Şimdi Ara

Person of Interest (2011 - 2016) (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.510
Cevap
105
Favori
324.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Root bir kanserdi, defalarca kez salakça işler yaptı. Sameen paketleninceye kadar normale döndüğünü sanmıştım ama ondan sonrası bayağı iğrenç sahneler yaşadık. Yok trip atmalar yok intihar girişimi. Sameen'in yanına gitmek için kendisini Samaritian'a "Altın tepsiyle sunması" son damlaydı, iyiki de geberdi geç oldu ama hiç olmamasından daha iyi.

Alıntıları Göster

Bu nasıl nefret. Ben de arada Finch'in hümanist tavırlarına deli oluyordum mesela. Ama iyi olduğu için yapamıyordu işte.

• Haksız mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • I hurt myself today .

Spoiler da video var . Ne olduğunu anladınız siz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

4.sezon berbat??

Simülasyon fikri hiç kullanılmamıştı vallaha çok iyi oldu kullanmaları.

Madem makine o kadar simülasyon yapıyor, neden bir şekilde ikna etmedi Haroldu kendisini açık hale getirmeye? 4. Sezon o kadar çok senaryo çizgisini batırdı ki ilk 3 sezonda başlamış, izlemiyorum 4. sezonu.

Anti, sana gelince, zaten Reese in hikaye çizgisi 3. sezondan sonra tamamen battı. Muhteşem bir karakterdi Reese ama bağlayamadılar bir yere, en sonda da "zaten ölüydü" dediler resmen ya. Ve harbiden Rootun Shawın daha mutlu edilmesi de apayrı bir olaydı. Reese i de kendisini ölü gösterip emekli etseniz olmaz mıydı? Bir de o 5x11 ya da 12 deki simülasyonlar berbattı. Neymiş, Reese kızı kurtarmış olsa; kız o yanını görünce intihar edecekti Reese in. Dizinin bütün anlamına afedersiniz s--tılar.

Amy Acker gerçek hayatta çok tatlı bir kadın ama dizideki karakteri çok sıradan. Daha doğrusu klasik "Farklı karakter yapalım böyle rengarenk olsun" diye yapılmış ama sıradanlaşmış bir karakter bence.

@Anti Fanboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 18 Ekim 2018; 22:31:3 >

• *Meteora* kullanıcısına yanıt
    Hocam spoilerin anasını ağlattınız.

Hocam Root karakterinin sıradan bir karakter olduğunu düşünmüyorum, ama kesinlikle gereksizdi olmasa da olurdu

Bu arada şu kadın varken burada hala İranlı diye tutturanlar var hayret ediyorum, şunun güzelliğine bak ya.

Person of Interest (2011 - 2016)

• quote:

Hocam Root karakterinin sıradan bir karakter olduğunu düşünmüyorum, ama kesinlikle gereksizdi olmasa da olurdu

Bu arada şu kadın varken burada hala İranlı diye tutturanlar var hayret ediyorum, şunun güzelliğine bak ya.

Olmasa da olurdu denilecek bir karakterse sıradandır.

Amy Ackerın güzelliği vurmuş seni bence, karakterin ilginç olması olmaması değil Dizideki role uyumamış bence Acker. Röportajlardaki hali dediğim gibi dizideki halinden çok daha sevimli, cana yakın ve samimi.

Ben Root'tan inanılmaz şekilde nefret ediyorum, elimde olsa diziye girer öldürürüm onu.Ama Amy için gerekirse BM'ye bombalı saldırı düzenlerim.

quote:

Amy Ackerın güzelliği vurmuş seni bence

Lanet olsun ki evet, ben bu diziyi ilk 2014'te izledim yıl olmuş 2018 hâla her gün aklıma geliyor.

Bu arada aynen dediğiniz gibi o rol için çok sempatik ve çok güzel, o kadının kiralık katil olabileceğini düşünen eleman kimse Allah akıl fikir versin diyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 18 Ekim 2018; 22:39:54 >

• quote:

Ben Root'tan inanılmaz şekilde nefret ediyorum, elimde olsa diziye girer öldürürüm onu.Ama Amy için gerekirse BM'ye bombalı saldırı düzenlerim.

quote:

Amy Ackerın güzelliği vurmuş seni bence

Lanet olsun ki evet, ben bu diziyi ilk 2014'te izledim yıl olmuş 2018 hâla her gün aklıma geliyor.

Bu arada aynen dediğiniz gibi o rol için çok sempatik ve çok güzel, o kadının kiralık katil olabileceğini düşünen eleman kimse Allah akıl fikir versin diyorum sadece.

Amy, "arkadaşı öldürüldükten sonra manyağa bağlamış kız" rolüne uygun değildi bence. Hackerlık konusunda sorun yoktu da daha çok şöyle pasifist olacak bir hacker tipi vardı Amyde. Haroldun kadın hali gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 18 Ekim 2018; 22:42:54 >

Dizide bir kere Root karakteri olmamalı yani ne halt yemeye eklemişler anlamıyorum. Bu arada Harold'un kadın halini düşünemiyorum nasıl bir manyak olurdu acaba?

Ve bilimsel bir araştırmaya göre güzel olan kadınlar suç işlediğinde daha kolay affediliyormuş, demek ki Root karakterinin çoğu kişi tarafından sevilmesi bu yüzdenmiş. Ben zerre sevmiyorum onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Elias'ı o kadar basit öldürdüler ki... Elias'ın yeni düşmanı olan Dominic de bana göre tam o role uygun tip olmadı hiç. Sıradan bir çete izlenimi verdi hep.
    @Surfing with the Alien

Bazı şeyler cidden çok açıkta kaldı atıyorum cidden en basitinden örnek;
    Bana göre biraz saçmalayarak Samaritan bir çocuğun beyninde gibi bir şey yaptılar ancak o çocuk Samaritan ölünce ne oldu, bilmiyoruz. Ya da ABD başkanı ile hep görüşmek istedi, o görüşme olmadı.

Greer, Root, Elias ölümleri bana çok berbat şekilde hazırlanmış gibi geldi. Finale de nedense hiç ısınamadım, hep eksik geldi.
    @Charles Bartowski
    çocuk sözcüydü hacı ne beyni :D

• İçim parçalandı yine son sezonu bitirdim hep bitince boşluğa düşüyorum niye ise yemek yerken felan birinci sezondan açıp bakıyorum arada. Kalbimizdesin Reese :(
  • CSB'ye tekrar sövüyorum bu kadar erken bitirdikleri için :( Jim Cazivel reis dizide oynayacak diyorlardı Nayv Seal için baktım kadroda yok acep yakın tarihte dizilerde oynar mı Michael Emerson takip ediyorum onun yine oynadığı diziler felan takip ediyorum.
  • One of these mornings..

You will look for me..

I"ll be gone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya ben de bu kadını o kadar güzel bulamadım bir türlü abartıyorsunuz

• Kişisel zevk diyelim hocam. Tamam bana göre de dünyanın en güzel kadını o değil ama güzel değil diyemem yani hani diyebilecek adamın bence hergün victoria secret mankenleriyle yatıp klakması gerekiyor.

Yaşına göre gayet iyi

• quote:

Kişisel zevk diyelim hocam. Tamam bana göre de dünyanın en güzel kadını o değil ama güzel değil diyemem yani hani diyebilecek adamın bence hergün victoria secret mankenleriyle yatıp klakması gerekiyor.

Yaşına göre gayet iyi
    Hocam telefonun başında mı bekliyordunuz bu ne hız

• Yok hocam forumdaydım zaten

• Olay Amy Acker'ın görünüşünün güzelliği değil , bunu konuşuyorsak ondan daha güzelleri var zaten . Olay benim bu kadını gördüğüm zaman beynimin içinde birşeylerin kıpraşmasıdır bana göre . Bu tarz birşeyi bende ilk hissettiren Milla Jojovich'ti ki halen hissettirir ama tabiki cinsel birşey var mı ? Bilemem ya da bunun cevabını ben veremem diyelim tamamen karşılık bulma meselesi .

• Hocam yemin ediyorum geçtim fotoyu sadece ismini gördüğümde birşeyler oluyor bana sanki içimde kelebekler uçuşuyor kalp atışım 3847484030845757493049 kat hızlanıyor

Gerçek hayatta uzaktan görsem kalp krizinden ölürüm sanırım

• quote:

Hocam yemin ediyorum geçtim fotoyu sadece ismini gördüğümde birşeyler oluyor bana sanki içimde kelebekler uçuşuyor kalp atışım 3847484030845757493049 kat hızlanıyor

Gerçek hayatta uzaktan görsem kalp krizinden ölürüm sanırım
    O zaman şunu bırakayım .

• 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.