evt beyler yeni bi dolandırma yolu adamı biri paso bağırıyor +7ii +7shard +0ss +0dol +7ib falan filan hepsi şu ne kadar dediğinde bana persintens sc lazım diyor 2dk geçmeden başka biri pm atıyor persintens sc lazımmı abi diye yeni dolandırıcılara kanmayın ! bu arada öle bi sc varmı ve ne işe yarıyor.
ewt var absy de satılıyor
Aynısı bana attack sc diye kakalanmaya çalışıldı
sözde sc 4500buff veriyor diyorlar bide uyanıklar sakın kanmayın !
aynısını banada geçen gün logosta yapmaya çalıştılar.eleman dedi +7 shard satılır pmden.ne kadar? diye sorduğumda 30lu paket persistent buff scrolla takas olur der dermez bir pm daha persistent buff scroll satılır diye.anlamasam durumu 15gb zararım olcaktı...
quote:
Orjinalden alıntı: huso2000
aynısını banada geçen gün logosta yapmaya çalıştılar.eleman dedi +7 shard satılır pmden.ne kadar? diye sorduğumda 30lu paket persistent buff scrolla takas olur der dermez bir pm daha persistent buff scroll satılır diye.anlamasam durumu 15gb zararım olcaktı...
adamların işi gücü yok nelerle uğraşıyolar ya.
zuahuahuhauah adamlara bak
sadede gel sadede ne kadar kazık yedin canını fena yakmışlar
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
sadede gel sadede ne kadar kazık yedin canını fena yakmışlar
ben kazık yemedim dostum yeseydim söylerdim ayrıca o numaralara tokuz biz
ya şerefsizler buna başladılar şimdi de amına koduğumun üç kagıtcıları
Kendilerini Uyanık SAnıoLArr NApsınLAr işte
çüşş diyorum artık
ne adiler yaw
öyle demeyin çok kişiyi keklediler benim arkadaşıda 14gb dolandırmışlardı
delosa yolunuz düşünce bi takım her tür scrolldan alın böyle eziklerle kaşılaşırsanız çok bozum oluyolar hatta kankisinin yanına tezgah kuracaksın kafayı yedirteceksin persistent hp scroll 20k dan
quote:
Orjinalden alıntı: Cubic
delosa yolunuz düşünce bi takım her tür scrolldan alın böyle eziklerle kaşılaşırsanız çok bozum oluyolar hatta kankisinin yanına tezgah kuracaksın kafayı yedirteceksin persistent hp scroll 20k dan
denk gelirse diye delostan alıyorum scrollardan adam olur derse hemen vericem
waLLa bızım kafede maneste oynayan arkadaslar 1 hafta oncesıne kadar bole yapa yapa 100qb kardalar..okadar anlattım kuL hakkını ama qoruceqLer tersten bıqun cukuru
Uyardığın için saoalsın....
OHOO BU YÖNTEM 5 AY ÖNCEDE VARDI AMA ARTIK KİMSE YEMİYOR HERKES HABERDAR DOSTUM ZAMANINDA MİLLET ÇOK DOLANDIRILMIŞTI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme