Şimdi Ara

PES 12 Online saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PES 12'yi online oynamaya başladıktan beri bu online maçlarda hep bir saçmalık oluyor.Dün 10 maç yaptım mesela sorunsuz 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet.Sonra kapattım gece açtım.5 maç arka arkaya adamlarım saçmalamaya başladılar.Auttan adama pas veriyom adam ne yapcağını şaşırıyor top ayağına gelince sonra top kaybı ve gol hadi bu normal diyelim.Adam geliyor orta açıyor.Rakip kafa vuramıyor.Ama arka direğe koşarak gelin Ramos ne yapıyor.Al kardeş üzülme diyerekten kafayla adamın önüne indiriyor.Kaleci zaten ayrı bir şey yere atıyor kendini top gelirken.Rakip de 1 metre kale önünden golünü atıyor tabi 2-1.Defanstan top çıkaracam kanattan.Önündeki adama pas vermesini ayarlıyom.Ama olur mu.İlla atraksiyon olacak ya.Baktı ortada rakip bomboş gidip ona pası atıyor ve gol.Adamın biri de müsabakaya PSV ile girmiş :D Ben Real zaten ratingi de düşüktü.Dedim bu maç bende.Ama yok.Adamlar ilerdegol kaçırma yarışına girdi resmen.Karşı karşıya kaldığım pozisyonlar:Kaleci üstüne,direğe,yan direğe, her yere değdi top bi kalenin içine giremedi.Olmayıınca artık karşı karşıya kalınca topu sola çıkarttım Higuain bomboş kale 20 metre etrafında kimse yok.Penaltı noktasından azıcık dokundum şut tuşuna higuain nereye attı?Üsstten değil yandan değil üst yandan dışarı attı topu ya üst yandan penaltı noktasından Bu arada top PSV'ye geliyor mu hiç diye sorarsanız hayır.Adamlar sadece aut kullanıyorlar Orta sahayı hiç geçemediler.Fakat bir kere geçtiler.Onda da söylemeden anlamışsınızdır golü yedik.Hem de pozisyon yokken ceza sahası içinde adam tek başına sırtı kaleye dönük benim adam bu herife arkadan çelme taktı Penaltı penaltıydı ama ha yanlış karar değil.Nitekim çok kez yanlış penaltı çalınmıştır aleyhime Bu olaylar yüzünden kaç tane PSN sildim

Şimdi benim sorum şu: bu olaylar herkesin başına geliyor mu acaba?Yoksa benim makineye mi özgü bir şey acaba.Konami beni kara listeye falan mı aldı acabaKONAMİ'nin banka hesabı falan varsa bana da yollayın da şu maçlardan biraz keyif alalım.Aslında şimdi de gülüyorum oyuncularımın yaptığı işlere.Belli bi şeyden sonra alışıyor insan

Not:Özel hal yoktur
    Not2:Offline'de kaybetmem imkansızdır
    Not3:Varsa canı isteyen online'de yapabiliriz maç
    Güncel PSN: FRBASRIK

• pes oynamanız ps3 e bi hakarettir :D robotlar resmen kavga ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican0

pes oynamanız ps3 e bi hakarettir :D robotlar resmen kavga ediyor

Haklısın ama insan bırakamıyor işte FİFA sarmıyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.BASRIK

quote:

pes oynamanız ps3 e bi hakarettir :D robotlar resmen kavga ediyor

Haklısın ama insan bırakamıyor işte FİFA sarmıyor beni

Alıntıları Göster
    pes 2010 oynarken fifa a hayatta gecmem diyordum taki pes 11 ile fifa 11 i oynuyana kadar :)

• quote:

pes 2010 oynarken fifa a hayatta gecmem diyordum taki pes 11 ile fifa 11 i oynuyana kadar :)

Alıntıları Göster
    Pes in offline modu bile sarmaz beni yani tıpkı sana online da olan şeyler bana offline da oluyo . FİFA
  • Sen bir de fifayı gör ama pes oynanmaz hakkaten
  • Pes 12 online menuye girmeye calisiyorum bir hata olustu uyarisi veriyor sizde de boyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

Pes in offline modu bile sarmaz beni yani tıpkı sana online da olan şeyler bana offline da oluyo . FİFA

Offline modda süper hiç bir sorun yok.Ama online modda böylesine saçmalaması.PES serveri açıyıp taraf falan tutuyor galiba.
  • Fifa'nın online mode daha gelişmiş. Adamlar nasil yeniyor seni anlamiyon bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Fifa'nın online mode daha gelişmiş. Adamlar nasil yeniyor seni anlamiyon bile
    PS Network'a girilmiyor.Server bakımdadır diyor?Sizde de var mı böyle bir şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.BASRIK -- 27 Temmuz 2012; 0:53:21 >
  • quote:

Ne güzel işte.Bunun özrü olarak ps3 oyunu verir geçen infamous vermişti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMO

quote:

Ne güzel işte.Bunun özrü olarak ps3 oyunu verir geçen infamous vermişti .

Alıntıları Göster
    Ne zaman düzelecek acaba hala daha saçma sapan maçlar devam.30 metreden kendi kaleme gol atarak sanırım tarihe geçtim!

• quote:

Ne zaman düzelecek acaba hala daha saçma sapan maçlar devam.30 metreden kendi kaleme gol atarak sanırım tarihe geçtim!

Alıntıları Göster
    Verdiğim paraya yazık ya.Online versiyonunun böyle olduğunu bilsem 5 lira olsa yine de almazdım PESi.2 maç arka arkasına frikik hilesiyle maç kaybettim.PES'in varsa resmi sayfası facede falan sövmeye gidiyom ben oraya.Boş kaleye direğe atarsa benim adamlar tabi frikik hilesiyle 1-0 maç kaybederim.
  • quote:

Verdiğim paraya yazık ya.Online versiyonunun böyle olduğunu bilsem 5 lira olsa yine de almazdım PESi.2 maç arka arkasına frikik hilesiyle maç kaybettim.PES'in varsa resmi sayfası facede falan sövmeye gidiyom ben oraya.Boş kaleye direğe atarsa benim adamlar tabi frikik hilesiyle 1-0 maç kaybederim.

Online versiyon sorunlu diyorsun Hiç bir sorun yok.Sorun PSN de 2 gün bakıma alındı..ayrıca Ben frikik hilesinden bir kere dahi gol yemedim..Karşı taraf frikik hilesi kullanıyorsa sende barajı zıplat..(Karşı taraf frikik kullanırken Kare tuşuna basarsan Oyuncular zıplar,Çarpı tuşuna basarsan oyuncular sabit kalır).şutlar otomatikken Boş kaleye atamıyor diyorsan L2'ye basarak at .Manuel at.zaten Atamazsan senin hatan.Ufak tefek ayrıntılara suçu yığma...

Bu arada biri PES 'i şikayette bulunduğunda Bütün fifacılar o sayfaya giriyor Fifayı öneriyor.Alın Fifacılar bu da size gelsin..http://youtu.be/WxbML3ljI_Q

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus87

quote:

Online versiyon sorunlu diyorsun Hiç bir sorun yok.Sorun PSN de 2 gün bakıma alındı..ayrıca Ben frikik hilesinden bir kere dahi gol yemedim..Karşı taraf frikik hilesi kullanıyorsa sende barajı zıplat..(Karşı taraf frikik kullanırken Kare tuşuna basarsan Oyuncular zıplar,Çarpı tuşuna basarsan oyuncular sabit kalır).şutlar otomatikken Boş kaleye atamıyor diyorsan L2'ye basarak at .Manuel at.zaten Atamazsan senin hatan.Ufak tefek ayrıntılara suçu yığma...

Bu arada biri PES 'i şikayette bulunduğunda Bütün fifacılar o sayfaya giriyor Fifayı öneriyor.Alın Fifacılar bu da size gelsin..http://youtu.be/WxbML3ljI_Q

Benim için PES daha iyi ama online ile offline arasında dağlar kadar fark var oynayışımda.Bu arada 1:13'dekinin çok benzeri bir gol yedim PES'te online de L2 falan ben de biliyorum da olmuyor işte olmuyor
    http://www.youtube.com/watch?v=Rwnmx37Q-uk

• quote:

quote:

quote:

Benim için PES daha iyi ama online ile offline arasında dağlar kadar fark var oynayışımda.Bu arada 1:13'dekinin çok benzeri bir gol yedim PES'te online de L2 falan ben de biliyorum da olmuyor işte olmuyor

Tamam ya ben senin sorunu anladım bu çok sinir birşey adam sağ ayakken sağ kanattan ayak içiyle vuruyor böyle oluyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BMO

quote:

quote:

quote:

Tamam ya ben senin sorunu anladım bu çok sinir birşey adam sağ ayakken sağ kanattan ayak içiyle vuruyor böyle oluyor :D

Alıntıları Göster
    Yok abi olmuyor işte olmuyor.Napmak lazım anlamadım ki!Girmiyor top.Girince de benim kalede giriyor top olacak iş değil ya.Taraf tutuyor bariz bir şekilde sunucu

• quote:

Yok abi olmuyor işte olmuyor.Napmak lazım anlamadım ki!Girmiyor top.Girince de benim kalede giriyor top olacak iş değil ya.Taraf tutuyor bariz bir şekilde sunucu

Alıntıları Göster
    PES'i şu an itibarıyla online versiyonunu bırakmış bulunuyorum.Bugün gidip yeni bir kaç oyun alıyım da oyalanırım.Abartma diyeceksiniz de abartmıyorum.Sen git 415 ratingli adamdan 2 tane frikik bugundan gol ye maçı 2-1 kaybet.Ratingin 615ten 590'a düşsün arkasındaki maç salak salak hakem hatalarıyla uğraş.Üst üste tam 7 tane frikik bugından gol yedim üst üste.Yapacak bir şey yok artık.

• quote:

PES'i şu an itibarıyla online versiyonunu bırakmış bulunuyorum.Bugün gidip yeni bir kaç oyun alıyım da oyalanırım.Abartma diyeceksiniz de abartmıyorum.Sen git 415 ratingli adamdan 2 tane frikik bugundan gol ye maçı 2-1 kaybet.Ratingin 615ten 590'a düşsün arkasındaki maç salak salak hakem hatalarıyla uğraş.Üst üste tam 7 tane frikik bugından gol yedim üst üste.Yapacak bir şey yok artık.

Alıntıları Göster
    PES gerçekten saçmalıkla dolu, insana sinir krizi geçirtiyor. Bir kere aldık oynuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: crinix16

PES gerçekten saçmalıkla dolu, insana sinir krizi geçirtiyor. Bir kere aldık oynuyoruz.

Alıntıları Göster
    Online'da saçmalık görmek istiyorsan Fifa 12 oyna bak bakalım neler görecen adamı futboldan soğuttular resmen bakalım bu sene pes 13 e transfer olmayı dusunuyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.