1.5 ay oldu ve vücut iyi gelişiyor çünkü iyi besleniyorum ama protein tozu ne kadar iyi beslensende şart diyorlar ve bende çok paralar dökemem çünkü iyi beslenmeye zaten çok para harcıyorum Balıktı, etti, tavuktu, meyveydi, yumurtaydı, süttü, fıstık ezmesi vb şeyler derken para uçup gidiyor
Hocamın tavsiyesi üzerine amino asitte alacaktım
Bu kombinasyon bana yararlı olur mu ? Günde zaten doğal halde rahat 120 protein alıyorum
1.5 ay oldu ve vücut iyi gelişiyor çünkü iyi besleniyorum ama protein tozu ne kadar iyi beslensende şart diyorlar ve bende çok paralar dökemem çünkü iyi beslenmeye zaten çok para harcıyorum Balıktı, etti, tavuktu, meyveydi, yumurtaydı, süttü, fıstık ezmesi vb şeyler derken para uçup gidiyor
Hocamın tavsiyesi üzerine amino asitte alacaktım
Bu kombinasyon bana yararlı olur mu ? Günde zaten doğal halde rahat 120 protein alıyorum
ya kim diyor supplement şart felan diye allah aşkına ya? yeminle sırf para harcatmak için başka bişey değil.kardeşim bak hocana bile güvenmeyeceksin herşeyi otur araştır kendin öğren kimseye eyvallah etme.böyle saçmalık mı olur.günlük ihtiyacının fazlası her gr protein israftan başka birşey değil