Şimdi Ara

PES 2008 ANKARA'DA ONE GAME CENTER'DA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu reklam işe yaradı. Ankarada nereden oyun alınmaz, biliyoruz artık
  • ırmak toysland arkadaşara 180 demiş bir kuruş inmemiş bunların hepsi fırsatçı bukadar olmaz
  • arkadaşlar yalan haber yazmayın lütfen buraya ırmak toysland da pes 2008 herkese aynı fiyata satıldı fiyatımız 125 ytl dir. kimseyede fazla fiyat çekilmedi. ayrıca sitemizde fiyatımız bellidir burda 2. el formunada yazdım 125 ytl diye.çamur at izi kalsın taktigimi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

Burdaki arkadaşlar Fifa ilk çıktığında Gittigidiyordan ilan vermişlerdi.Bende yakın olduğum için mesaj atıp yerlerini öğrendim.İlandaki fiyatta 110 ytl idi.Elinde Fifa vardı 150 den başkasına verecem beni 50 ytl zarara sokma ertesi gün 100 ytl den veririm sana dedi.

Bende o gün itibariyle ülke içinden oyun almayı bıraktım.

1 hafta beklerim pre-order yaparım.Kafam rahat.

gorkem84 arkadaşımız nereden bahsettigini anlamadım eger ırmak toysland dan bahsediyorsan biz hiçbir zaman gittigidiyora ilan vermedik ayrıca fifa yıda 100 ytl nin üzerinde satmadık hiçbir zaman tüp geçidin içinde izmir tarafında biz varız sakarya caddesi tarafında japon oyuncak var.bizi kasdederek yazdıysan bana bir özür borçlusun
  • size geçen hafta başımdan geçenleri anlatıyım, Adanadan bi arkadaşlar anlaşıp X360 MP lerden aldım tabi çeviricisi ve FW si yok, bende gidip kızılaydaki yerlere sordum işte fiyatlar
    JOS 1 alt katttaki: çevirici 50 lira FW 40
    JOS tüp geçitteki: çevirici 40 lira FW 60
    JOS metrodaki : çevirici 60 lira FW 75
    ırmak: çevirici yok FW 50 lira

o tunalıdaki yerede zamanında nintedo DS için R4 kartı sormuştum, 250 demişlerdi (yanında hafıza kartı bile vermiyorlardı düşünün artık) bende forumdan 80 e almıştım

anlıyacağınız ANKARA da ben doğru düzgün konsol işi yapan bi yer görmedim, eskiden ne güzel maltepe pazarı felan vardı orasıda kapanınca Ankara da konsol adına bişey kalmadı, ne konsol alınır nede oyunları , ben x360 ı alalı bir hafta oldu hala FW yaptıramadım, millet ağzını 50 liradan açıyor bende burda arştırdım millet 20-30 ytl ye yaptırdığı işleme o parayı vermek zoruma gitti bende hala yaptırmadım öyle duruyor makina,

• quote:

Orjinalden alıntı: schneemann

arkadaslar pes 2008 ankarada one game center a gelmiştir ben bugün aldım.adresi tunalı hilmi caddesi no:92 tel:466 35 40..

bence bu arkadaş almamış satmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

size geçen hafta başımdan geçenleri anlatıyım, Adanadan bi arkadaşlar anlaşıp X360 MP lerden aldım tabi çeviricisi ve FW si yok, bende gidip kızılaydaki yerlere sordum işte fiyatlar

o tunalıdaki yerede zamanında nintedo DS için R4 kartı sormuştum, 250 demişlerdi (yanında hafıza kartı bile vermiyorlardı düşünün artık) bende forumdan 80 e almıştım

anlıyacağınız ANKARA da ben doğru düzgün konsol işi yapan bi yer görmedim, eskiden ne güzel maltepe pazarı felan vardı orasıda kapanınca Ankara da konsol adına bişey kalmadı, ne konsol alınır nede oyunları , ben x360 ı alalı bir hafta oldu hala FW yaptıramadım, millet ağzını 50 liradan açıyor bende burda arştırdım millet 20-30 ytl ye yaptırdığı işleme o parayı vermek zoruma gitti bende hala yaptırmadım öyle duruyor makina,

katılmıyorum, tüp gecitteki ırmak toysland hizmet olarak fena degil.

ozellikle satıcıları yardımcı olmaya calısıyor ve oyunları haberleri takip ediyor. hicbirsey bilmeden satıs yapan insanlar degiller.

fiyatlar konusunda karsı taraftaki japon armagan daha pahalıya satıyor hep, orayı bu yuzden sevmiyorum. armagan oyunlara 20 lira istiyor, ırmak ta 15 lira.

ki bence iki tarafın fiyatı yüksek nihayetinde bos verbatimler 4 lira ya satılıyor. 11 lira kar var arada. bence en fazla 10 lira olmalı oyun fiyatı.

yine ırmak daha hesaplı, takas oldugunda ps3 icin, oyun cesitleri de fazla. genelde hangi oyun olursa olsun degistiriyorlar.

nihayetinde bu yerler olmasa ps3 oyun takası yapmak, oyun bulmak daha zorlasıcak. diger konsollar icin biserye gerek duydugumuzda sorun yasıcaz vs.

ankara'da boyle yerlerin olması gerek, maltepe pazarı kapandıgından beri sıkıntı var, buralar ii kotu hizmet veriyorlar, destek olmak lazım.

(not: yeni maltepe pazarı acılmıs bu arada, orada ilgilenenler var mı, konsollarla, bilgisi olan var mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 27 Ekim 2007; 20:38:37 >

• konsol namına tık yok pazarda...
  • arkadaşlar eleştiriye herzaman açıgız saygı duyarım fm işini pahalı yapıyor diyen arkadaşta haklı onada diyecek bişeyim yok tavsiyem var dönüştürücüyü en ucuz alacagı yer konya sokaktır. ayrıca oyun olsun konsol olsun sattıgımız her üründe nakitte biraz indirim yapabiliriz.Eleştiriye açıgız ama yalan habere tahammül edemiyoruz herkese saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

Burdaki arkadaşlar Fifa ilk çıktığında Gittigidiyordan ilan vermişlerdi.Bende yakın olduğum için mesaj atıp yerlerini öğrendim.İlandaki fiyatta 110 ytl idi.Elinde Fifa vardı 150 den başkasına verecem beni 50 ytl zarara sokma ertesi gün 100 ytl den veririm sana dedi.

Bende o gün itibariyle ülke içinden oyun almayı bıraktım.

1 hafta beklerim pre-order yaparım.Kafam rahat.

gorkem84 arkadaşımız nereden bahsettigini anlamadım eger ırmak toysland dan bahsediyorsan biz hiçbir zaman gittigidiyora ilan vermedik ayrıca fifa yıda 100 ytl nin üzerinde satmadık hiçbir zaman tüp geçidin içinde izmir tarafında biz varız sakarya caddesi tarafında japon oyuncak var.bizi kasdederek yazdıysan bana bir özür borçlusun

Hayır Yusuf abi sizin için demiyorum.topicte adı geçen dükkandan bahsediyorum.Sizin fiyat politikanız belli zaten onu biliyoruz.

• gittigidiyor dan 135YTL / 3 taksit aldım faturalı aral bandrollü :))
    quote:

Orjinalden alıntı: schneemann

ama kalmadı orada..

oyun orjinal kutusunda bandrollü sıfır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: power512

size geçen hafta başımdan geçenleri anlatıyım, Adanadan bi arkadaşlar anlaşıp X360 MP lerden aldım tabi çeviricisi ve FW si yok, bende gidip kızılaydaki yerlere sordum işte fiyatlar

katılmıyorum, tüp gecitteki ırmak toysland hizmet olarak fena degil.

ozellikle satıcıları yardımcı olmaya calısıyor ve oyunları haberleri takip ediyor. hicbirsey bilmeden satıs yapan insanlar degiller.

fiyatlar konusunda karsı taraftaki japon armagan daha pahalıya satıyor hep, orayı bu yuzden sevmiyorum. armagan oyunlara 20 lira istiyor, ırmak ta 15 lira.

ki bence iki tarafın fiyatı yüksek nihayetinde bos verbatimler 4 lira ya satılıyor. 11 lira kar var arada. bence en fazla 10 lira olmalı oyun fiyatı.

yine ırmak daha hesaplı, takas oldugunda ps3 icin, oyun cesitleri de fazla. genelde hangi oyun olursa olsun degistiriyorlar.

nihayetinde bu yerler olmasa ps3 oyun takası yapmak, oyun bulmak daha zorlasıcak. diger konsollar icin biserye gerek duydugumuzda sorun yasıcaz vs.

ankara'da boyle yerlerin olması gerek, maltepe pazarı kapandıgından beri sıkıntı var, buralar ii kotu hizmet veriyorlar, destek olmak lazım.

(not: yeni maltepe pazarı acılmıs bu arada, orada ilgilenenler var mı, konsollarla, bilgisi olan var mı?)

hesaplı dediğin yere bak ırmak toysland ya bırakın arkadaşlar bi oyun takas ediyim dedim elimde oyun yoktu heavenly swordu sordumhafta içi gelir senin oyunu getir üstünede para dedi takas yapalım dedi hafta içi gittim takasa ne dese beğenirsiniz o oyun yeni takas seçeneği yok sadece satılık dedi ee kardeşim ne zaman takas belli olmazmış ya bırakın takas yapanlar nasıl yapıyo cayır cayır böle insanlar oldukça müsteride soğuyo tabi kargo parasınada katlanıp istanbul-ankara yapıyo niye orda işini temiz yapan adamlar var ankarada ben temiz bi yer bulamadım arkadaşlar fiyat ne olursa olsun yeni oyunla takas yapamıcaksam ne anlamı kaldı takasın ne mantıksız bişey ya

• Ankarada bu işler istanbulda olduğundan çok geride, yinede One (tunalıdaki) birde kızılayda ırmak şu an için en iyileri.
  • Gerçekten bu tip şeylerle uğraşan arkadaşların sadece İstanbulda uygun fiyata bulması çok kötü.Diğer şehirlerden hiç düzgün fiyat çıkmıyor.En güzeli anlaşın bir İstanbul firması ile,kargoyla yollasınlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.