Bnm sorunum geçen gün bilgisayarımı açtığımda ATI Ekran kartımın oto güncellemesi geldi ekrana şmdiye kadar hep güncelletiyordum bir sorun çıkmıyordu fakat şmdi her zaman oynadığım oyunlara girdiğimde örneğin Fifa 12 de ekranın ortasından kalın siyah çizgiler geçiyor.Ardından tekrar cd ile eski driverımı kurdum sorun düzeldi fakat oyunlar ara ara kasıyor :S Çk sinir bozucu bir sorun.2 defa format attım,kasanın içini temizledim falan yok olmuyor.Düşük özellik isteyen oyunlarda bile (Knight Online) arada bir çok küçük takılmalar var.
Sebebi ne olabilir bu sorunun ? Psu 'm 300 Watt.1 senedir kullanıyorum.Hesapladığımda sistemim 400-450 watt bir psu istiyor.Bu sebepten olabilir mi ? Bu şekilde kullanmam,İnternete girmem sisteme zarar verir mi ? Yardımlarınız için şmdiden teşekkürler..
İnternete Girmek Sisteme Neden Zarar Versin :)
Konuyu tam okumadın galiba hocam. Sorumun aslı internete girmenin zarar verip vermeyeceği değildi.Asıl problemin çözümü hakkında diyebilceğiniz birşey varmı? Sorunun nerden kaynaklandığı vb.Sorunu tam çözmeden tırsıyorum pc yi kullanmaya.Fakat yine de ilgilendiğin için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: mcan09
Arkadaşlar öncelikle herkeze mrb.Kolay gelsin.
Bnm sorunum geçen gün bilgisayarımı açtığımda ATI Ekran kartımın oto güncellemesi geldi ekrana şmdiye kadar hep güncelletiyordum bir sorun çıkmıyordu fakat şmdi her zaman oynadığım oyunlara girdiğimde örneğin Fifa 12 de ekranın ortasından kalın siyah çizgiler geçiyor.Ardından tekrar cd ile eski driverımı kurdum sorun düzeldi fakat oyunlar ara ara kasıyor :S Çk sinir bozucu bir sorun.2 defa format attım,kasanın içini temizledim falan yok olmuyor.Düşük özellik isteyen oyunlarda bile (Knight Online) arada bir çok küçük takılmalar var.
Sebebi ne olabilir bu sorunun ? Psu 'm 300 Watt.1 senedir kullanıyorum.Hesapladığımda sistemim 400-450 watt bir psu istiyor.Bu sebepten olabilir mi ? Bu şekilde kullanmam,İnternete girmem sisteme zarar verir mi ? Yardımlarınız için şmdiden teşekkürler..
PSU gerçekten çok düşük olabilir..
İnternette gezinmeyle hiç bir sorun yaratmaz yüksek işlemderde yetersiz kalıyor donuyor olabilir oyun gibi.
Bakalım yarın gidicem bir bilgisayarcıya.Sorun tahmin ettiğim gibi psu dan sa 450 watt önerebileceğiniz güzel psu varsa da önerir misiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme