Şimdi Ara

Permaban'a adımlar kala (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamın ne çok düşmanı varmış forumda :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

Adamın ne çok düşmanı varmış forumda :S

Zaten forumdaki herkes Diamond seviyesinde , hiç flame yapmıyorlar , dakika 20 200 farm la geziyorlar , Çok prolar ama hep takımlarına kötü kişiler geldikleri için oyunu kaybediyorlar , sorsan hepsi 3 yıldır bu oyunu oynar , hepsi peygamber sabrına sahip hiç küfür etmezler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

quote:

Zaten forumdaki herkes Diamond seviyesinde , hiç flame yapmıyorlar , dakika 20 200 farm la geziyorlar , Çok prolar ama hep takımlarına kötü kişiler geldikleri için oyunu kaybediyorlar , sorsan hepsi 3 yıldır bu oyunu oynar , hepsi peygamber sabrına sahip hiç küfür etmezler .

Yav zaten böle herşeyi takan bi adam olsam foruma uğramam bile adam akıllı konuşanı takıyorum gerisini tınlamıyorum o zmn anca forumun zevki çıkıyor.
  • Bu polaklardan aşırı derece nefret ediyorum. Bu oyundaki en troll millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Umarım en kısa zamanda o perma gelir.. Sana şimdiden güle güle

Tekrar açar , tekrar 30 olur , tekrar gold olur , tekrar 100 tl lik rp çekerim , tekrar küfür etmeye devam ederim canım sorun olmaz yani . Para ve zaman var sonuçta . Benim yakındığım şey bu değil , tribünal ın saçmalığı.

Allah'tan 100 Lira'ya RP çekmişsin. 2 Ayda steam'a 700 dolar bağışladım.

aferin size aferin, çocukların çiş yarışına döndürdünüz olayı hepiniz zenginsiniz tamam mı

Alıntıları Göster

aferin size aferin, çocukların çiş yarışına döndürdünüz olayı hepiniz zenginsiniz tamam mı

Sidik değil mi o?

• @Hadi canım

korktum ban falam yerim diye napim
  • quote:

quote:

o değilde bi süre sonra flame bile sıkıyo gülüp geçiyosun
  • quote:

quote:

Tekrar açar , tekrar 30 olur , tekrar gold olur , tekrar 100 tl lik rp çekerim , tekrar küfür etmeye devam ederim canım sorun olmaz yani . Para ve zaman var sonuçta . Benim yakındığım şey bu değil , tribünal ın saçmalığı.

Evet 14 günlük Ban'ı da yemiş bulunmaktayız. Sebebi ise hard flame. Evet ben buyum. Yaklaşık 100 tl harcadığım hesabım bir aya kapanır bende oyunu bırakırım herhalde bu sefer , burdan hepinizle vedalaşayım şimdiden.

fazla çelişkili. oyunu bırakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Li Sheng Shun

quote:

quote:

Evet 14 günlük Ban'ı da yemiş bulunmaktayız. Sebebi ise hard flame. Evet ben buyum. Yaklaşık 100 tl harcadığım hesabım bir aya kapanır bende oyunu bırakırım herhalde bu sefer , burdan hepinizle vedalaşayım şimdiden.

fazla çelişkili. oyunu bırakmanı öneririm.

Demek istiyorum ki ," Oyunu bırakırsam eğer bunun sebebi para harcamam veya emek vermem değil , bunun sebebi riot un hala tribunal denen saçmalığa çözüm bulmamasıdır."

• quote:

quote:

Hocam yanlış anlama ama Bu sözlerinle 10 kere bile banlansan yeridir Yakındığın Konu farklı zira Bu şekilde Haklı iken haksız oluyorsun ; Bunu bir özeleştri olarak almanda yarar var.

Ha Dersinki '' Sanane ! '' Ozaman yapcak bisey yok derim

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

@Hadi canım

korktum ban falam yerim diye napim

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

quote:

Hocam yanlış anlama ama Bu sözlerinle 10 kere bile banlansan yeridir Yakındığın Konu farklı zira Bu şekilde Haklı iken haksız oluyorsun ; Bunu bir özeleştri olarak almanda yarar var.

Ben orda banlama sebebim küfür , flame , ırkçılık olursa banlanmayı hak ederim demek istedim. Daha önce 2 kere perma aldım sebepleri hep ırkçılıktı içimde 1 gram pişmanlık yok çünkü hakettim bunu yapmayı .

Fakat yalan yanlış saçma 5 sebepten dolayı banlanmak adama koyuyor. Yani üzüldüğüm nokta hesaba 100 tl yatırmam değil , tekrar yatırırım . Harcadığım 5 aylık emek değil , tekrar harcarım , tekrar elo kasarım sorun bunlar değil. Sorun banlanmayı haketmediğim sebeplerden dolayı banlanmam. Tekrar söylüyorum daha önce banlandığımda gülüp geçiyordum çünkü tribünal geçmişine baktığımda hakettiğimi görüyordum . Amenna. Ama böyle saçma sapan sebeplerden banlanmak insana koyuyor . Bunun tek sebebide şu saçma tribünal sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

rp alanlara trde ban atmiyolar galiba insan dayanamiyor sakin sakin oyunuma bakayim diyorum yok.Yakinda verirler sana perma.Server degistirince sifirlaniyor param bol demissin degistir.

Ben Türkleri çözdüm la. Westte geliyor arada. Suyuna gidince çok güzel anlaşıyorsun. 5dk da kardeşim demeye başlıyorlar, oyun sonu arkadaşlık gönderiyorlar falan. Kabul etmiyorum tabi ama sonuçta oyunu kurtarmış oluyorum. Dikkat etmezsen tek cümlede kardeş dediği adama ana avrat yardırıyorlar ama
  • Konuyla alakasi yok ama tribunale nerden bakiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

quote:

Ben orda banlama sebebim küfür , flame , ırkçılık olursa banlanmayı hak ederim demek istedim. Daha önce 2 kere perma aldım sebepleri hep ırkçılıktı içimde 1 gram pişmanlık yok çünkü hakettim bunu yapmayı .

Fakat yalan yanlış saçma 5 sebepten dolayı banlanmak adama koyuyor. Yani üzüldüğüm nokta hesaba 100 tl yatırmam değil , tekrar yatırırım . Harcadığım 5 aylık emek değil , tekrar harcarım , tekrar elo kasarım sorun bunlar değil. Sorun banlanmayı haketmediğim sebeplerden dolayı banlanmam. Tekrar söylüyorum daha önce banlandığımda gülüp geçiyordum çünkü tribünal geçmişine baktığımda hakettiğimi görüyordum . Amenna. Ama böyle saçma sapan sebeplerden banlanmak insana koyuyor . Bunun tek sebebide şu saçma tribünal sistemi.

Yapmıyo değilim bazen bende Sinirleniyorum West'te '' From ? '' tarzı cümlelerden girip biryerden hıncımı çıkarma isteği depreniyor , ama yapıcak bir şey yok hocam OTO BAN gibi bir sistemlerimi var ne

sorgusuz sualsiz ban yiyenlerde var senin gibi birçok oyuncu arkadaşımız madur.

• bu arada hard flame ne oluyor
  • Beter ol.Darisi diger flamerlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

bu arada hard flame ne oluyor

oyunu bırakıp 25 dakika boyuncu flame yapıyorsun.
  • Supportları aldırdım evinden için rahat olsun kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.