Şimdi Ara

Performans sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende şuan Asus x541uj var i7 olup 8ram 1tb hafıza ve gt 920m ekran kartı var ve assasins creed oynamayı seven biriyim fakat performans çok kötü acaba ekran kartını değiştirebilirmiyim yoksa ana karta gömülü müdür? Eğer anakarta gömülüyse performansını basıl artırırım şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartın giriş seviyesi olduğu için yapabileceğin çok birşey yok oyun ayarlarını en düşüğe almaktan başka bir seçenek göremiyorum birde nvidia 3D ayarlarından performans ve off ayarlara çekmen gerek. 920m olduğundan çıkışının mxm desteklediğini sanmıyorum. Ekran kartın değiştirilemez ince işçilik bilen biri varsa aynı gpu yu alıp lehimlerse halledebilirsin ancak.
  • Açıkçası bilgisayarı alırken oyun oynamayı düşünmüyordum o yüzden ekran kartına pek bakmadım ama firma neden i7 bilgisayara en düşük denebilecek ekran kartını koyar anlamış değilim Yinede cevap için çok teşekkürler

• Shen418 S kullanıcısına yanıt
    Sebebi basit; fazla araştırmadan alan insanlar atlasın diye.

• Shen418 S kullanıcısına yanıt
    Aslında dizüstü bilgisayarlara harici ekran kartı bağlayabileceğin kutular mevcut fakat bu kutular biraz pahalılar.
    Öte yandan laptopa özel kartlar zaten masaüstünden daha pahalıya geliyorlar ve basit aparatlar laptopuna harici kart bağlaman mümkün.

https://www.donanimhaber.com/tasinabilir-bilgisayarlar/haberleri/Eski-dizustunuzu-sahlandirin-Ekran-karti-takma-rehberi.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.