ya kardes simdi her isleemcinin kendine aiyit bi carpani var mesela benimki 200x15 oda 2800 mhz yaani 2.80 ghz oluyor senin islemcininde bilgisayar accilisda gosterir isde derki 200x10 yada 200x7 bunu soyle bize bizzde ona gore senin islemcinin gercek mhzini bulalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya kardes simdi her isleemcinin kendine aiyit bi carpani var mesela benimki 200x15 oda 2800 mhz yaani 2.80 ghz oluyor senin islemcininde bilgisayar accilisda gosterir isde derki 200x10 yada 200x7 bunu soyle bize bizzde ona gore senin islemcinin gercek mhzini bulalim

hocam biostan gördühüm cpu carpanı x6 bide o dedihiniz 200x6 gördüm ben
  • Tamam isde çarpanı x6 yı yükseltecen bendede öyle oldu ben yükseltdim

• quote:

Tamam isde çarpanı x6 yı yükseltecen bendede öyle oldu ben yükseltdim

tam olarak çarpanı ne kadar yükseltmeliyim hocam ? max 13 yüsekliyor ama ısınma olmasın sonra işlemcide yanmasın yük altında ben genelde mhz ye overlock yaptım 200 olan yeri 240 230 yapmıstım pek bi fark olmadı ama carpanı iyi oynamadım kac yapmamı önerirsiniz.
  • mesala şuan senin işlemcinin çarpanı 6 ya onu 7yap ve birer birer yükselt her yükseltmede ısısını kontrol et

• quote:

mesala şuan senin işlemcinin çarpanı 6 ya onu 7yap ve birer birer yükselt her yükseltmede ısısını kontrol et

hocam carpanı 9 a cıkarttım mhz yi 200 den 250 yaptım boştayken sıcaklık 38 core 0 core 1 37 35 yük altında 60 derece 63 derece arası üstü gelmiyor 63 derecenin üstünü hiç görmedim suanda 1.3 saat yük altında bu değer normalmi ?
  • normal kışında 45 dereceye düser işlemcinin ısısı 90na kadar normal ama ondan sonra bilgisayar kendi kendini resetler

• ben diyorumki o 230 zu biraz daha yükseltsen yani 230 degilde 3er 3er atla biraz daha yükseltsen ne olsa 75 kadar iyi ondan sonra durum kiritike dogru gidiyor bi deneermisin

• quote:

ben diyorumki o 230 zu biraz daha yükseltsen yani 230 degilde 3er 3er atla biraz daha yükseltsen ne olsa 75 kadar iyi ondan sonra durum kiritike dogru gidiyor bi deneermisin

hocam x9 x10 yaptım mhzyi 250 den 290 cıkardım sıcaklık 65 68 derece arası değişiyor suan yük altında az önceki durum işlemcide güzeldi bf3 acıyordum hard ayarlarda mp de 0 kasma ile
  • Simdi nasil oldu acamiyormusun yani

• quote:

Simdi nasil oldu acamiyormusun yani

hocam şuanda bf3 multipalyer 64x64 haritasında ultra full çözünlürkte oynuyorum 0 kasma ile şuanda süper oldu eskiden takılan oyun şuanda daha rahat bu overlock hali beni 2-3 ay idare etse yeter zaten i7 ve yeni anakartım yolda gelmesine az bi süre kaldı ekran kartım hd 7850 vatandan oc edition aldım 2gb ddr5 256 bit büyük ihtimal o darboğaz yaptı ?
  • ooo iyi oazaman oc ile seni 1yil bile rahatlikla götürür

• quote:

ooo iyi oazaman oc ile seni 1yil bile rahatlikla götürür

aynen hocam şuanda cok rahat işlemci bf3 akıcı halde ultra ayarlarda i3 performansı olmasada ona yakın bir performansı yakaladığımı düşünüyorum.
  • ozaman sen öyle düşünüyorsan sorun kalmamıştır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.