Şimdi Ara

PES 12 2. DEMO ŞUTLAR VE DEFANS YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PES 12DE ŞUTLAR VE DEFANS YAPMA KONUSUNDA BİRKAÇ SORUM OLACAKTI..PES 11DE UZAKLARDAN ÇOK İYİ ŞUTLAR ÇEKEBİLİYORDUM,BİR MANTIĞI VARDI..AMA PES 12DE BU MANTIĞI KAVRAYAMADIM.ŞUT BARINA AZ YADA ÇOK BASMAKSIZIN BAZEN ÇOK SERT VE DÜZGÜN BAZENDE ÇOK ANLAMSIZ ŞUTLAR ÇEKEBİLİYORUM.BUNU BİR TÜRLÜ RAYINA OTURTAMADIM YOKSA BU PESDEN Mİ KAYNAKLANIYOR...BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİCEK ARKADAŞARLAR VARMI..DEFANS MEVZUSUNA GELİNCE ADAMDAN ALDIĞIM ÇOĞU TOP FAUL OLUYOR..BASKI YAPMAYA GELMİYOR.ANCAK TOPU CEZA SAHASI YAKINLARINDA ALBİLİYORUM..PES 11DE BASKI YAPTIĞIMDA DEFANSI HATAYA SÜRÜKLEYİP ALABİLİYORDUM ANCAK BU SÜRÜMDE BU YOK SANIRIM..TABİ EN İYİ OYUNCU MODUNDA OYNADIĞIMDANDA KAYNAKLANIYOR OLABİLİR...

• PES 12 2. DEMO - 1. DEMOYA GÖRE BAYA YOL ALMIŞ AMA GENEDE ÇOK EKSİKLERİ VAR..UMARIM PES 12 TAM SÜRÜMÜNDE ŞUTLAR VE DEFANS YAPMA KONUSU BİRAZ DAHA ELE ALINIR..
  • dostum işte o "bazen" ler gerçekçiliğin eseri. yani pes11 de şutu kiminle çektiğin bile önemli değildi. yüzünü kaleye dön ya da 45 derece çapraz koşarken yarıdan biraz daha fazla doldur ve çok sert isabetli şutlar at.
    sabriyle de aynı messiyle de. pes12 de bu yok. futbolcunun kim olduğu da çok önemli o anki pozisyon rahatlığı da. ki bu olumlu bişey her şutun isabetli ve sert olması saçma olurdu şahsen.

şut çekerken sağında solunda arkanda peşinden gelen rakip oyuncular varsa eğer bunlar da etkiliyor şutları büyük ölçüde. yani güzel bişey bu bence sevmelisin :)

defans konusunda haklısın pes 12 de birazcık pes5 e döndürmüşler. biraz fazla faul oluyor pek ikili mücadeleye giremiyosun. can sıkıcı ama buna yapacak bişeyimiz yok. umarım full sürümde bunu da aradan çıkartırlar..

demek fifayı oynasan delirirsin :) pes de e+s yaparak adama yapışıyosun, kovalıyosun ve hamle yapıp alıyorsun. fifa da böyle bişey de yok. e+s ile yaklaşabilir D ile müdahaleni kendin yapıp almak zorundasın ki bu legendary modunda inanılmaz zor.

sadece alışmaya çalışın emin olun iki oyun da geçen seneki versiyonlarından çok çok daha iyi.

• hysteria_ HAKLSIN.YALNIZ ŞUTU ÇEKTİĞİM ADAMLAR SIRADAN FUTBOLCULAR DEĞİL VE YALNIŞ ZAMAN VE YANLIŞ YERDE DEĞİL..CEZA SAHASININ BİRAZ İLERİSİ VE ÇOĞU ZAMAN BOŞ OLDUKLARI POZİSYONLARDA ÇEKİYORUM..PES 11DE DE BU VARDI AMA BİR MANTIK VARDI..DİĞER TAKIMLAR BANA GOL ATABİLİRKEN BEN ONLARA İSTEDİĞİM GİBİ ATAMYIYORUM..FİFA OYNADIM VE FİFFADA DAHA İYİYİM..FİFA DAHA GÜZEL ANCAK PES BANA DAHA UYGUN DAHA ÇOK ZEVK ALIYORUM...FİFA 09DAN SONRA OYNAMAYI BIRAKMIŞTIM..
  • KONAMİ BENCE BUNDA UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER YAPICAKTIR..BEN GÜVENİYORUM...BİRAZ SABRETMEMİZ GEREKİCEK OKADAR.
  • bilmem ilginç henüz böyle bir sorun benim gözüme çarpmadı açıkçası.
    ben de 7 yıldır hiç fifa oynamıyordum ve ilk defa bu yıl 12 demoyu yükledim. 7 tane yediğim maçlar oldu ama şimdi şimdi alıştım legendary de 1-2 farklı galibiyetler aldığım da oluyor 3-4 farklı yenilgiler de.
    fifadaki tek sorun defans yapmanın çok zor olması umarım o da biraz daha kolaylaştırılır.

bana kalırsa ben bu yılı fifa ile geçireceğim. pes de çok güzel hakkını yememek gerek -ki pes 4 den beri 2011 e kadar full pes oynadım fifayı yüklemedim bile - ama bu defa fifa diyorum..
  • şutlar ve defans düzeltilcektir ben bu kanaatteyim,yoksa master lig oynadığımızda pes çok saçbaş yoldurur...
  • şut mevzusunda topun nası geldiği nası gittiğide önemli mesela ayağandan açtığın bi topa daha isabetli ve sert vuruyo futbolcular sıkıştırma çekilmiş şutlarsa çok zayıf unutmayın ki messi bile taça vuruyor bazen zamanla hem defansa hem şutlara alışacağını düşünüyorum hatırlasana 11 e nasıl başlamıştın ;)
  • pes 11 de ilk oynadığım maçlarda da kavrayamamıştım..ama antreman modunda her noktadan nasıl isabetli ve tehlikeli şutlar çekilir öğrenmiştim..ama bunu daha kavrayamadım..mesela pes 10da şut çektikten sonra ara pasına basınca isabetli ve şert şutlar çekiyordu...pes 11de is topa olan konumun çok önemliydi..ancak pes 12de her şekilde denedim bir mantık olmadığını düşünüyorum bence hata var gibi geliyor..goller atıyorum ama sanıyorum ki karşılıklı oynanan derbilerde abuk subuk tahmin edilemeyen şutlar yüzünden oyundan soğumak durumunda kalabiliriz...konaminin dikkatini çekecektir bu..
  • şutlarda gerçekten sıkıntı var sanırım.5-6 maç yapınca ben de anladım.Kaleyi çok zor buluyor bunu geçtim top gitmiyor sanki.Gülle gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 18 Eylül 2011; 21:50:51 >
  • arkadaşlar yapmayın oyunu çözmek bu kadar kolay ve anlaşılır olsa hatta çözüm çözüm çözülsede biz ezbere gidip golümüzü atsak ki hep bundan şikayetciydik çok fazla oynama imkanım olmadı ama dediğiniz gibi şutlarda tutarsızlık varsa bu harika bişey olur :D
  • pes 2012 oynarken yeni bir şey keşfettim. topu faulsüz çalmak istiyorsanız hiçbir tuşa basmadan oyuncunuzu rakip oyuncunun yanına yaklaştırın. faul yapmadan rahatlıkla topu alıyor.manuel olduğu için biraz zor ancak çok işe yarıyor. ayrıca şut atarken r2 ile güzel plase goller atabilirsiniz..
  • lord of the pes

arkadaşlar yapmayın oyunu çözmek bu kadar kolay ve anlaşılır olsa hatta çözüm çözüm çözülsede biz ezbere gidip golümüzü atsak ki hep bundan şikayetciydik çok fazla oynama imkanım olmadı ama dediğiniz gibi şutlarda tutarsızlık varsa bu harika bişey olur :D

lord of the pes
    arkadaşımıza katılmıyorum..belirsizlik olması oyundan soğutur..arkadaşınla derbi bir maç oynuyosun..ceza sahası yayından bir vuruyosun muallak bi şekilde beklenmedik bir yere gidiyor..çok basıyosun yerden gidiyor yada çok havadan.dokunuyosun doksana gidiyor..pes 4ten beri oynuyorum,pes hayranıyım..özelliklede pes 11 de online maçta üst sıralardayım..şunu demeye getiriyorum..oyunu çok iyi oynuyorum..ancak pes 12de şuan sürükleyici bir şut ve defans kombinasyonu yok..hatırlıyosanız pes 12 ilk demoda da şutlar ve defans bir acayipti,öyle çıkarmış olsalardı pesi,gene dicekmiydik ayy her şutumda farklı farklı olaylar cereyan ediyor..şu konuda aynı düşünüyoruz..pozisyon gereği vurur gol olması gereken bir toptur olmaz.ne biliyim kaleci çok iyi yer tutar yada oyuncu zor pozisyondadır yada zamanlama hatası yapmıştır gol olmaz..bu futbolda vardır.bu konuda herkese katılırım..ancak öteki şekilde olursa iyi oynayanla kötü oynayan arasında bir fark olmaz ve bütün sene sabri gibi şut tekniği olan futbolcular istemiyorum ::D

• nedamed

evet haklsını arkadaşım..bunu bende keşfetmiştim..oyunucunun yanına kadar koşma tuşuyla gidiyorum sonra koşma tuşundan elimi çekerek üstüne doğru hamle yapınca alıyor,bazende pas tuşuyla hhamle yapıyorum..ancak en iyi oyuncu modunda koşma tuşuna basmadan almak zor gibi..hele bir de karşında ronaldo varsa

şut ve r2 kombinasyonu pes 11de de vardı..ben bir kaç defa denedim ama çok etkili gelmedi gibi bana..ama pes 12de serbest antreman modu olsa keşfedicem ama hayırlsı..

freekick ler geçen seneyle aynı tuş kombinasyonları..mesela sert ve etkili şut çekmek için ileri yöne basılı tutup şut barı dolarken arapasınada basıcan,müthiş sert şut çekiyor...gareth bale 35 metreden çok çaktım..diğer freekickler de gene pes 11le aynı..arkadaşından pas istiyerek sert şutlar çekebiliyosunuz..ancak maç içinde bu şutlardan faydalanamıyosunuz ancak freekick olması lazım..

• dün denedim r2yle plase şutları,normal şuttan pek bi farkı yok gibi geldi...acaba serbest kaldığı pozisyonlardamı etkili oluyor bu özellik???
  • pc ye 2 demo cıktımı link verebilecek
  • çıkalı bir ay olcak forumda var..tekrar vermiyim
  • tam sürüm mutlaka demo2 den de çok daha iyi olacaktır.Defans konusunda eğer strateji yapmayı biliyosan eğer çizgi defans yapıp ofsayt taktiği uygula.O zmn orta saha adamların+defans adamların neredeyse birleşir.Rakip sana saldırırken bi anda 7-8 kişi basıp topu alabilirsin.Yalnız ara topu yememeye özen göster.Bunun için de defansta mutlka hızlı bi stoper oynat.Emin ol bu taktikle maçın tüm kontrolü sende olur , her saniye hücüm yapabilir çok rahat kontraya çıkabilirsin.(Barcelonanın şu an oynadığı taktik de defansta şu an bu) Faul konusuna gelince evet omuz vurmayı bile faul yapmışlar ama tam sürümde veya ilk çıkacak güncellemelerde bu sorun ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

çıkalı bir ay olcak forumda var..tekrar vermiyim

o ilk demo degilmiydi? bir de hangi konuda vardı?
  • appachii sana katılıyorum daha doğrusu senin gibi düşünmek istiyorum..full sürümünde düzelirler elbet...demo 2deki gibi sunalarsa önümüze şahsen ben hayal kırıklığına uğrarım..pes 12de taktik çok önemlii..gerçekten her maç zor geçiçeğine benziyor...kolay maçlar olmayacak..ben bir master lig hayranı olarak böyle düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.