Peronto servırında asmodian 55 lw temp veya glad alınır. veya aşağıda özelliklerini verdiğim assasinimle aynı seviyede asmodian glad veya temple takas yapılır. 55 Lw assasin PVP Zırh Archon primus set PVe Zırh Stormwing set +7 Noble coliseum champions poniard dagger( ataack speed %50 godstone basılı) +3 Noble coliseum champions poniard sword (silence godstone basılı) Takılar: Archon brigade general corundum necklace Archon brigade general corundum ring Archon brigade general corundum belt Debilkarim corundum earring diğer takılar pvp güzel takılardır. yer toplama 455 weapon 449 Alchemy 455 Tüm greater stigmaları tamamlanmıştır.
bulun şu adam bi plate.oynayamıyo bu asasini zırhı kalın adam lazım buna:)
upupupupup
Güncel
ecthe nickli arkadaşım;bana pm atmışsın fakat ben sana pm atamıyorum engellenmiş heralde
mesajından clerictenmi sm denmi bahsediyorsun + server balder gibi anladım.
ben öncelikle perento ve asmo dışı karakter aramıyorum.arkadaşla oynadığımız için perento asmo olması lazım
+temp veya glad arıyorum bunun dışında perento asmo olmak ve uygun olması durumunda cleric belki düşünebilirim
mesajında bu konuları açarsan bende anlayabilirim
ranger verelim ilk 30'dan :)
güncel
up
up
up
güncel
güncel
valla usta bende var bi tane perento 55 templar stormwing gs turuncu takısı ap ile alınan bir iki ap item digerleri cc itemlari olan , bi bakarsın zaten çok bir fiyat düşünmüyorm elden çıkartıyım yeter
asdasda
güncel
güncel
quote:
Orijinalden alıntı: levradus
valla usta bende var bi tane perento 55 templar stormwing gs turuncu takısı ap ile alınan bir iki ap item digerleri cc itemlari olan , bi bakarsın zaten çok bir fiyat düşünmüyorm elden çıkartıyım yeter
özelden attım ama görmedin heralde.tempin genel özelliklerini
ve düşündüğün fiyatı pm atarmısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme