Elverum - Strommen IF x2 Vard Haugesund - Kongsvinger IL üst IF Elfsborg - IF Brommapojkarna 1 1899 Hoffenheim - 1 FC Kaiserslautern B.iade 1
Toplam oran 4.36
30 TL atıcam riskli bulduğuuz yada eklenebilir dediğiniz maç varmı
bende bu maçlara 30 girmeyi düşüyorum , bence elfsborg'a 1.15 ms girme, elverum spastik bi takım . Elfsborg - Brommapojkarna 574 Alt Üst 2,5 Gol - Üst Oran: 1.50 Hoffenheim - Kaiserslautern 585 Maç Sonucu - 1 Oran: 1.85 Twente - Utrecht 586 Karşılıklı Gol - Var Oran: 1.45 Piast Gliwice - Korona Kielce 587 Maç Sonucu - 1 Oran: 1.65
quote:
Orijinalden alıntı: Carl Edward Sagan
bende bu maçlara 30 girmeyi düşüyorum , bence elfsborg'a 1.15 ms girme, elverum spastik bi takım . Elfsborg - Brommapojkarna 574 Alt Üst 2,5 Gol - Üst Oran: 1.50 Hoffenheim - Kaiserslautern 585 Maç Sonucu - 1 Oran: 1.85 Twente - Utrecht 586 Karşılıklı Gol - Var Oran: 1.45 Piast Gliwice - Korona Kielce 587 Maç Sonucu - 1 Oran: 1.65
yabancı siteden oynuyorum oranlar daha fazla 1.3 o maç hoffenheim gibi günün bankosu denen maçlarda çok çektim o yüzden beraberlikte iade 1 ddim.twente yi bende kg düşündüm ama hollandadan çok çektiğimden yazmdım yani 10 maçtan 8 i üst-kg biter 2 si 1-0 0-0 biter ben onları bulurum bkalım inşallah ikimizde kazanırız
Kupon tuttu twenteyi iyiki oynamamışım tam dediğim gibi tuttu illa bişey yapıolar
En olmayacak maçtan yatan kuponum.Artık zararı bayern maçından çıkaracağım ama ona da karar veremedim gitti :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthor -- 23 Mayıs 2013; 23:42:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: Menthor
En olmayacak maçtan yatan kuponum.Artık zararı bayern maçından çıkaracağım ama ona da karar veremedim gitti :S
bende eskiden böyle oynuyodum çok maç az oran ama uzun vadede pek karlı deil maç sayısı fazl olduğundan bi dengesi çıkıo illaki onun yerine 3-4 maçlık 3-4 ora kombine yapıorum en kötü 3 kupondan biri tutsa paranı çıkarır 2 si tutsa 4-5 katına çıkar paran 3-4 maç bulmak daha kolay bu kadar maçtan.
quote:
Orijinalden alıntı: aloneman5
quote:
Orijinalden alıntı: Menthor
bende eskiden böyle oynuyodum çok maç az oran ama uzun vadede pek karlı deil maç sayısı fazl olduğundan bi dengesi çıkıo illaki onun yerine 3-4 maçlık 3-4 ora kombine yapıorum en kötü 3 kupondan biri tutsa paranı çıkarır 2 si tutsa 4-5 katına çıkar paran 3-4 maç bulmak daha kolay bu kadar maçtan.
Haklısın dediğin gibi çıktı bi dengesiz yatırdı kuponu :) Bayern maçı için ne düşünüyorsun?