Bildirim
PermaBan euw Olacak iş deil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Haketmissin, bosuna uğraşma zaten vermezler,akillanmaya niyetin olsa 14 gun bandan sonra devam etmezdin küfüre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bide redditte konu mu açacan bu ss le
Gözlerimi verin
-
-
hacı haketmişsin ama ya
-
Geri almak için uğraşıyorum derken? Uçmayla uğraş en azından denedim dersin. O banın açılma ihtimalinin milyonda 1 dahi olanağı yok. İyi de olmuş. Oyuna küfür etmek için girersen böyle şlaap diye yersin permanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 16 Şubat 2018; 16:38:58 > -
liç of lecinds oynayan %0.006 lık kesimden biri olmayı başarmışsın tebrik ederim bir dhliye de bu yakışırdı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
10 numara troll vallaha sağlam güldüm helal olsun -
Hak etmişsin konuyu uzatmaya gerek yok. -
Güzel haberler de geliyo -
siyahilerle ne alıp veremediğin var
Çok uğraştım 6 sene sovdum sonunda başardım tum yarişmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan
10 numara troll vallaha sağlam güldüm helal olsun
6 senemi aldı teşşekurler :D şimdi bi iş bulup karıma çağama , coluğuma bakabilirm
quote:
Orijinalden alıntı: Nunbolg
siyahilerle ne alıp veremediğin var
Siyahilerin benle ne alıp veremediği var asıl koşe başı saat , parfum satmaya çalışıyolar bana aksarayda :D
Kanka tek yemişsin. -
negırlandın ya seni keko -
Küfür eden bannlanıyor da ettirene hiç bişey olmuyor. Her geçen gün oyuncu kaybetmeye devam ediyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geri almak için uğraşıyorum derken? Uçmayla uğraş en azından denedim dersin. O banın açılma ihtimalinin milyonda 1 dahi olanağı yok. İyi de olmuş. Oyuna küfür etmek için girersen böyle şlaap diye yersin permanı
|
Bide redditte konu mu açacan bu ss le
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X