Şimdi Ara

Perma Ban (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aynılarını her maç yapıyorum ama bir kusur göremedim.
  • Morgana [00:09:27] gank mıd
    Morgana [00:09:28] mıd
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Morgana [00:09:27] gank mıd

Hahahahah ulan bana ingilizce öğreticek adam utanmasa xD premadele girmiştim öyle salak salak laflar ediyoduk ayıp ettin
  • senin permayı yedikden sonra , Riot'un bana torpil geçtiğini düşünmeye başladım.

Tribünalım ,http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/241643/

Sonuç ; Honorlarım silindi sadece.
  • Solo girdiğim nerdeyse her maç flame yapıyorum 1 gün bile ban yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Solo girdiğim nerdeyse her maç flame yapıyorum 1 gün bile ban yemedim

senin gibi diyeni çok gorudm burda sonra ban yiyince ''noob'' dedim banladılar diye ağlamaya başlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Solo girdiğim nerdeyse her maç flame yapıyorum 1 gün bile ban yemedim

senin gibi diyeni çok gorudm burda sonra ban yiyince ''noob'' dedim banladılar diye ağlamaya başlıyorlar.

İnşallah onlardan olmam
  • Acik konusmak gerekirse benzer sebeplerden iwilldominate (bilmeyenler icin dignitasin jungleri yani pro gamer) perma ban yedi ve adina acacagi butun hesaplari da direk banlanacak ve dahasi da 1 yil esport olayindan uzak kalacak. Sence senin perma banin acilir mi?

edit: harcadigin emek,para,zaman ve oyuna verdigin katki adina konususursak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snshyn -- 7 Aralık 2012; 6:35:43 >
  • Günde 300 oyun atman 5 oyunda trollük yapma, millete küfür etme, ve saçmalama hakkını vermiyor sana.

Edit: Eskiden bende çok flame yapardım, sinirlenirdim, ama fark ettim ki fazlasıyla gereksiz. Sakin oynamak en iyisi, zaten sen iyi bir oyuncuysan support oynamadığın sürece elo ratingde hak ettiğin yeri buluyorsun, kimse çıkıp aksini söylemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 7 Aralık 2012; 7:44:37 >
  • Baba dün 13 - 0 yeniliyoduk. Ben afk gg dedim sonra dayanamayıp döndüm, kazandık. Eğer dönmesem perma yesem haklılar. Adamların oyunuma etmiş olurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: Roberazo

ben bir sefer 3 günlük ban yemiştim önceden 2 ay sonra falan uyarı almadan perma ban yedim
    kısacası alakası yok 3-4-14 falan direk atıyorlar

benim ilk accountum 4 kere ban yedikten sonra permaban yedi 1-3-7-14 şeklinde. şimdiki accountum da 4 kere ban yedi o da 1-3-7-14 şeklinde. bi sonraki perma olur büyük ihtimalle. senin dediğin durum da olabiliyo eğer riot elemanları özel olarak accountunu kontrol ederse.

Ben de aynı durumda kaldım. İkinci acc da 14 gün ban yedikten sonra hiç flame falan yapmadım. Sonra birden perma yedim. Nedenini sordum , ticket açtım. Aylar öncesinden davasına bakılmamış report'ların cezaya uygun görüldüğünü söylediler. Hesapla da 1.5 aydır oyuna girmemiştim ona rağmen perma yedi bir anda saçma sapan bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Günde 300 oyun atman 5 oyunda trollük yapma, millete küfür etme, ve saçmalama hakkını vermiyor sana.

Edit: Eskiden bende çok flame yapardım, sinirlenirdim, ama fark ettim ki fazlasıyla gereksiz. Sakin oynamak en iyisi, zaten sen iyi bir oyuncuysan support oynamadığın sürece elo ratingde hak ettiğin yeri buluyorsun, kimse çıkıp aksini söylemesin.

http://www.lolking.net/summoner/eune/23931675#ranked-stats support statlarıma bak bakalım bi

• quote:

Orijinalden alıntı: alexich

quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Morgana [00:09:27] gank mıd

Hahahahah ulan bana ingilizce öğreticek adam utanmasa xD premadele girmiştim öyle salak salak laflar ediyoduk ayıp ettin

çok salakçaymış xDxD
  • supporta ticket at, westte 1 karakter daha kas 20 yada 30 du sanırım hatırlamıyorum, o seviyeye ulaştığında 1 ticket daha atarsan o hesabını buna aktarıyorlar.

kalkmış olabilir, ama önceden böyleydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

Acik konusmak gerekirse benzer sebeplerden iwilldominate (bilmeyenler icin dignitasin jungleri yani pro gamer) perma ban yedi ve adina acacagi butun hesaplari da direk banlanacak ve dahasi da 1 yil esport olayindan uzak kalacak. Sence senin perma banin acilir mi?

edit: harcadigin emek,para,zaman ve oyuna verdigin katki adina konususursak tabi.

yeni açtığı hesapların banlanması gibi bi durum yok onu zaten yapamazlar. sadece eski smurfleri banlandı
  • alexich A kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM ÖNCELİKLE perma banı hak etmeseydin yemezdin. tabiki üzüldüm sana o kadar emeğe ama hak etmişsin. AYRICA PERMA BAN KALDIRILMA İHTİMALİ YOKTUR . lolde hİÇBİR CEZANIN AZALTILMA KALDIRILMA GİBİ BİR DURUMU YOKTUR . Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexich

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

troll pick yapmışsın. şimdi gördüm permaban yazısını kusura bakma

"instalock kog'maw after we already had an ad"

Evet günde 30 35 maç atıyorum ve 4 maçta kötü oynadığım 1 maçta troll pick yaptığım için perma yiyorum dha önce ki banlarımın hepsini haketmiştim ama bu olmadı.

35 oyunu ne ara atıon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LBoyun2015

KARDEŞİM ÖNCELİKLE perma banı hak etmeseydin yemezdin. tabiki üzüldüm sana o kadar emeğe ama hak etmişsin. AYRICA PERMA BAN KALDIRILMA İHTİMALİ YOKTUR . lolde hİÇBİR CEZANIN AZALTILMA KALDIRILMA GİBİ BİR DURUMU YOKTUR . Bilginize.

adam 3 yıllık konuya bunu yazmak için üye olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LBoyun2015

2012 konusu.
  • Gg wp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.