Şimdi Ara

Persona 5 Royal [ANA KONU]- Metacritic 95/100 - 2020 PS4 En iyi oyun ödüllü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
13
Favori
28.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekipsword

Sa beyler bu zamanda sirf p5 royal için ps4 alinir mi sizce. Persona 3u emulatorden oynadim, 4u de oynayacağım ancak 5in royalini illa ps de oynamam lazim.
    Bence ps5 al onu da oynarsın başka oyunları da oynarsın. Ama bütçe yok ps4 anca diyorsan bence alma. PS3 emulatoru var p5 düz versiyonu oyna geç. Aradaki farkları youtube izlersin
  • Persona 5 i oynamadım direk royal mi almam daha iyi olur yoksa 5 ayrı bir oyun bu ayrı bir oyunmu
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Persona 5 almadıysan alma, direk Persona 5 Royal'i al. Başlangıçları aynı, royal'de ekstra içerikler var, daha fazla dungeon ve karakter var. Savaş mekaniğinde de yeni geliştirmeler var. Ancak Persona 5 Royal'in çok pahalı olması gibi bir sıkıntısı da var. Eğer oynamak istersen indirim beklemeni öneririm.

Ayrıca bu oyun eğer yanlış bilmiyorsam Türkiye'ye kutu olarak gelmedi. Eğer alacaksan dijital almak zorunda olabilirsin. Eğer ki kutu oyun Türkiye'de var ise biri bana bildirirse çok güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onetimeuser123 O kullanıcısına yanıt
    Hindistan hesabı açıp alabilirim 300 TL ye felan gelir ama yinede çok indirim beklemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şu oyunun yapımcılarını hiç anlamıyorum. Neden Persona 5 sahiplerine upgrade seçeneği koymazsınız ki? Aynı oyunu zamanında bu versiyonda çıkartmayıp yeni oyun olarak çıkartmaları hiç doğru bir davranış değil. Hadi içine çok içerik eklediniz, çok fazla oyun mekaniği değişti, yeni hikayeler eklendi falan. Biz persona 5 sahiplerine %10 bile indirimli olarak upgrade yapmamaları çok saçma. Oyunu zamanında bitirdim ve tekrar oynamak istiyorum. Sırf Royal sürümü yüzünden standart sürümü oynayasım gelmiyor. Final Fantasy 7 Remake'in bile normal sürümü indirimsiz 299 TL'yken, bu oyun anca indirimle 336 TL'ye düşüyor. Şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 23 Temmuz 2020; 0:13:23 >
  • oyunu açana kadar iade etmeyi düşünüyordum ama beni yanılttı ilk kez bir jprg yi bitircem sanırım hemde baya baya severek üstelik zayıf ingilizce ile, ama kayıt işi sıkıntı ya da ben bulamadım otomatik kayıt yapmıyormu kayıt etmeden çıktığımda bir iki saat oynanış kayboluyor
  • Keşke ps3'e de çıkarsalardı da emulatorle oynayabilseydik
  • Keske yamasi olsaydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona 5 i bir süre oynamıştım ve çok keyifli gelmişti. Ama sonra ara vermem gerekti uzun süre. Nerede kaldığımı falan da unuttun baştan başlayayım diyorum. Acaba sizce Royal i almak gerekir mi? Şu an standart 5 var...

• DarkEternal kullanıcısına yanıt

Maddi imkanınız varsa alın, royal daha güzel. Fakat maddi açıdan zorlanıcaksanız değmez.

• Tek kelime ile müptela eden oyun. Aşırı keyifli bir oyun. Müzikleri için bile ps'yi kapatasım gelmiyor.
  • arkadaşlar ingilizce bilmiyorum bu oyunu gram oynayamam dimi

• bactry kullanıcısına yanıt

Çok fazla ingilizce diyalog var hocam.

• Persona 5 Ultimate Edition satın aldım, tr.psn'den şimdi bunu iade edip royal mi alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 9 Mart 2021; 10:1:44 >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

oyle bir imkan varsa tabii ki iade edin. royal varken p5 bu saatten sonra oynanmaz

• Lyzard kullanıcısına yanıt

Peki Royal'e upgrade etme imkanımız yok mu ?

• emrahcey E kullanıcısına yanıt

hayir yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bactry

arkadaşlar ingilizce bilmiyorum bu oyunu gram oynayamam dimi

Zevk almazsın oyundan.

• Persona 5 standart edition 135 saat oynadım. Bitti. Söylenen kadar varmış gerçekten çok sevdim. Anime seversiniz sevmezsiniz orta derece İngilizceniz varsa kesinlikle şans verin.
    Oyun da elestirdigim 2 şey var:

-Yaptigimiz aktivite sayısına göre günler çok çabuk bitiyor. Malum gameplay için o aktiveteler baya önemli.
    - Oyunun sonlarına doğru inanılmaz SP sıkıntısı çektim. SP sorunu araştırdığım kadarıyla Royal de hayli giderilmiş. Siz siz olun Soma bulduysaniz oyunun sonuna saklayın. Oyunu full mediumda oynuyordum. SP sıkıntıları yüzünden mecbur easye alıp bitirdim.
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam oyunu bitirdim. Sanki Üniveriste de tatillerde ev arkadaşlarımla vedalasmis gibi oldum. YouTube da açtım müziklerini dinliyorum. :)))
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.