Şimdi Ara

PERİSCOPE TA SOYUNAN KIZLARDA MI EVLENECEK ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kızlar bu konuda şeytandır zaten. burada öyle olacak böyle olacak diye ahkam kesenleri suya götürür susuz getirirler merak etmeyin.
    çevre ve şans meselesi biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay yine günlük bekaret konusuna dönmüş. Bende şöyle diyorum bizler erkek olarak evlilik öncesi birliktelik yaptıysak aynı şekilde eşimizin bekaretini umursama hakkımız yoktur. İsteyen istediği yeride açar. Siz biz bakmasak bunlarda prim yapmazdı zaten. Olayı onlara dönük değilde bize dönük şekilde düşünelim birazda.

• Eyvallah kardeşim.Dediğim gibi imla hatası yüzünden bi yanlış anlaşılma olmuş. @nbacıshaquılle
  • Last Armbender L kullanıcısına yanıt
    Sonrada kadınları sex objesi olarak görmeyin derler. İşte kendi kullanıyor meziyetlerini insanları çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Sonrada kadınları sex objesi olarak görmeyin derler. İşte kendi kullanıyor meziyetlerini insanları çekiyor.

Yani, sen yap yap yap, sonra de bana beni böyle kabul etmek modernliktir.

Sen açıl açıl açıl, sonra da de bana bana bakmak hayvanlıktır ama benim böyle açılmam modernliktir.
  • Ubisoft Entertainment U kullanıcısına yanıt
    best moment of night
  • İsterlerse evlenecekler size ne. Siz öyle bir kızla evlenmek istemiyorsanız evlenmezsiniz. Ben de öyle bir kızla evlenmek istemem ama bu kızlarla evlenmek isteyen insanlar da olabilir. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Aynı mantıkla bakarsanız vücutlarını sergileyen victoria secret modelleri de evleniyor beyonce de evleniyor kim kardashian da evleniyor. Kendi bedeniyle ne yaptığını doğru veya yanlış bulmak hiç birimize düşmez.

• Herkes layığını bulur takmayın kafanızı, Allah'tan hayırlısını isteyin, beni ailemle, eşimle, evladımla sınama diye dua edin şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.