Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece saat 12 1 suları yatajta uzanıp yatıyordum evde kumse yoktu mutfaktan bi tencere sesi geldi irkildim ama fazla ustelemedim aradan 5 dakika sonra yavru kedi miyavlama sesi duydum bütün kapı pencere kapalıydı klima açıktı sadece kendimi nasıl dışarı attigimi hatırlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası güneydoğu..

ve burada gaptaş adlı bir mesire alanı var; tarihi bir yer üstelik.

çocukluğumuzun geçtiği ,aile akraba büyüklerimizin ve hatta onlarında aile büyüklerinin mesken yaptığı büyüdüğü bir yer.

sağı ve solu uzanıp giden kayalıklar ortası ise ağaçlar akarsular mağaralar kısacası bir vadi.

içine girerken yokuş aşağı topraklı bir yoldan inersiniz ve yaklaştıkça bütün dünyayla ilişiğinizin kesildiğini hissedersiniz.

işte bu yer ile ilgili küçüklüğümüzden beri cin olaylarını dinledik, dahada dinliyoruz, şahit oluyoruz.

bu yer ile ilgili ilk olarak eski bir olay anlatayım.

sanırım 40-50 yıl önce. artık yaşlanmış karı ile koca burdaki mağaralardan birinde yaşıyordu.sadece belli bir süre ama .çünkü adam mağaraların birinde değirmen taşı ve suyun kuvveti ile un öğütüp satarak geçimlerini öyle sağlıyorlardı..hem bizim köylü uzaktanda akraba imişler bunlar bizim.

bir gün hava tam kararmaya yakın adam hala değirmenden gelmemiş.karısıda mağara önünde bir ateş yakmış üzerinde yemek filan pişirmek için.artık hava tam kararmış kadın ateşin üzerindeki yemeğiyle uğraşırken karanlıktan ayak sesleri sürünme sesleri gelmiş.kadın korkup donarken yerinde ,birde bakmış ki ateşe doğru kalçası üzerinde sürüne sürüne şişmanca bir kadın geliyor yanında da küçük bir çocuk.

sonra bu insan kılığına giren cin, eline bir dal alıp kadının suratına, sırıta sırıta bakıp ateşi öylece karıştırmaya başlamış sanki hiçbirşey olmamış gibi.

tüm bunlar yaşanırken kadın haliyle kilitlenmiş konuşamamış falan tabi.

sonra o iblis yavaş yavaş kalkıp geldiği karanlığa karışıp kaybolmuş.kadının üzerindeki ağır boğucu yük kalkmış bir anda ve yerinden fırlayıp kocasına seslenmişte anlatmış olanları .dolayısıylada ta bizlere kadar anlatıldı bu olay.

• Up

• Valla konuyu hortlatacam yaşanmış Bir olay hala etkisindeyim.

Yıl 2015 Ağustos ayı

Bir arkadaşım var düğünü var bende davetliyim düğün Malatya'nın Bir köyünde neyse arabaya atladim gidiyorum. Yollarda zifiri karanlık göz gözü görmüyor sıkıntılı Bir yolculuk oldu arkadaşı arıyorum açmıyor bu türlü dedim normaldir sonuçta düğünü var meşguldür. Neyse yola devam ediyorum, en sonunda vardım garip bir koku sıkıntılı bir hava var oturdum tebrik felan derken izliyorum düğünü sonra zorla halaya felan girdim düğün güzel geçti dönüyorum eve. Gece oldu tabi saat 12 ye yakın, yolda karanlık zifiri karanlık Bir yerde Bir davul sesi garip garip çalgı sesi geliyor. Ya dedim bu dağ başında nerden geliyor bu ses? İndim arabadan sesin olduğu yere doğru yürüyorum bir cesaret resmen düğün sesi garip dağ başı resmen. Sese doğru giderken baktım tef gibi birşeyler çalan ayağı ters varlıklar kalbim yerinden fırladı uzaktan baktım tabi Bir koşus koştum arabaya doğru sanırım Hüseyin Bolt rekorunu kirmisimdir. Arabaya atladim arkadaşı yani düğününe gittiğim arkadaşı metini aradım. Metin tekrar tebrik ediyorum dedim oda ne tebrigi dedi? Lan evlendin ya henüz 2 saat önce dedim aslında acmazsin ama böyle bir olay yaşadım senin düğünden dönüşte dedim. Çocuk şok oldu abicim ben evlenmedim ne evlenmesi dedi? Dumur oldum korkudan orda kalpten gidiyordum resmen. Kapattım telefonu 3 sene oldu hala etkisindeyim inanın olay gerçek..

• Özet olarak kısa anlattım olayı..

• Yazacağım bir kaç olay daha var..

• Birgün evde eşim yatmış ben bilgisayarın başındayım o yatıyor eminim ev dubleksti o zaman, neyse aşağı su içmeye indim bi baktım TV izliyor. İnanın sap sarı oldum yukarı bir hızla çıktım baktım yatakta neyse uyandırdım sen ne ara aşağı tv izlemeye indin dedim? Ne tv izlemesi kaçıncı rüyami görüyordum dedi, aşağı gel dedim indik birşey yok o gün korkudan aşağıda yattık.

• Ya hocam bu konu efsanedir ama ben korkarım gerçekten açık söyleyeyim. Bu konuyu niye hortlattin onu anlamadım? Ne gerek vardı 🤔

• Birde anlattığın olay gerçek mi hocam yuh dedim çünkü?

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam işte konu muhteşemdi ama ölmüş canlandırayim dedim yaşadığım olay gerçek hocam.

• serserim06 kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam ya konu ölsün zaten ben hem korkarım hem okurum. Özelikle en son anlattığın hikaye dubleks olunca bizim evde fena tirstim. Ama inanmadım ayrı kurgu olduğu çoğunun belli zaten.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Reis kurgu değil gerçek maalesef gerçekten yaşadım bu olayları daha var 4 hikayem daha. Etkileniyorsan okuma kesinlikle bu konuyu okuman sende sıkıntı yaratır.

Diger 4 hikayeni merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

Valla konuyu hortlatacam yaşanmış Bir olay hala etkisindeyim.

Yıl 2015 Ağustos ayı

Bir arkadaşım var düğünü var bende davetliyim düğün Malatya'nın Bir köyünde neyse arabaya atladim gidiyorum. Yollarda zifiri karanlık göz gözü görmüyor sıkıntılı Bir yolculuk oldu arkadaşı arıyorum açmıyor bu türlü dedim normaldir sonuçta düğünü var meşguldür. Neyse yola devam ediyorum, en sonunda vardım garip bir koku sıkıntılı bir hava var oturdum tebrik felan derken izliyorum düğünü sonra zorla halaya felan girdim düğün güzel geçti dönüyorum eve. Gece oldu tabi saat 12 ye yakın, yolda karanlık zifiri karanlık Bir yerde Bir davul sesi garip garip çalgı sesi geliyor. Ya dedim bu dağ başında nerden geliyor bu ses? İndim arabadan sesin olduğu yere doğru yürüyorum bir cesaret resmen düğün sesi garip dağ başı resmen. Sese doğru giderken baktım tef gibi birşeyler çalan ayağı ters varlıklar kalbim yerinden fırladı uzaktan baktım tabi Bir koşus koştum arabaya doğru sanırım Hüseyin Bolt rekorunu kirmisimdir. Arabaya atladim arkadaşı yani düğününe gittiğim arkadaşı metini aradım. Metin tekrar tebrik ediyorum dedim oda ne tebrigi dedi? Lan evlendin ya henüz 2 saat önce dedim aslında acmazsin ama böyle bir olay yaşadım senin düğünden dönüşte dedim. Çocuk şok oldu abicim ben evlenmedim ne evlenmesi dedi? Dumur oldum korkudan orda kalpten gidiyordum resmen. Kapattım telefonu 3 sene oldu hala etkisindeyim inanın olay gerçek..
    Tabi canım kesin yaşanmıştır buDubleks evdeki olayda doğrudur tabiRoman kitabı filan yazın çok satar bence.

• Up
  • BKR-C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yok diye bir iddiam olmadığını söyleyeyim, ancak kuranda geçiyor olması kuranın allahın kelamı olduğunu kanıtlamaz, ben de bir kitap yazıp doğada gördüğüm şeyleri kendim yaratmış gibi yazabilirim yani tıkanılacak bir şey yok kendi açımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Diger 4 hikayeni merakla bekliyorum
    Anlatacağım hocam şimdi..

• Neden yalan söyleyim? Hala etkisindeyim bu olayın hala aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor.

• Yıl 2000 temmuz ayı tam 18 sene önce yani henüz 17 yaşındayım lise yeni bitmiş. Neyse bizimkiler yazlığa gitti ben gitmedim oldum olası evde kalmayı tercih ederim. Bir yere giymeyi sevmem hala öyleyim şimdi evli olunca bazen mecbur kalıyorum. Neyse konuya dönüm yaz sıcağı hava felaket sıcak temmuz malum. Soğuk birşeyler içtim akşama doğru tv izledim. o zamanlar öyle internet felan henüz yeni, kimsede yok takoz telefonlar var zaman geçirecek birşey yok yani. Gece 2 civarı nedense Aptal saptal hareketler yapmaya başladım. kendi kendime dans etmeye, kendi kendime oynayamaya felan ne yapıyorum ben dedim? Yatayım dedim gece garip bir rüya gördüm 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybetmiş arkadaşım erkanı gördüm. Yani henüz 11 ay önce bana aşağı in aşağıda bekliyorum az önce neden kendi kendine dans ediyor oynuyordun? Beni neden içeri almadın kaç kere kapıya vurdum diyor? Bir sıçradım gerçekten kapı çalıyor, rüyada değilim yani. Yusuf Yusuf ediyorum ki hemde nasıl. Kapıya resmen vuruyor, gittim korkudan altıma yapcam kapıyı açtım kimse yok saat 3.30 hiç unutmam. Tekrar uyudum rüyadayim aşağıdan Bağırıyor yine neden kapıyı açmadın diye tekrar sıçrayarak uyandım balkona gidip aşağı baktım birşey yok. Kapı yine kıracak gibi resmen çalınıyor Ogün tekrar yatmadım korkuda. Ve ertesi gün bende yazlığa gittim bizimkilerin yanına. İnanın gerçek bu olay. Bu olaylardan dolayı hala geceleri korkarım evliyim eşim yanımda iken dahi geceleri yatanam hep uykum bölünür..

Anlat çok ilgimi çekti

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.