Yama yalnızca ana hikâye, yan hikâyeleri (sosyal ilişkileri) ve savaş diyaloglarını kapsamaktadır. Geri kalan kısmı İngilizcedir. Çeviren Kurulum data_EN klasörünü oyunun kurulu olduğu yere atın. İyi oyunlar İndirme Linki google docs P3PTRYama.zip https://drive.google.com/file/d/1VaIIheO_l7WyQPRAhbWtq3O-VZmVxNWK/view?usp=sharingNOT: Persona 3 FES ISO dosyası istiyorsanız özelden veya Discord üzerinden ulaşın. DC: Baritoto Oynanış Videosu youtube Persona 3 Türkçe Yama - Ana Hikâye https://www.youtube.com/playlist?list=PLhiBtFdRQnL67wrmfVQ2wTF5x0u60xtVt< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baritoto -- 17 Ocak 2024; 19:41:56 > |
Persona 3 Portable PC Türkçe Yama (Ana Hikâye + Yan Hikâyeler)
-
-
Eline sağlık. Bende neresinden girsem şu seriye diye bakıyordum burdan giricez.
-
translate mi?
-
Hayır, ancak dediğim gibi ana senaryo ve sosyal ilişkiler haricindeki kısımlar ingilizcedir. -
Emeğine sağlık boş zaman bulduğun ilk vakit yamayı deneyeceğim.
-
Güzel sürpriz, portable versiyonuna uyarlayabilirsen daha hoş olur. En azından erkek karakterin diyaloglar ps2 ve pspde aynıdır diye tahmin ediyorum. Kız da epey değişiyo tabi diyaloglar.
-
Psp versiyonunun dosyalarına hiç bakmadım. Bir ara kurcalarım :D -
Öncelikle eline sağlık az buz iş değil yaptığın. İso dosyasına uygulayıp ps2de oynayabiliyormuyuz oyunu emulatörle uğraşmak istemiyorum. Birde psp versiyona uyarlayabilirsen süper olur. -
Persona 4 çevirisi beklerken büyük sürpriz oldu benim için. Eline sağlık. Sadece İngilizce sürümünü mü destekliyor? Undub versiyonunda çalışmaz sanırım?
-
Undub olarak isoya gömmeye çalışıyorum. Yapınca isteyenlere özelden atabilirim. -
Ps2 üzerinden oynarsan .pnach dosyaları çalışır mı bilmiyorum. yani takım arkadaşlarını kontrol edemeyebilirsin ps2te.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baritoto -- 28 Ocak 2022; 20:52:32 > -
Yamayı kurabilmek için PCSX2'yi normal kurulumda kurmak gerekiyor sanırım. Portable yüklemede "Belgeler" klasöründe PCSX2 bulunmuyor çünkü.
-
Sanırım cheat klasörlerini vs. hepsini bir klasörde topluyor ama emin değilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Baritoto
Undub olarak isoya gömmeye çalışıyorum. Yapınca isteyenlere özelden atabilirim.atarsan güzel olur eline sağlık
-
Evet öyleymiş. Hepsi klasörün içinde. -
Çok teşekkürler. Yama sorunsuz çalışıyor :)
-
Elinize sağlık
-
İçimden bir ses Atlus bu sene steame Persona 3'ü getirecek diyor. Persona 4 satışlarını gördükten sonra üçüncü oyunu getirmemeleri ayrı bir cinslik olur. Peynir ekmek gibi satılır steamde. Bununla alakalı bir kaç haber yorumu da gördüm internette tam olarak zaman verilmese de gelecek diye bir umut var. Umarım tez zamanda görürüz steamde. Bu yamayı da orda kullanmak nasip olur
-
Bu söylenti bayağıdır dolaşıyor ama yapacaklarına kesin gözle bakamıyorum. Oyunun iki farklı versiyonu var ve kritik farkları var. ps2'deki the answer adlı bölüm ile psp'deki kadın ana karakter gibi. Ve ara sahneler de HD değil. Anlayacağınız persona 4 golden'a kıyasla uğraşmaları gereken çok şey var. Bu ay bir duyuru yapacaklardı bakalım ne çıkacak :D -
Bir teoriye göre bu iki farklı versiyonu birleştirip sunacaklar deniyor. Bu arada gelirse umarım persona 4 golden fiyatı ayarında gelir yoksa 300 - 400 çekerlerse oturur ağlarız :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aksilik çıkmazsa 1 ay içinde çıkartacağım.
|
Benzer içerikler
- brothers a tale of two sons türkçe yama
- resident evil 2 türkçe yama gamepass
- ghost recon wildlands türkçe yama
- graveyard keeper türkçe yama
- mafia 2 definitive edition türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X