Şimdi Ara

Perfume: The Story of A Murderer (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orta derece bir uyarlama diyebilirim. Mekanlar, karakterler dönemi çok iyi yansıtmış. Başroldeki oyuncu tek kelimeyle müthiş. Ama sonu daha stabilize şekilde kurgulanabilirdi. Fena bir film değildi. Bir kere izleyip hayatımın sonuna kadar bir daha yüzüne bakmayacağım türden.
  • Ben patrick suskindin bu romanını (koku) yılar önce okumuştum ve çok etkilenmiştim. Filmide çıkınca merak ettim ve izledim. Fena değil. Biraz ağır işleyen bir film ama romanıda iyi yansıtmış.
  • bana göre; güzel başlayıp berbat biten filmlerden biri daha işte..
  • Met edilmişti arkadaşlarım tarafından, geçenlerde başına rast geldim seyrettim. Vay be dedim dedikleri kadar varmış ama sonra gitgide film "Ölülerin Şafağı" izlenimi vermeye başlayınca sıkıldım ve filmden zevk almadım. Ama sonuç olarak güzel bir filmdi yani...
  • film güzeldi ama filmdeki bayan dahada bir güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: apuskal

bence film süperdi arkadaşlar gecen dvd den izledim tek kelimeyle harika

bu arada valinin kızı rolündeki 17 08 1990 doğumluymuş yani bu filmi çevirdiğinde 16 yaşındaymış.

Perfume: The Story of A Murderer (2006)

hadi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Filme gitmiştim harika bir filmdi özellikle senaryo mükemmeldi daha önce hiç işlenmemiş bir konu. AMA tüm Fransız yapımlarında olduğu gibi bundada o güzelim senaryoyu hayata geçiremeyen başarısız bir fransız yönetmen vardı.

Tom Tykwer Alman diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orjinalden alıntı: apuskal

bence film süperdi arkadaşlar gecen dvd den izledim tek kelimeyle harika

bu arada valinin kızı rolündeki 17 08 1990 doğumluymuş yani bu filmi çevirdiğinde 16 yaşındaymış.

Perfume: The Story of A Murderer (2006)

hadi yaa

hiçte göstermiyor ki

• filmin sonu çok saçmaydı, baştan sona kadar filmi beğenerek izledim ama filmin son 15dk sı tek kelimeyle fiyasko
  • Film bence harika bir uyarlama olmuş, çok beğenmiştim. Fransa'nın o pis ortamını o kadar güzel anlatmış ki resmen kitabı okurken hissettiğimdeki gibi filmde de o pis kokuyu hissedebildim, filmi yaşadım açıkcası. Zaten filmden sonra insanda yan etkileri görülüyor herşeyi daha bir dikkatli kokluyosun falan (: Filmin sonuna kötü denmiş tabi bu kişisel bir görüştür ama orada yapılmak istenenin dolaylı bir eleştiri olduğunu düşünüyorum. Big orgy denilen sahnede haz, üstünlük duygusu bence çok güzel biçimde yansıtılmış, kullanılan çıplaklığın insanın özgür zihnini sembolize etmesi gibi bir izlenim bıraktı bende. Ve bitiş anında belki de hayatlarında ilk defa istedikleri birşeyi yapıyorlardı gibisinden bir de gönderme vardır ki, saygımı çok çok kazanmıştır. Yani mantıksal açıdan değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum filmin sonunun.
  • Arkadaş 5 oldu söylüyor izle diye.Hala izlemedim.İzlemeyide düşünmüyorum
  • Gayet güzeldi be.
  • Şu film kadar balonunu görmedim. Tıraş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

Şu film kadar balonunu görmedim. Tıraş.
    he kardeş balon sen filmden anlamıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKENMEZ

he kardeş balon sen filmden anlamıon

Alıntıları Göster
    Sen boşver bu işleri, Nesquik kutusunda takıl. Ne işin var burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.