Bu bölüm çok çok iyiydi be. Dizi gerçekten güzel ilerliyor.
Elias rolünde diziye giren Enrico Calentoni'nin tek bölümlük bir oyuncu olması haksızlık olurdu zaten ama Elias olması cidden büyük sürpriz oldu benim için. Yukarıda bazı arkadaşlar daha karizmatik biri olabilirdi vs demişler. Bu karizma kelimesine gerçek anlamıyla mı yoksa argo anlamıyla mı baktığınıza göre değişir. Gerçi bana göre her iki şekilde de iyi bir seçim olmuş. Calentoni'nin dizi kadrosuna girmesine sevindim.
bence ana ekibin biraz daha genişlemesi lazım 2kişilik ekiple devam edilmez bence en azından 1-2 kişi daha eklenmeli
quote:
Orijinalden alıntı: michael scofield77
quote:
Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos
Elias rolünde diziye giren Enrico Calentoni'nin tek bölümlük bir oyuncu olması haksızlık olurdu zaten ama Elias olması cidden büyük sürpriz oldu benim için. Yukarıda bazı arkadaşlar daha karizmatik biri olabilirdi vs demişler. Bu karizma kelimesine gerçek anlamıyla mı yoksa argo anlamıyla mı baktığınıza göre değişir. Gerçi bana göre her iki şekilde de iyi bir seçim olmuş. Calentoni'nin dizi kadrosuna girmesine sevindim.
bence ana ekibin biraz daha genişlemesi lazım 2kişilik ekiple devam edilmez bence en azından 1-2 kişi daha eklenmeli
Öyle de iyi olmaz bence ama bölümlerin içinde farklı insanlardan yardım alırlarsa olur.. Öyle istiyorsan Leverage izlemeni öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos
Öyle de iyi olmaz bence ama bölümlerin içinde farklı insanlardan yardım alırlarsa olur.. Öyle istiyorsan Leverage izlemeni öneririm.
hayır canım ben diziden gayet memnunum sende haklı olabilirsin
Biraz geç izleyebildim pek birşey yazmayacağım ancak enfes bir bölümdü :)
Çıktı mı yeni bölüm?
quote:
Çıktı mı yeni bölüm?
2 hafta ara var
17 kasımda
fakat
ondan sonra bölüm gözükmüyor sezon finali olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
Çıktı mı yeni bölüm?
2 hafta ara var
17 kasımda
fakat
2 hafta ara mı .s
quote:
quote:
Çıktı mı yeni bölüm?
2 hafta ara var
17 kasımda
fakat
Sanmıyorum 8 bölümle sezon finali yapacaklarını
quote:
quote:
Çıktı mı yeni bölüm?
2 hafta ara var
17 kasımda
fakat
Bende diyorum neden hala piyasada yok bölüm.
quote:
quote:
Çıktı mı yeni bölüm?
2 hafta ara var
17 kasımda
fakat
İlk önce 8 bölüm sipariş edilmişti, şimdi tam sezon onayı aldı. Daha belli olmamıştır belki
2 Haftamı? Olamaz
Ben bu dizinin 3 bölümünü zor izledim ya hatta 3. bölüm yarıda kaldı sildim. Herkes çok beğenmiş 3 ten sonra mı açılıyo dizi nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: ismky
Ben bu dizinin 3 bölümünü zor izledim ya hatta 3. bölüm yarıda kaldı sildim. Herkes çok beğenmiş 3 ten sonra mı açılıyo dizi nedir?
Herkesin zevki farklıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: cdkral
quote:
Herkesin zevki farklıdır.
Katılıyorum zaten ben neden beğendinizi merak ettim işte 3. ten sonra bişeymi oluyor diyorum?
quote:
zevkler ve renkler
fakat bence dizi harika her bölümü ile harika
quote:
quote:
zevkler ve renkler
Ne yokuş yaptın tamam ya kendim izlerim anlatma..
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
quote:
Çıktı mı yeni bölüm?
2 hafta ara var
17 kasımda
fakat
İlk önce 8 bölüm sipariş edilmişti, şimdi tam sezon onayı aldı. Daha belli olmamıştır belki
1 amerikan saçmalığı daha geliyor sanırım önce flashworvard sonra visitors şimdi de bu yemin ettirecekler bu gidişle yabancı dizi izlememeye bu nedir kardeşim filme başlama yada adam gibi planlı projeli bir şey yap tam diziler güzelleşirken tam kıvamına otururken kesiyorlar
quote:
quote:
quote:
zevkler ve renkler
Ne yokuş yaptın tamam ya kendim izlerim anlatma..
hocam dizi de değişen bir şey yok sadece konu biraz daha yerine oturdu ilk 3 bölümünü beğenmeyen insan diğer bölümlerini de beğenmez bence sen zevkler ve renkler de ve başka bir dizi seç izle sana birkaç tavsiyem var 1.the vampire daires 2.supernatural 3.Two and a Half Men 4. Misfits 5.skins
uzak durmanı tavsiye ettiğim diziler ise 1.ezel 2.twenty four (24) 3.merlin 4.prison break 5.breaking bad
2 hafta ara mı
@michael scofield77
Uzak dur dediğin dizilerden 2,4 ve 5 i izledim gayette beğendim.
İzle dediklerinden Two and a Half Men i izliyorum sadece onuda bırakcam bu gidişle.
Demek istediğim Person of Interest in konusu değil oyuncuların hareketleri yapmacık geliyo bana. Yoksa konu iyi.