Şimdi Ara

PERFORMANS VE 17'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malasef bazı özelliklerden fedakarlık etmeden ekonomik ve işimize yarayacak bir laptop alamıyoruz..

Bir kaç gündür Asus Jx serisinden birkaç modelle ,Lenovo Z 5070 arasında gidip geliyordum.Dün hepsini mağazada inceledim.

Ve (oyun) oynamaktan fedekarlık etme kararı aldım..

i7 + 17" + Full hd bir laptop alacağım.Ekran kartı önemli değil.

Laptopta çoğunlukla müzik kayıt programları kullancağım.(Pro tools, cubase) gibi

Isınma problemi olmaması çok önemli

Toshiba Satelite ve Acer V7 modellerine bakıyorum..Siz neler önerebilirsiniz?

Bütçem : 3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metery35 -- 9 Ağustos 2015; 8:04:33 >

• Hocam eger butcen 4000 cıkabılırse sana hıc acılmamıs lenovo y7070 verelım butun ısını cok cok ıyı gorur 15 gunluk cıhaz fakat bımeksın ınternet sıtesınden aldım daha kargolayıp gonderdıklerı jılatın ıle duruyor 2 yıl lenovo 6 ay bımeks garantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba s70 ve l70 gibi mideller vardi sanirim ama ekran kartlari bes para etmez ekran karti onemli degil diyorsun ama 3000tl vercen notebook a bide ekran karti gt840m felan olcak sana tavsiyem git acer vn7 i5 li modelini al 2600 kusurdu goldda bide 240gb ssd al istersrn almasanda olur tabi oc ucsun. Win 10 lada daha bi hizlamis sanirim bende acer almayi fusunuyorum 10 larca sayfadan kullanici yorumlarina baktim tek sikinti i5 lerde wifi gibi o da duzeltilebilir acer almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum.. müzikle uğraşacaksan sana kendi leptopbumdan öneririm.. hp k200nt.. 17 inc full hd ekran. arada bir kliksa mobil uyuglamada 3300 e düşüyor.. aliminyum kasa, beats audio ses sistemi, 17 inc full hd wled ekran. parmak izi okuyucu.. gtx850m ekran kartı. 1 tb hdd 8 gb ssd.. arkadan aydınlatmalı klavye.. kesinlikle tavsiye ederim. müzik sesi harika.. hızı harika. malzeme kalitesi on numara. bana dua edersin kardeşim
  • birde gereksiz görebilirsin ama 16 gb ram var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.