Evet arkadaşlar hangi tuşla yapıldığını sormayacağım nasıl yapılığını soracağım geçen aklıma geldi deneyeyim dedim ceza sahasında omuz omuza mücadelede bastım karanvolde olmadı ceza sahasında arkamdan iki kişi pres yapıyordu bastım yine hakem yemedi deliricem artık biri tam olarak nerde ne zaman nasıl yapıldığını detayıyla anltabilirmi hatta koyabiliyorsa videosunu koyarsa çok güzel olur DH de bu sayede çok penaltı kazanan vardı yazmışlardı ama nasıl yapıldığını kimse söylemiyor
l1 falan bas olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Benjamin Franklin
l1 falan bas olabilir
mesaj atmıs olmak için atmayaı suraya adam nasıl yapılacagını sormamıs nerde yapılacagını sormus. Ayrıca verdigin cevapta yanlıs.
Arkadaşım öncelikle serbest antremanı aç oradan korner açmayı aç. rakipten kimse olmasın sonra ön direkteki oyuncuya RT tuşuyla orta yap tekrar RT tuşuna basılı olarak vur atarsın. gelelim maçta röveşata atmaya bi kere orta açarken kesinlikle RT tuşuna basıp açmalısın yan taraflardan açınca kaleci alıyor son dibe inmeden açacaksın yada en etkili yöntem orta sahanın orta taradından oyuncuya Rt tuşuyla orta açmak o zman oyuncu kesin röveşata yapıyor.
kednini yere atmayı sordum üstteki arkadaşımız bana kornerde rövaşata anlatmış nediyim yani
quote:
Orijinalden alıntı: Arresst
quote:
Orijinalden alıntı: Benjamin Franklin
l1 falan bas olabilir
mesaj atmıs olmak için atmayaı suraya adam nasıl yapılacagını sormamıs nerde yapılacagını sormus. Ayrıca verdigin cevapta yanlıs.