ya arkadaşlar şu lanet olay yüzünden hep savunmada mal oluyorum adama koşuyorum tam kaycam birine pas atıyor otomatik olarak seçtiği adam kayıyor doğala olarak adam yanımdan normal geçiyor bunu manuele almak yokmu ayarlara baktım ama göremedim kanser etti oyun beni kafasına göre tak diye atıyor
hatta bir kere karşı rakip oyuncusuna 2 adamım yakındı sırayla 2 sinin birden salise farkıyla ardarda 10-20 defa seçti hiçbirini oynatamadım felan her neyse bu saçma şey kalkıyormu?
birde savunma yapmak xbox360 da A tuşumu(pas) basıyorum adamın peşinden koşuyor yada önden gidersem adama güm diye çarpıyor ama topa hiç müdahale yapmıyor niye hiç önüne ayak felan atmıyor anlamadım savnumada ne yapıyorsunuz teşekkürler
ya 85bin tane pescisiniz hergün internet başındasınız birinizde şuna vevap verin yahu
crazy_mac bir kere bu yazdıklarının forumda cevabı var..okumamışsın bu yüzden de sana kim cevap verirse beklemek zorundasın..85bin tane pesciniz yazmanınn hiçbir anlamı yok..
ben bu yazdıklarına rağmen sana yardım edeyim..
ilk olarak bilgisayarın otomatik adam değiştirmesini istemiyorsan, tarafları seçin kısmında YARDIMLI yı yani Asisted ı Semi Assisted (yarı yardımlı) olarak ayarlayabilirsin o zaman bilgisayar daha az oyuncu değiştirir. İstersen Yardımsız yani tam manuel de ayarlayabilirsin
Defans yaparken de en doğru yapman gereken adamın gideceği yönü doğru tahmin edip adam geçmeye çalıştığı an pas tuşuna basıp müdahele ile alman..Yok alamıyorum diyorsan gittiği yöne doğru kaymayı dene.. onu da yapamıyorsan Pas tuşuna basılı tutup kendi kalene doğru olan yönde yön tuşuna basılı tut.. bu da zor geliyorsa o zaman ceza sahası dışında şut ve pas a basılı tut, adamların 2 'li sert baskı yaparlar tabi bu da açık vermene sebep olur..
saolasın hocam süpersin açıkcası 1milyon konunn içinden bakmaya üşendim arama yaptım ama bulamadım
Çok güzel özetlemişsiniz. Peki iyi oynayan arkadaşlara bir sorum var? hangisini kullanıyorsunuz? Yarı- yardımlı? yardımsız? yardımlı?
Şu anda 7. sıradayım Serverler listesi olarak .. Açıkçası şunu belirteyim.. Ben yardımlı kullanıyorum..Yerleşik bir defans ve taktik sistemim var.. çok da memnunum..
eVan anladığım ve tahmin ettiğim kadarıyla baya iyi bir oyuncu o yüzden tercihine saygı duyuyorum..Bir ara maçlarını izlemek istiyorum zaten :)
Ben yarı yardımlıyı tercih ediyorum, bu sayede en azından Ronaldo 'ya kendi insiyatifimle 2 yada 3 kişi direnebiliyorum öteki türlü çok zor oluyor..