Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi buna inanmamizi beklemiyorsun degil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Simdi buna inanmamizi beklemiyorsun degil mi
    Hangisine hocam?

• İlk mesaj guncellenmis bildirimi geldi, uplayayim bari. Ben bu tur ruhani varliklara inanmiyorum, ama varsalar da, tavsiyem hic korkmayin. Korkunca ne olacak ki? Cunku korkunun ecele faydasi yok. Caniniza kastederlerse, eger gorunurlerse en iyi bildigimiz seyle, bir silahla bir bicakla var gucunuzle saldirin, hayvan gibi. Ben bu tur varliklarin hem gorunmez hem cok guclu hem de kursun gecirmez olduklarini sanmiyorum. Hem de oyle olsalardi simdiye coktan bizi yok etmislerdi. Bu fizik kurallarina asiri aykiri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 4 Kasım 2019; 3:36:35 >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne konuydu zamanında vay be.

• 2008 üyesi olarak okudukça hüzünlendim. Her şeyin daha güzel, daha keyifli olduğu yıllardı.
  • Ölecek kişinin öleceğini anlaması ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Valla bizim bir komşu vardı. Ölmeden 1 hafta önce karısını yanına çağırdı, dedi ki : “Tekin ile konuştum (tekin ölen yeğeni bu arada), annesinin ben gidince seninle yaşamasını istiyor”.

Yine bir akrabamız da konuşamayacak derece kötüydü ölmeden. İki gelimeyi zor bir araya getiriyor.
    Tedaviyi reddediyor. “Gitttt...” “Gittt..” “Gitcem”den başka bir şey demiyor. Gidecekmiş. “Nereye” diye soruyorlar, cevap veremiyor. Ama valla kalabalıkta “Allaha” dediğini duydum. İki gün sonra da öldü.

• Bir arkadaşıma da üç harfli musallat olmuş.
    Gece uyanıyor bir bakıyor annesi karşısında beşik sallıyor ve fısfısfıs dua ediyor. Anne diye bağırıyor ses yok. Annesinin şehir dışında olduğunu uyku sersemi kafayla düşünürken korkudan uyuyor. Rüyasında yine annesi, bu sefer ayak ucunda aynı duayı ediyor sallana sallana. Bu kan ter içinde uyanıyor sabah.
    Çarşıya gidiyor işlerini hallediyor dayısına gidiyor (karşı apartmandaki).
    Dayısı diyor ki “kahvaltıya geleceğim dedin neden gelmedin?”
    Bizim arkadaş “geleceğim demedim ki” diye yanıt veriyor.
    Dayısı da alaycı bir tavırla “kızım balkonda çamaşır asıyodun hadi gel dedik, sesini kalınlaştırıp tamam dedin ya” diyor.
    Tabii kız balkona falan çıkmamış o sabah hiç.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 31 Mart 2020; 10:26:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be ne konuydu

• Yazacağım bu konuyu yeniden canlandırmak lazım.

• Rüya mı gerçek mi 2012 Mayıs hiç unutmam evde yalnızım uykuya daldım çok geç uyurum genelde gece 4 civarı uykuya daldım uykuda olduğuma eminim rüyada olduğuma daha doğrusu. Gece gece evin önünde 2 kişi halay çekiyorlar ev müstakil kapıyı açıp balkondan bağırdım manyakmisinuz gece gece ne yapıyorsunuz dedim. Birden bire tuhaf bir şekilde gözlerini bana dikti eskiden ölmüş çok sevdiğim komşumuz çavuş amca. Sıçrayarak uyandım Sabah uyandığımda çavuş amcanın kızı kezban ablanın da vefat ettiğini öğrendik sabah.

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 3 Nisan 2020; 15:34:0 >
  • Karantina Günlerinde şu konuyu yavaş yavaş canlandırmak lazım.

• size şuan görüşmediğim çocukluk arkadaşımın başından geçen oldukça tuhaf bir mevzudan bahsedeyim.

arkadaşımın size anlatmak üzere olduğum olayı yaşamadan önce veya sonra bu tarz olaylar yaşadığına adım gibi eminim ama nedense bana sadece size şuan anlatacağım olayı anlatmıştı.

kendisiyle bazı dönemler çok sık bazı dönemler seyrek görüşürdük, bu olay da sık görüştüğümüz zaman başına geldi.

olayı yaşadığı gece uyku uyumakta çok zorluk çektiğinden bahsederek konuya girmişti. evlerini biliyorum yıllarca gidip kalmışlığım vardır. büyük ve yüksek tavanlı bir salon ve normal boyutlarda bir odası vardı, kapıcı dairesi olduğu için ek olarak salonun yan tarafında büyük bir kazan dairesi vardı.

kendisi genelde odada yatar ailesi olmadığı zaman salondaki çift kişilik yatakta yatardı. ailesinin yazlıkta olduğu bir gün koltukta film eşliğinde uzanırken saatinde geç olduğunu fark edip tv'yi kapatıp büyük yatağa geçmiş ama abartısız 1 saat kadar uykuya dalamamış, kaldı ki kendisinin bu tür problemi yoktur, beraber takıldığımız zamanlarda yatılacağı zaman en erken uykuya dalan kendisi oluyodu.

yatakta yaklaşık 1 saat uykuyla cebelleştikten sonra bir şekilde uykuya dalmış. ev zifiri karanlık. saat 4-5 sularında su içmek için kalktığında salonun odaya açılan kapısının kapı eşiğinde tavana yakın duran, bağdaş kurmuş, havada duran ve baya bildiğin sakallı makallı birini görüyor. kendisini kabusta sanıp su içme kararında vazgeçiyor ve tekrar yatmak istiyor ama rüyada olmadığı için uykuya dalmakta sıkıntı çekiyor ve rüyada olmadığını anlıyor.

bu sırada soğuk soğuk terlediğinden bahsetmişti çünkü olayın ciddiyetini kavramış.

tekrar aynı noktaya bakmak istiyor ama g*tü yemiyor ve mecbur örtüyü kafasına kadar çekip bir şekilde uyumaya çalışıyor.

sabah olduğunda ailesinin eve gelme sesiyle uyanıyor ve onlara olan olaydan bahsediyor ama klasik "götün açıkta kalmış" tepkisiyle karşılaşıyor.

bende şakaya vurmak için aynı tepkiyi vermiştim ama insanların bu tarz olaylarda uyanık olup olmadığını kesin olarak bildiğine inanıyorum, çünkü hepimiz rüyanın ve gerçeğin nasıl bir şey olduğunu biliyoruz. en önemlisi kendisi "ben rüya görmedim" diyor.

yorum yapmak kolay değil sadece dinleyip "eyvallah" çekiyorsun. tuhaf

• Up

• Yaz geldi yazın Birşeyler canlansın şu efsane konu

• Peynirli köşe

• Ahahah heey gidi be foruma ilk katildigim zamanlar ne muhabbet dondurmustuk burda... konu acillai 13 yıl olmus :D

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.