Şimdi Ara

PES 12 2. DEMO ŞUTLAR VE DEFANS YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde aklıma gelmiken söylemek istiyorum.mesela messinin bile bütün özellikleri A DEĞİL...hani özelliklerine göre A-B-C-D gibi harfler vermişler yaa.barcelonanın real madridin her özelliği A değilken yanılmıyorsam milanın A..bunlarda bana düzeltilmesi gerekn noktalardan biri gibi geliyor...
  • peste olan bazı şeyler fifa da yok...fifa 12 güzel ama mesela freekickler den orta ve şutlar pes 12deki gibi anlamlı ve sonuca etki edecek kadar değil...ayrıca fifa 12de uzaktan gol atmak ölüm..fifacılar kolay olan saçma olur derler..ama bilmezlerki gerçek futbolda her 3 golden biri ceza sahası dışındandır..süper ligde 25-30mt üzerinde geçen hafta 10 gol falan atıldı...biride felipe melonun golüydü..illa gol atmak için ceza sahso yayında mı omak gerekir..ve ayrıca fifa da bana göre rooney de aynı mehmet batdal da ama bu çizgi pes 12 de bariz belli...bilen arkadaşlar beni anlıcaklardır..topu ronaldo ayağına aldığında bu ronaldodur dedirtiyor..ama fifa 12de bu yok..hala uzun boylu ibrahimoviç boyunun avantajını kullanamıyor ne yazıkki

• arkadaşlar pes 12de bir şey daha keşfettim.r1+r2 basılı tutup aşağı ve yukarı koşarken şut çektiğimzde sert ve tehlikeli pozisyonlar oluyor..denemenizde fayda var...
  • Pes ve fifanın çıkması az bir zaman kaldı..Fifadan inciler dökülrken pesde ses seda yok..umarım son rütuşları yapıyordur..eğer demo 2 gibi full sürümünü piyasaya sürerlerse çok kan kaybedecek..pes için Bir sene fifanın ezikliği içinde geçicektir...Fifa cephesinde ise durum farklı bugun çıkan videoları seyrettim..demoya yakın bir tam sürüm var gibi..ama bana şutlarda biraz daha iyileştirme var gibi geldi..süper ötesi olmuş...hele mesut özil'in rövaşata golünü gördükten sonra fifaya iyice kanım ısındı..birde benzemanın sakatlanıp saha dışında kalmsı,gerçketen futbol için güzel enstanteneler.bir pes fanı olarak umarım SEABASS da benim gibi fifayı seyretmiyordur da güzel bir pes 12 ki oynayalım....bu sene iki oyunuda alıcam ama çoğunlukla fifa oynucağım gibi...bakalım zamn ne göstericek..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.