Şimdi Ara

Performans önerileri alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda ana bileşenleri yer alan bilgisayarımın donanım ayarlarıyla oynayarak (o/c vb) daha performanslı hale nasıl getirebilirim?

Fikrini paylaşacak olanlara şimdiden teşekkür ederim:

İşlemci :Core 2 Duo E6850 conroe (3000/333)
    Anakart :Asus P5 pld2 SE
    Ekran Kartı:Asus x1650 silent
    Memory :Kingston 2 gb (667 mhz)
    HD :Samsung SATA 256 gb

• Defult volt ile 400fsb'ye rahat gelirsin
  • Armut piş, ağzıma düş..

StrangerXT günde kaç tane konu kilitliyor bununla ilgili.. Boşyere adamın sinirlerini bozuyorsunuz.

Bir ortama girdin, kurallarını oku ilk önce. Senden önce binlerce kişi böyle konular açtı. Hiçbirşey yapmamışsın, ne yapayim diye konu açıyorsun. Araştır, bu bölümdeki sabit konuları incele, birşeyler yapmaya çalış, "Arama" fonksiyonunu kullan, overclock denemeleri yap, nerde takılırsan "şurda takıldım" diye yaz herkez sana yardımcı olur.

Sakın bu yazıyı kişisel algılama, senin gibi yüzlerce arkadaş var. Sanki para vermişlerde işlerini gördürüyorlar gibi konu açıyorlar, burdaki insanlar karşılıksız bilgilerini paylaşıyorlar, biraz saygı gösterin ve geçmişi bir tarayıp birşeyler öğrenin. Sen birilerinin daha önceden onlarca kez yazdığı şeyleri bu konu altında tekrardan yazmasını istiyorsun, bu onun zamanını gasp etmektir, iyiniyetini suistimal etmektir.

• Bildiğim kadarıyla bu forumda paylaşım gönüllülük temelinde devam ediyor. Eğer bir cevap yazmak istemiyorsanız, yazmazsınız. Forum editörleri de eğer kurallara aykırı bir durum tespit ederlerse zaten mesajı kaldırırlar.

Özellikle fazla teknik bilgisi olmayan benim gibi birinin fazla deneme yanılma şansı yok. O/C konusunun ne kadar geniş ve fazla değişkene sahip bir uygulama olduğunu çok iyi biliyorum. Dolayısıyla sahip olunan konfigürasyona göre bilgi ve tecrübe talebinde bulundum. Vakti, bilgisi, iyi niyeti ve yardımlaşma isteği olan bir üye belki cevap verir diye düşündüm.

Bu ne bir gasp ne de iyiniyeti suistimal etmektir. Umarım, bu forumda hiç rastlamadığım kadar çirkin ifadeler olan ''gasp ve iyiniyeti suistimal'' gibi kelimeleri bundan sonra hiçbir mesaj ve üye için kullanmazsınız ve başkalarının da sinirini bozmazsınız.
  • Konu boş kilit basılmalı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17975343/tm.htm

Konunun başlığı: #### BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!!! ####

3 Numaralı Madde:

3- LÜTFEN OVERCLOCK DENEMENİZİ BELLİ BİR SEVİYEYE GETİRİP SPESİFİK YARDIM İSTEYİN. YANİ "BEN BU SİSTEME NASIL OVERCLOCK YAPARIM" DEMEK YERİNE "SİSTEMİMİ ŞU ŞU NOKTAYA KADAR OVERCLOCK YAPTIM, ANCAK ŞURADA BİR PROBLEM YAŞIYORUM" DİYENE KADAR BAŞLIK AÇMAYIN. ÜST KONULARDA YETERLİ BİLGİ MEVCUT.

Bu bölüme hiç girmediğin yada çok az girdiğin belli. Bir kere bir bölüme girdiğinde kurallarını oku, okumuyorsan o bölümde o kadar paylaşımda bulunan arkadaşlara saygın yok demektir. Burda önemli olan şey bilgi ve insanlar. Kimseyi kırmaya calısmıyorum ama sadece önlem almakla olmuyor artık tepkide göstermek gerekiyor. Önüne gelen gelip "hadi overclock yapalım" başlıkları açıyor. Sen yardım rica etmiyorsun, sen "ben uğraşamam araştırmakla, hadi verin bilgileri" diyorsun. Şöyle 3-4. sayfaya kadar bir bak kaç tane konu kitleniyor, çöplüğe dönmeye başladı burası.

Bana pm ile bir sürü kişi geliyor, sorular soruyor, onlara bile "overclock bölümüne konu aç, bana linkini at, orada cevaplarım, hemde herkezin ulaşabileceği bir bilgi olur" diyorum. Arama özelliği ile istediğin bütün bilgilere ulaşabilirsin su anda.

Özellikle "Overclock Nedir ve Nasıl yapılır?" diye bir konu başlığı varki temelleri anlatıyor. Bunu okuyan herkez rahatlıkla overclocka başlayabilir. Ya bir okusan, FSB'yi nerden değiştireceğini bulamasan, bu anakartın FSB'sini nerden değiştirebilirim diye sorsan bu bile bir başlangıç...

Bu kadar yazıyorum, boşamı yazıyorum arkadaşım.. Tek yapacağım yapmak istediğinin bu olmadığını söylemek, özür dilemek ve uğraşıp takıldığın yerle ilgili bir konu açmak.. Sonuna kadar herkez yardım eder..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.