Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında yeniden canlandırılmali bu konu.

• Benim hikayem var anlatacam

• Bu konuyu canlandırma vakti geldi

• Gece gelen davetsiz misafir.

• Bu konu muhteşemdi bir zamanlar tekrar canlandıralim. Ben başımdan geçen bir hikâyeyi anlatacağım.

• Yil 2013 Mayıs ayı
    Evde yalnızım Mayıs artık yaz gelmiş Hemen hemen gece 11 civarı ev dubleks yukarda bilgisayar başındayım.
    Aşağıda kapı vuruluyor gibi bir ses kalktım aşağı indim baktım kimse yok. Neyse tekrar yukarı bilgisayara çıktım.
    Saat 12 civarı bilgisayarı kapatıp aşağı indim yavaş yavaş yatağı yapar uzanır TV izler 2 civarında yatırım dedim. Televizyonu açtım TV izlerken dalmışım uykuya. Gece 3 civarı bir sıkıntı ile uyandım bir kalktım elektrik yok. Yusuf Yusuf ediyorum açıkçası. Hemen yatağa tekrar döndüm. Aç kapıyı diye Bir ses geldi dışardan malum Mayıs sonları pencereler açık ulan kimsin dedim bembeyaz süratli bir adam 60 yaşlarında aç dedi kapıyı suratı toprak dolu. İnanın kalpten gideceğim. Bağırdım imdat diye bizim oralar sessiz ıssız bir yerdi. Adam bagarma kimse seni duymaz ben zaten oldum 1997 de bu evde oldum dedi. Bende öldüysen nasıl burdasın yıl 2013 16 yıl olmuş dedim. Adam mezardan çıktım bedenim çürüdu ama ben olduğum bu eve geri döndüm git buradan kapıyı aç git dedi bugün burada yalnız kalmak istiyorum dedi. Adam bembeyaz suratı hep Toprak. mezardan çıktığı için öyleymiş. Hemen korkudan yukarı çıkıp pencereyi açıp yardım edin diye bağırdım. Necla abla ve Nurten teyze çıktılar zor bela ne oldu dediler gelin dedim yardım edin diyince birden elektrik geldi adam kayboldu. Yeminle yaşadığım gerçek bir olay hiç unutmam. Daha sonra o adamı sordum soruşturdum gerçekten adam o evde bizden çok önce yaşamış ve dediği gibi 1997 de kalp krizinden ölmüş.

• kanım dondu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

yazı süper gerçektir yani olmuştur yalan atmaz chryin ne yazıyo evde yalnız kalan kızlara musallat oluyomuş
    kız arkadaşlarınız varsa onlarla kalın onları koruyun

Sevmediğim bi kız olsa yada, böyle ne biliyim ele ayağa düşmüş bi kız olsa neyse hiç tınlamam çeker giderim. Fakat bacım olarak gördüğüm her iyi anımda kötü anımda yanımda olan birisi ise anında değişir.

Sonuda açıklığa kavuşturduk ve kurtuldular ya ona şükür ediyorum.. Allah'tan güçlü insan hemen yenik düşmedi sonuna kadar gitti.

Valla bana anlatırlardı, hadi ordan felan derdim inanmazdım. İnsan gözüyle birşeyleri görünce yaşayınca harbiden anlıyor. Sanki resmen bi korku filminin ortasındaymışsınız gibi.

Olayı yaşayan arkadaşlarım ne derslerinden geri kaldılar nede yaşamlarından. Şu anda 3. sınıftalar. Başka birisi buna benzer bir olay yaşasa intihar bile edebilirdi.
    Dostum dile kolay 12 sene geçmiş. Şimdi ne yapıyorsunuz ? Hayat nasıl gidiyor ? Hala o kızlarla görüşüyor musun ?

• Vayy be. 2007 gibi yıllarda ben de korku olaylarını okumayı seviyodum forumlardan. Bu forumu bilmiyodum ama forumuz.biz vardı, ismi sürekli değişip duruyordu, crackli oyunlar filan da vardı, ilk ismi linkdegisim.com veya kurtadam forumları idi. Orda güzel çok şey vardı, bu forumdan çok daha efsaneydi, hatta dünyanın en efsane forumu olabilir zamanında. Hacklemeyle ilgili dökümanlar, korku hikayeleri, crackli oyun&film, tam bi bilgi cennetiydi. Sonra kapandı. Sürekli mahkeme kararıyla engelleniyordu, niye bu kadar uğraşıldı bu siteyle anlamıyorum.
    ekşi sözlük
    forumuz biz
    https://eksisozluk.com/entry/12144017

Muhtemelen siber güvenlikle ilgili paylaşımlar birilerini rahatsız etti, çünkü ciddi dökümanlar vardı. İnsan onları okuyup çalışsa sıkı bir hacker olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9B8DBAD6C

Dostum dile kolay 12 sene geçmiş. Şimdi ne yapıyorsunuz ? Hayat nasıl gidiyor ? Hala o kızlarla görüşüyor musun ?

Alıntıları Göster
    Selam birisi evlendi yurtdisinda. Pek gorusemez olduk arada skype felan anca.
    Digeride evlendi kirklarelide. Ailecek gorusuyoruz. Daha 2 hafta önce gittik kirklareline 1 gece konakladik. Ben hayatımda bu kadar ilgi alaka, misafirperverlik görmedim sağolsun eşi cok ilgilendi. Tabi esininde zamaninda olanlardan haberi oldugu icin bana cok minnettar.

Beni sorarsan ben evlendim birde 6 aylik bebegim var, ellerinizden oper :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 16 Temmuz 2019; 22:16:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel hikayeler gelecek beyler

• 16 Ağustos 2014 Kan kırmızı hava gece kalkıp su içmek istedim hava aşırı sıcak ama kalkamıyorum yataktan resmen. Rüyadamiyim yoksa gerçekmi inanın karıştırıyorum. Ama yataktan kalkıyorum bir suret gördüm mutfakta beyaz elbiseli bir kadın kalksana dedi kalk kalk diye resmen bir ses geliyor. Zıplayarak uyandım bir baktım mutfaktaki bütün bardaklar devrilmiş her taraf cam kırığı. Sabaha kadar yatmadım rüyada olduğumu o zaman anladım. Kanım dondu resmen.

• Hayattamiyiz

• Köyden arkadaşım asım düğüne davetlisin dedi mutlaka gel dedi bende şaşırdım ne ara evlenme kararı aldın dedim. Uzun zamandır görüşmediğimiz için bilmiyorum tabi. Oda 1 yıldır nişanlıyiz evleneceğiz dedi mutlaka gel davetlisin dedi. Neyse 11 Mayıs 2012 Yola çıktım Malatya Hekimhan bilen bilir aslında kasaba. Yola çıktım araba ile yolculuk genelde akşamları severim yolda sakince ilerlerken Hekimhana varmadan bir davul sesi geliyor acayip uzaklardan. Bende şaşırdım ne bu diye arabadan indim bir baktım halay çekenler var dağın başında. resmen Yusuf Yusuf ediyorum bu saatte bu be düğünü diyorum. Neyse uzaktan bana doğru koşan bir adam gel sende gel diyor. Bende yok sağol diyerek arabaya bindim. Korktum bembeyaz oldum. Bir an önce Hekimhana varım dedim bir baktım yolun ortasında ama korkunç ıssız bir yer ıssız halay çekenler mecburen durdum bağırdım çağırdım yolun ortasında halay mi çekilir dedim. Ulan adam kilitli kapıyı açıp gel sende çek yoksa senin için iyi olamaz dedi. Çıktım beni kendilerine çektiler 2 saat halay çektim birden bire bin arabana dedi birisi. Bindim yoldan çekildiler. Arkadaşı arayım dedim zaten az kalmıştı Hekimhana. Aradım asım az kaldı geliyorum dedim. Asım ise şaşkın bir ses tonuyla bana nereye geliyorsun dedi? La düğüne davet ettin evleniyorum dedin ya dalgamı geçiyorsun dedim. Bana sen kafayımi yedin abi ne düğünü ne evlenmesi dedi. Bende anlattım oda bana çabuk geri dön hayra alamet değil bu dedi.sok oldum Allah tan sabah olmuştu hemen hemen geri döndüm donup kalmıştım.

• Bu yaşadığım olay gerçektir beyler.

• Varsa hikayesi olanlar anlatsın bu konu bu efsane konu yeniden canlansın.

• Annemin evde olduğunu biliyordum. Bilmediğim şeyse yolun karşısında gördüğüm anneme tıpatıp benzeyen kadının benden ne istediğiydi bana neden tam karşıdan baktığıydi. Sonra bir daha şükür ki olmadı.

• Konu ölmüş be

• Aslında şu konuyu canlandırma adına yeniden yazılsa benim birkaç hikayem vardı yazdım ama başka yazan yok.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.