Şimdi Ara

PES 12 Online saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende tam tersi pes'e alıştığım için fifayı oynayamıyorum.Ama önümüzdeki 2013 oyunları için bir seçim yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz837 -- 30 Temmuz 2012; 16:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

Online'da saçmalık görmek istiyorsan Fifa 12 oyna bak bakalım neler görecen adamı futboldan soğuttular resmen bakalım bu sene pes 13 e transfer olmayı dusunuyorum

Zaten FİFA almam da oynamam da.PES offline olarak zevk veriyor ama online kesinlikle bulaşmayın.Futbol oyunlarını bırakıyorum.FPS oynayalım biraz da.Bu arada FPS koldan oynaması zor oluyor.Klavye taktım PS3'e tanımadı.Nasıl tanıtacaz.Ben klavye+fareyle oynamak istiyorum mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.BASRIK

quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

Online'da saçmalık görmek istiyorsan Fifa 12 oyna bak bakalım neler görecen adamı futboldan soğuttular resmen bakalım bu sene pes 13 e transfer olmayı dusunuyorum

Zaten FİFA almam da oynamam da.PES offline olarak zevk veriyor ama online kesinlikle bulaşmayın.Futbol oyunlarını bırakıyorum.FPS oynayalım biraz da.Bu arada FPS koldan oynaması zor oluyor.Klavye taktım PS3'e tanımadı.Nasıl tanıtacaz.Ben klavye+fareyle oynamak istiyorum mümkün mü?

Mümkün olabilir ama Benim bir sürü arkadaşım var boyle mouse ve klavye düşünen fakat alışınca kola iyiki takmamışım diyorlar.Bence bi alışmaya çalış.Hiç olmazsa son çare klavye+fare ( Takılabilir diye biliyorum )

• PEs oynadığına emin mısın fifayi anlatıyor gibisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sana önerim en yakın PS 3 kafeye gidip ilk önce pesde 3-5 maç yap sonra fifada 3-5 maç yap farkı zaten anlayıp fifa oynamaya başlayıp pes oynarken geçirdiğin saatlere lanet edeceksin. Bu arada PS 3 de FPS oynamak ayrı bir zevktir ki zaten kola alışınca klavye ve fareyle oynayamayacaksın zamanla alışırsın emin ol kol ile daha zevkli oluyor
  • Başlıktan "Online" ibaresini çıkarsakta anlamını yitirmez
  • yerinde olsam hemen fifa'ya geçerim fakat çok önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum eğer Head To Head oynayacaksan yanına 3-4 adet kol bir tanede kırılmayı bekleyen ps3 falan koy çünkü muhtemelen kafayı yiyeceksin :)
  • Selam Arkadaşlar,

TRANSFERLİ online lig yapacağız. Bunun için bir topluluk oluşturuyoruz.
    Eylül ayında oyuncu çekilişleri yapıp lige başlayacağız..

Kazanılan maçlarla para kazanılacak ve yeni oyuncu transferler yapılabilecek gerçek hayattaki gibi...
    Eminim herkes bu şekilde oynamak ister...
    Bu tarz bir organizasyonda yer almak isterseniz bekleriz oynamak isteyenleri...

http://forum.donanimhaber.com/m_63970335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63970335

Grubumuzda her zaman herkesin fikirlerine değer verilecek ve ortak kararlarla hareket edilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_1977

Selam Arkadaşlar,

Kazanılan maçlarla para kazanılacak ve yeni oyuncu transferler yapılabilecek gerçek hayattaki gibi...

Grubumuzda her zaman herkesin fikirlerine değer verilecek ve ortak kararlarla hareket edilecektir.

Post kasmak ve konunun içine etmek gibi olmamış mı?

• Arada banada oluyor ama Herkes Barça - Real alıyor o kötüydü

Son Zamanlarda Ben Chelsea , Bayer Leverkusen den başka takım seçmiyorum karşımdaki Real - Barça almak zorunda kalmıyo .. Manchester City , Milan vb. takımlar alıyo öyle daha zevkli oluyo haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Selam Arkadaşlar,

Rahatsizlik verdiysem kusura bakmayin hocam. Konu pes ve online olunca ilgili olur diye dusundum.

Kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Selam Arkadaşlar,

Rahatsizlik verdiysem kusura bakmayin hocam. Konu pes ve online olunca ilgili olur diye dusundum.

Kusura bakmayin

Sorun değil. Galiba ben hatalıyım burada. Tekrar özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

Arada banada oluyor ama Herkes Barça - Real alıyor o kötüydü

Son Zamanlarda Ben Chelsea , Bayer Leverkusen den başka takım seçmiyorum karşımdaki Real - Barça almak zorunda kalmıyo .. Manchester City , Milan vb. takımlar alıyo öyle daha zevkli oluyo haliyle

Evet bizde arkadaşla oynarken hep ünlü takımlarla değilde daha ismi duyulmamış takımlarla oynuyoruz :D hem daha zor oluyor hemde daha zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

Sana önerim en yakın PS 3 kafeye gidip ilk önce pesde 3-5 maç yap sonra fifada 3-5 maç yap farkı zaten anlayıp fifa oynamaya başlayıp pes oynarken geçirdiğin saatlere lanet edeceksin. Bu arada PS 3 de FPS oynamak ayrı bir zevktir ki zaten kola alışınca klavye ve fareyle oynayamayacaksın zamanla alışırsın emin ol kol ile daha zevkli oluyor

Yaptık ya.Arkadaşla gittik FİFA oynadık.Akıcı geçmedi hiç maç.Sıkıldık en sonunda PES 10 açtık.Müthiş eğlendik PES 10'la.Bence tarihin en iyi futbol oyunu PES 10 BENCE tabi.Hele Agüero muhteşem Bu arada FPS olarak da Alien vs Predator'u aldım.Filmlerini de izlemiştim.Oyun da şahane bir şey.3 farklı modu olması da harika tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

Yaptık ya.Arkadaşla gittik FİFA oynadık.Akıcı geçmedi hiç maç.Sıkıldık en sonunda PES 10 açtık.Müthiş eğlendik PES 10'la.Bence tarihin en iyi futbol oyunu PES 10 BENCE tabi.Hele Agüero muhteşem Bu arada FPS olarak da Alien vs Predator'u aldım.Filmlerini de izlemiştim.Oyun da şahane bir şey.3 farklı modu olması da harika tavsiye ederim.

PES konusu dışında Alien vs Predator konusuna katılıyorum.

• Fifa 12 yi görünce pes den soğudum diyebilirim ama pes var maalesef pes online oynuyorum arada psn ekleyin maç yaparız
    Psn : C_Whisky
  • Pes 2012' nin online oynanışı, normal oynanıştan tamamen farklı malesef...Lagdan dolayı mı veya programlama hatası mı bilemiyorum, online maçlarda başarılı olmak için mutlaka çok iyi bir takıma veya kadroya ihtiyacınız var..Eski pes serilerinde arkadaşlarımızla aynı konsol üzerinden maçlar yaparken, yaptığımız defanstan, kurduğumuz hücum organizasyonlarından, dengeli oynanıştan keyif alırdık...Malesef pes 2012 deki online maçlarda bu saydıklarımın çoğu yok...Defans, hata yapmak için fırsat kolluyor...Paslar tuhaf bir şekilde rakibe güdümlü olarak gidiyor...Oyun kurma diye bir şey yok, pas hatalarının ardı arkası kesilmiyor, kafa golleri çok seyrek oluyor ,sadece en usta futbolcular ,kafa golü atabiliyor, her ara pası tehlike yaratıyor..Diğer futbol oyununu oynayanlar da ,sinirden gamepadi kırdım, oyunun dvdsini kırdım şeklinde konu açmıştı..Malesef online futbol oyunlarında, aynı konsol üzerinde karşılıklı yaptığımız maçların tadını alamıyoruz..Pes 2012 deki online maçlarda ,sizi tuhaf bir şekilde rahatça yenen bir oyuncuyla, aynı konsol üzerinden ,internet, lag ,programlama hataları gibi sorunlardan uzak bir şekilde maç yaparsanız, aslında o kişinin sizi yenebilecek düzeyde bir oyuncu olmadığını anlarsınız!!Pes 2013 de, online maçlar, normal oynanıştan farklı olursa o oyunun pek keyif veren bir yönü kalmayacaktır..Bekleyip görelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 2 Ağustos 2012; 0:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Pes 2012' nin online oynanışı, normal oynanıştan tamamen farklı malesef...Lagdan dolayı mı veya programlama hatası mı bilemiyorum, online maçlarda başarılı olmak için mutlaka çok iyi bir takıma veya kadroya ihtiyacınız var..Eski pes serilerinde arkadaşlarımızla aynı konsol üzerinden maçlar yaparken, yaptığımız defanstan, kurduğumuz hücum organizasyonlarından, dengeli oynanıştan keyif alırdık...Malesef pes 2012 deki online maçlarda bu saydıklarımın çoğu yok...Defans, hata yapmak için fırsat kolluyor...Paslar tuhaf bir şekilde rakibe güdümlü olarak gidiyor...Oyun kurma diye bir şey yok, pas hatalarının ardı arkası kesilmiyor, kafa golleri çok seyrek oluyor ,sadece en usta futbolcular ,kafa golü atabiliyor, her ara pası tehlike yaratıyor..Diğer futbol oyununu oynayanlar da ,sinirden gamepadi kırdım, oyunun dvdsini kırdım şeklinde konu açmıştı..Malesef online futbol oyunlarında, aynı konsol üzerinde karşılıklı yaptığımız maçların tadını alamıyoruz..Pes 2012 deki online maçlarda ,sizi tuhaf bir şekilde rahatça yenen bir oyuncuyla, aynı konsol üzerinden ,internet, lag ,programlama hataları gibi sorunlardan uzak bir şekilde maç yaparsanız, aslında o kişinin sizi yenebilecek düzeyde bir oyuncu olmadığını anlarsınız!!Pes 2013 de, online maçlar, normal oynanıştan farklı olursa o oyunun pek keyif veren bir yönü kalmayacaktır..Bekleyip görelim...

%100 katılıyorum.Çok güzel anlatmışsın olayı.Bu sorun acaba toptan mı kaynaklanıyoru diye düşünmeye başladım.Çünkü hep seitora veya CL topuyla yaptım offline maçları.Geçenlerde top değiştirince oyunun da oynayış olarak değişiklikler oldu.

• ARKADAŞLAR ŞUNU HİÇ Bİ ZAMAN UNUTMAYIN PES ÖZELLİKLE ONLİNE DA KURAL ŞUDUR OYUN KİMİ OYNATIRSA O KAZANIR YADA KİMİN TARAFINI TUTARSA O KAZANIR FİFA DAKİ KURAL İSE ÖZELLİKLE 12 DE OYUNU KİM DAHA İYİ OYNARSA O KAZANIR !! O NUN İÇİN PES OYNARKEN ŞOV YAPIP KENDİNİ ÇOK İYİ OYNADIĞINI SANA KİMSE FAZLA HAVALARA GİRME ÇÜNKÜ OYUUN SENİN TARAFINI TUTTUĞU İÇİN SEN KAZANIYORSUN OYUN BAŞLAMADAN KENDİ KADERİNİ ÇİZİYOR DEPLASMAN KAZANACAK DİYO EV SAHİBİ TAKIM NE YAPARSA YAPSIN YENEMEZ BEN 1MAÇTA 3 TOP UN DİREKTEN DÖNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM ARDINDAN SAÇMA SAPAN GOLLERLE YENİLDİĞİMİ PES 2011 BU KONUDA BARİZ BELLİ EDİYORDU TARAF TUTTUĞUNU PES 2012DE ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİLER OYUN SANA DÜŞMANSA ÖNCE 1 GOL ATTIRIYO ARDINDA 2 VEYA 3 GOL (KARŞI TARAFIN BECERİSİNE BAĞLI) YİYORSUN VE YENİLİYORSUN FİFA DA İSE KİM DAHA DİŞLİ OYNARSA O KAZANIR !!! PES KESİNLİKLE OYNANACAK BİR OYUN DEĞİLDİR RESMEN ..ŞŞAK GEÇİYOLAR MİLLETLE BEN BU OYUNU AKŞAM 10 DAN SABAH 7 YE KADAR OYNAYAN Bİ MANYAKTIM BÜTÜN SİNİR SİSTEMLERİMİ ALT ÜST ETTİ Bİ OYUNU 4 KERE ALIP SATARMI Bİ İNSAN ACABA BENDEMİ SORUN VAR DİYODUM AMA KİME SORSAM BENİM GİBİ AYNEN ÖYLE DİYO
    BİGÜN ARKADAŞIMA ANLATTIM DEDİM OYUN TARAF TUTUYO DEDİ HADİ LAN YENİLİYOSUN OYUNA BAHANE BULUYON DEDİM SEN BANA GELİNCE Bİ OYNADA GÖR GELDİ EVDE OYNATTIM DEDİ HALİL BEN SANA ÖYLE DEDİM AMA SEN HAKLISIN OYUN SANA YAPMAK İSTEDİĞİNİ YAPTIRMIYO YAPTIRSA BİLE SAÇMA SAPAN Bİ HATA VEYA ŞUTLA GOL OLMASINA MÜSAADE ETMİYOR !! PES İ BIRAKIN FİFA YA DÖNÜN BENCE !HİÇ OYNAMAZDIM FİFA BU SENE OYNADIM ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN HD FUTBOL GÖRÜNTÜSÜ VAR SANKİ !!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.