Şimdi Ara

Performans Laptopu Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yakın zamanda laptop almayı planlamaktayım fakat bu alacağım ilk dizüstü bilgisayar olacağı için pek isteklerimi karşılayacak modeli pek bilmiyorum;

- SSD'li
    - i7 (U Hariç İşlemcili)
    - (Min. 5 sene götürebilecek.)

- Çok fazla oyun oynayan birisi değilim, fakat oyun da oynayabileceğim.

2000-3000 TL arası laptop önerileriniz nelerdir?

Araştırmalarım ışığında victor hakkında yoğunlaştım fakat pek tanınmış marka olmaması beni biraz geri itiyor, fakat fiyat performans olarak çok cazip geliyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

• nrttncbn N kullanıcısına yanıt
    çok fazla oyun oynanmayacaksa f/p ürün olmasına gerek yok bu yüzden victor gibi kalitesiz bir markaya yönelme bence. Kasası ekranı kamerası vesairesi kaliteli olan + gt 840/750m li asus dell gibi markalar bakabilirsin. çünkü 5 sene demişsin. 5 senede kasa çok darbe alır dayanıklı olmalı.
  • Genel olarak sanal makine çalışmaları yapmak zorunda kaldığım durumlar olacaktır, unity gibi ağır programlar da kullanacağım için performansı sağlam laptop düşündüm açıkcası, ssdli model kesinlikle olmazsa olmaz malesef ssdli laptoplar çok pahalı kesinlikle istediğim özellik ssd olması ve beni performansı ve kalitesi ile 5 yıl götürebilmesi, ilginiz için teşekkür ederim ayrıca. Önerdiğiniz markanın SSD li modellerin fiyatı uçuk durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrttncbn -- 28 Mayıs 2015; 16:57:54 >
  • Güncel ://
  • o paraya ssd li performans laptobu ya victor ya monsterdan alabilirsin. 3. bir seçenek yok. çünkü marka diye tabir edilen laptoplarda ssd yi geç, boş slot bile bulmak zor. böyle saçma bir durum var maalesef.
  • Şimdi imzanda gördüm victor kullanıcısısın galiba victor için genel önerin nedir ? artıları eksilileri kısaca yazabilir misiniz?
    + olarak fiyat/performans, servis süresi, boş ram-ssd slotları sayesinde kolay upgrade imkanı, özelleştirme, yetkiliye kolay ulaşım(forumdan veya telefon ile), büyük V logosu
    - olarak marka bilinirliği, modele göre tasarım, modele göre kasa kalitesi, sadece istanbulda servisinin bulunması(servis süresi kısa olduğu için pek sorun olmuyor ama yazayım dedim.) , benim başıma gelmese de küçük yanlışlıklar(yanlış ürünün yanlış kişiye kargolanması gibi. 1-2 kere oldu okuduğum kadarıyla.ürünü geri yollayıp doğru olan gönderildi.2-3 gün gecikmeden başka birşey olmadı diye okudum.ama son zamanlarda hiç olmadı.ciddi bir sorun değil, insan hatası.)

aklıma gelen bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü + Laptop Öneri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki 5 sene götürür mü sizce temiz kullanım ile ? Malzeme kalitesinde bir sorun var mı ? ve genel olarak klavyeye alışmakta zorluk çeker miyim yani bazı yeni laptoplarda klavyeyi kullanırken elim sürekli değişik tuşlara gidiyor. :) Bu soruları kullanıcı olarak cevaplarsanız çok sevinirim, ilginiz içi çok teşekkürler.
    yaklaşık 8 aydır kullanıyorum şimdiye kadar bir aşınma, renk atması gibi bir durum yok. g451 kullandığımı belirtiyim bir daha, diğer modellerin durumunu bilmiyorum. ben masaüstünden laptopa geçen biri olarak başta klavyenin normalde kullandığım klavyeden küçük olması yüzünden başta tuşlara alışmakta sorun yaşadım ama şuan takır takır yazıyorum alışmak için zaman gerekiyor sadece. birkaç haftada alışılıyor.

malzemenin verdiği his pek anlatılacak birşey değil.istanbuldaysanız gidip görün.
  • Anladım, çok teşekkürler, maalesef gidip görme şansım yok. Ama şuana kadarki olumlu özellikler alınabilir olduğunu gösteriyor, araştırdığım kadarıyla sesi ve ekranın parmak olması insanlar için genel sorun gibi duruyor okuduğum yorumlar kadarıyla, ses kulaklık kullandığım için pek problem olmayacak, ekranda bir jelatin ile halledilebilir. Şu dolar biraz daha düşse de alsam diyorum o arada araştırıyorum işte genel laptopları hiç düşecek gibi durmuyor.Klavyeyi özellikle sormamın sebebi işimin kodlarla olması yani doğrudan klavye önemli oluyor bu noktada, eğer alırsam inşallah bir sıkıntı yaşamam klavye ile erken alışır rahat yazarım.
    hocam ekranın parlak olması sorunsa direkt g502ye yönelin. zaten 60 lira gibi bir fiyat farkı var sanırım.gtx950m de düşünülürse makul bir fark. dediğiniz gibi ses çok iyi değil, masa üstünde kullanırken yeterli ama kucakta-yatakta falan kullanırken ses biraz sorun oluyor.hoparlörlerin altta olmasının da etkisi var tabi bunda.kulaklık kesin çözüm tabi.
  • victor iyidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan başka fark yoksa alayım mı hocam ? :D
    şimdi siz diyince tek tek kontrol ettim fark yok. 850m-950m %10 civarı bir fark var. ben aldım pişman değilim öneriyorum.ben aldığım zaman fiyat 250 lira falan daha ucuzdu tabi
  • Ne zaman bilgisayar alacak olsam fırlıyor bu dolar. Anlamadım gitti.
    zamanlama manidar

şaka bir yana dolar hiç inmiyor ki.sürekli fırlıyor şansla alakası yok.hep fırladığı için sanki size denk gelmiş gibi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.