Şimdi Ara

PES 2008 ANKARA'DA ONE GAME CENTER'DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar pes 2008 ankarada one game center a gelmiştir ben bugün aldım.adresi tunalı hilmi caddesi no:92 tel:466 35 40..

• quote:

Orjinalden alıntı: schneemann

arkadaslar pes 2008 ankarada one game center a gelmiştir ben bugün aldım.adresi tunalı hilmi caddesi no:92 tel:466 35 40..

sen fiyattan bahset gerisi yalan
  • bence de.

180 YTL olmasın da :)
  • 150 ytl den aldım
  • Uhhh paraya bak 2 oyun parası
  • quote:

150 ytl den aldım

hayırlı olsun dostum . iyi para var sende demekki
  • ırmakta 125 geçmiş olsun
  • Burdaki arkadaşlar Fifa ilk çıktığında Gittigidiyordan ilan vermişlerdi.Bende yakın olduğum için mesaj atıp yerlerini öğrendim.İlandaki fiyatta 110 ytl idi.Elinde Fifa vardı 150 den başkasına verecem beni 50 ytl zarara sokma ertesi gün 100 ytl den veririm sana dedi.

Bende o gün itibariyle ülke içinden oyun almayı bıraktım.

1 hafta beklerim pre-order yaparım.Kafam rahat.
  • ama kalmadı orada..

oyun orjinal kutusunda bandrollü sıfır
  • 100 yty ye aldık.....
  • Arkadaşlar kısa ve öz:

Bu oyun ps 3 için istanbul'da bugün itibarı ile hangi mağazada var ve fiyatı kaça??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

100 yty ye aldık.....

ankaradanmı?
  • EEe biri tunalı hilmi caddesinde şekil dükkandan diğeri kızılayda tüp geçit. 25 ytl fark olsun.
  • Güzel reklam
  • ingiltereden kargo dahil 100ytlye kapına kadar geliyor

iki mousea tıklıyorsun adamlar ürünü paketliyor yolluyor o paket uçağa biniyor türkiyeye geliyor sonra postacı alıyor tam bir hafta sonra kapını çalıyor buyrun pes 2008iniz diyor

ben burda evden giyiniyorum dışarı çıkıyorum 10 dakika otobüs bekliyorum biniyorum gidiyorum oyunu alıyorum sonra bir daha otobüse biniyorum eve geliyor toplam maliyeti 152 ytl

ahahaha ya şu işten milleti çarpmaya çalışanlara çok gülüyorum
  • quote:

arkadaslar pes 2008 ankarada one game center a gelmiştir ben bugün aldım.adresi tunalı hilmi caddesi no:92 tel:466 35 40..

Bunlar reklam kokan hareketler
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

quote:

Bunlar reklam kokan hareketler

+1923

aynen katılıyorum sana.

reklam var bu işin içinde

arkadaşın mesaj sayısından belli.
  • dostum, biraz kazıklanmıssın, gecmis olsun. adama gosterirsin yazılanları. ırmakta 125, istanbul'da 119 a, 115 e satan yerler var.

150 buyuk para.
  • ne kazıklanması kardeşim adam bariz reklam yapıyo.

kaç kişi oyun aldığı yerin kapı numarasını ve telini bilir ya da aklında tutar ki ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakdemir69

ne kazıklanması kardeşim adam bariz reklam yapıyo.

kaç kişi oyun aldığı yerin kapı numarasını ve telini bilir ya da aklında tutar ki ???

valla dostum reklam yapsa bile epey kotu reklam oldu. simdi alacagi olan varsa bile nette pes 2008 ankara diye aratip bu linki gorse almaz, eh heh.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.