Şimdi Ara

PERT Mİ OLUR ? KASKO PARASINDA KESİNTİ OLUR MU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

130-140 ile vursanız bu konuyu acamazdınız. frene basınca 50-60 a düşmüştür o hız.

Duran nesneye veya ters yönde ilerleyen nesneye çarpılmıyor. Aynı yönde ilerleyen nesneye çarpılıyor. Otobüs 60-70le gidiyorsa Araç da 120 130la gidiyorsa basit matematikle ortalama çarpışma hızı 50-60km olabilir ancak.
  • Geçmiş Olsun,pert gibi araç.
  • Yüksek ihtimalle pert, servis buna en az 30 bin lira masraf çıkarır. Parasına gelince, rayiç bedeli vermezler kasko değerini bile vermek istemiyorlar başımıza geldi oradan biliyorum. Belki sağlam bir avukatla falan kasko değeri alınabilir ama rayiç bedel imkansız bence.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Bugün itibari ile servis tamir fiyatını çıkardı.Parça fiyatı 14800 TL. İşçilik ile 27700 TL fiyat çıkarıp sigortaya göndermiş.Kasko değeri 49157 TL perte çıkartırsak arabayı bu paradan kesinti yaparlar mı asli kusurlu olduğum için soruyorum? Aracın rayiç bedeli 55 56 bin TL civarında.Kasko tahmini ne kadar verir sizin düşüncenizce ?Teşekkürler
  • rectoverso060 R kullanıcısına yanıt
    TSB sitesinde kasko değeri 49 bin yazıyorsa bundan daha yüksek rakam alamazsınız zaten ve 28 bin TL'lik hasar çıkıyorsa pert çıkma ihtimali yüksek. Özelden cep numaramı yazıyorum ararsanız yönlendiririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.