Şimdi Ara

PES 6 FİRİKİK YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİRİKİKLERİ NORMAL KULLANDIĞIMDA HİÇ GOL GİRMİYOR NE KADAR FASÖL ALACAĞINI BİLEMİYORUM

FİRİKİKİ GARANTİLEMENİN BİR YOLU VAR MI ???

hepsi büyük oldu pardon

• garanti diye bişey yok ama frikik yakınsa orta açma tuşuna çok az basarsan yüzde 80 gol olur.
  • yakındayken l1 + kare

uzaktayken de r1 + kare ye bas çk iyi vurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

yakındayken l1 + kare

Normal klavyeye göre söyleyebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Solid Snake:.

quote:

yakındayken l1 + kare

L1 adam değiştirme tuşun
    R1 hızlı koşma tuşun
  • yakından havadan pas tuşu ile gol olma olasılığı yüksek...

ama adamına gelince daha fazla atma şansın var örneğin zidane
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: .:Solid Snake:.

quote:

yakındayken l1 + kare

L1 adam değiştirme tuşun
    R1 hızlı koşma tuşun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakından q+geri(yön olarak)+şut çok yakın olsa bile mesela 18 m falan yine de çok gol attım... 25-27 m araları atmadan önce çok az sağ yap kararınca doldur...
    uzak mesafe 30m ve üstü e+ileri+şut müthiş gidiyo... benim taktiklerim bunlar memory card da kayıtlı pek çok frikik golüm var bu taktiklerle...
    Gerisi sana kaldı... kolay gelsin
    NOT:bende Q yane(L1) , E de (derin pas)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

garanti diye bişey yok ama frikik yakınsa orta açma tuşuna çok az basarsan yüzde 80 gol olur.

22 metreye kadar bu taktik arkadaşın dediği gibi %80 işe yarar.
  • ben aşağıya basıp fasolu vuruyorum ama sadece kaleyi tutuyor
  • 22-27m mesafede normal şut+falso üzerine tanımam
  • CARLOSUN MESHUR FRIKIK GOLUNU ATMAK ICIN 27-34 metreden ILERI TUSUNA BASILI TUTARAK KAREYE BAS ARDINDAN SOLA CEKEREK FALSO VER SOL YON TUSU ILE DEHSET VURUSLAR YAPIYOR AMA BAYA SAGA CEKICEN ADAMI SONRA TOPA SOLA DOGRU FALSO VERICEN TABI SAGDAN VURURKEN OKE

SAYGILAR
  • falso yu nasıl vericez
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyaksencer

falso yu nasıl vericez

Şutu çektiğin zaman yön tuşlarından sağa veya sola basılı tutarsan falsolu gider top.
  • hızlı koşma tuşuna 23m ve ondan uzak pozisyonlarda basarak vur.yakın pozisyonlarda ise falso vereceğin köşenin ortasına doğru vurduktan sonra falsoyu ver.tabi bunlar iyi frikik çeken adamlar için geçerli.dandik adamlarla ne yapsan top dışarı cıkar
  • 25 - 30 Metre arasında İleri + Üçgen (Önüne pas) + Şutu ortaya yakın getir sonra istediğin yöne doğru faso ver.
    21 - 25 Metre arasında L1 ve şut ve faso ver iyi olur.
    18 - 21 Yerden orta tuşu ile deneyebilirsin. Orta tuşu ile havadan %25 ine kadar doldurarak deneyebilirsin. Ayrıca geri şut ile deniyebilirsin.

Valla özellikle PES6 da hiçbir standart yok ve serbest vuruşlar garanti olmuyor. PES5 te uzman olunca kaçırmıyorsun ancak burada öyle bişi yok.
  • firikiklerde bildiklerimi yazayım
    uzaktan atışlarda klawyeye göre söylüyorum kare + w + c yani topa vurmadan c basılı tutun sonra şuta basınve w basılı tutun yön tuşları ile güzel falsa vere bilirsiniz

yakında ise aynı şekilde kare + x + c buda topun dibine girer ve barajın üstünden aşırtmanıza yarar

ronaldinhonun werder bremene atıgı yerden firik golu ise yakında tabii

önce adamı uzak tirege dogru yönendirin sonrada yuvarlak ( orta tuşu ) + c + w orta duşuna az basın ve ardından (w) basılı tuttun yön tuşları ile yön verin güzel gol oluyor bu arada yön tuşlarından aşagı tuşunu basılı tutacaksınız yoksa top havalanır

iki kişi kullandıgı firikiklerde ise

topun adamın önune açtıgı adama direk firikik attırmak istiyorsanız

iki kişiyi topun başına getirin q ( Q) + kare + w

q basılı tutun sonra şuta basın ve w basılı tutun yon tuşları ile yön verin topun adamın önune açması için cagırdıgız adam topa direk vurur ve kaleci şaşırır güzel bir firikik golu atarsınız

umarım yardımcı olmuşumdur elimden geldigi kadarıyla bildiklerimi yazdım

• PES 5 uzmandım ben frikiklerde.. Kesinlikle yalan değil. Pes 5 te frikiklerin hepsi giriyordu.. en fazla 28 Metreden tabi.
  • c hangi tuş oluyor ben klavyede c ile hiç oynamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: XbiLinmezY

firikiklerde bildiklerimi yazayım
    uzaktan atışlarda klawyeye göre söylüyorum kare + w + c yani topa vurmadan c basılı tutun sonra şuta basınve w basılı tutun yön tuşları ile güzel falsa vere bilirsiniz

yakında ise aynı şekilde kare + x + c buda topun dibine girer ve barajın üstünden aşırtmanıza yarar

ronaldinhonun werder bremene atıgı yerden firik golu ise yakında tabii

önce adamı uzak tirege dogru yönendirin sonrada yuvarlak ( orta tuşu ) + c + w orta duşuna az basın ve ardından (w) basılı tuttun yön tuşları ile yön verin güzel gol oluyor bu arada yön tuşlarından aşagı tuşunu basılı tutacaksınız yoksa top havalanır

iki kişi kullandıgı firikiklerde ise

topun adamın önune açtıgı adama direk firikik attırmak istiyorsanız

iki kişiyi topun başına getirin q ( Q) + kare + w

q basılı tutun sonra şuta basın ve w basılı tutun yon tuşları ile yön verin topun adamın önune açması için cagırdıgız adam topa direk vurur ve kaleci şaşırır güzel bir firikik golu atarsınız

umarım yardımcı olmuşumdur elimden geldigi kadarıyla bildiklerimi yazdım

• Orjinalden alıntı: tomb.raider

PES 5 uzmandım ben frikiklerde.. Kesinlikle yalan değil. Pes 5 te frikiklerin hepsi giriyordu.. en fazla 28 Metreden tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.